folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Aziz Nesin"Den İslam Alemine Eleştiri

Aziz Nesin"Den İslam Alemine Eleştiri

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nautilus
    Nautilus's avatar
    Erkek
    EmiRReiS bunu yazdı:

Sinan muhabbetlerin artık sıkıyor. Bana gelip abi artık şöle yapıyorum, yok cumaya gidiyorum deyip, burada ateist gibi takılır sonra İslama laf atarsan seni ezerim !

Seni adam bilirdim, ama değilmişsin, yolun açık olsun !!!

-----------------------------

Gerçek şuki tüm yalanların ve tüm kötü işlerin kokusu çıkar.Belki geçikdire bilirsin ama engelleyemesin !!!

bak Belki geçikdire bilirsin ama engelleyemesin !!! ark geçiktirmiş ama engelleyemedi

işte ben bu söze göre hayatımı değiştirdim

artık bişiler yapmadan önce hep bu sözü aklıma getiriyorum

aziz nesinin dediklerininde kokusu çıkıcak

şizofren olabilirsiniz yardım alın!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Leyla
    Leyla's avatar
    Dişi
    Z-CHAN bunu yazdı:
    yunusemre bunu yazdı:
    Z-CHAN bunu yazdı:

hep geçmişteki bilim adamları örnek gösterilir tabi haklılarda çünkü başka yok, yenisi yok !!! 

çünkü şu anda onlar gibi mülüman yok

asla da olmayacak çünkü islamiyet artık öldü

Sen kimsinde insanlarin inanc degelerine laf atiyorsun gerizekali! hristiyanin yahudinin degeri gozumde senden 500 kat daha degerli.Allah'a inanci olmayan insandan hersey beklerim.Ateistlerin ne kadar MAL! ve GERIZEKALI! olduklari kanitlanmis birsey.Ne bok yersen ye defol git insanlarin inanc degerleriyle ugrasma!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EmiRReiS
    EmiRReiS's avatar
    Erkek

Z-CHAN bunu yazdı:
    eMir tek üzüldüğüm arkadaşlığını kaybetmek oldu yoksa yok ezerim büzerim bunlarla menzildekileri korkutursun sana demiştim neden camiye gidip sohbetlere katıldığımı

Sunu sölim, sen menzildeki insanları asla ağzına alma. Ve bir daha bunun muhabbetine dahi girme.

Kimin ne düşünceye sahip olduğu beni ilgilendirmez asla. Ama farkındamısın sürekli tartısma yaratan, İslamı küçük düşürmeye yönelik tüm konular senden çıkıyor. 

Bana bu zamana kadar bir sürü kişi seninle ilgili çok hakaret dolu cümleler sarfettiler, hepsinde kardeşimdir, yanlış anlamışsınızdır diye susturdum. Ama herkez haddini bilmedi. ve unutma ben sana arkadas değil, bir abin olarak yaklaşmıştım. Ama haketmiyorsun.

.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HolySeclorum
    HolySeclorum's avatar
    Erkek
    Leyla bunu yazdı:
    Sen kimsinde insanlarin inanc degelerine laf atiyorsun gerizekali! hristiyanin yahudinin degeri gozumde senden 500 kat daha degerli.Allah'a inanci olmayan insandan hersey beklerim.Ateistlerin ne kadar MAL! ve GERIZEKALI! olduklari kanitlanmis birsey.Ne bok yersen ye defol git insanlarin inanc degerleriyle ugrasma!
    Yavaş gel! Ne mal nede gerizekalıyım.Genelleme yaparken dikkatli ol!

Her Hakkım Saklıdır
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gkhn
    gkhn's avatar
    Erkek
    Leyla bunu yazdı:
    Su kanıtlanma olayının kanıtını gostermessen senden MAL ve GERIZEKALI yokk!!! hadi hodri meydan.Seviyesizsin cunku karsındaki kisi ne lursa olsun ne dusunurse dusunsun insan oldugunu ve fikirlerinin saygıyı hakettigini bilmiosun.

I am free of all prejudice. I hate everyone equally
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Z-CHAN
    Z-CHAN's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    geri zekalı sıfatını "islami terbiye"nize bağlıyorum. tartışmaktan korkuyorsanız girmek zorunda değilsiniz. tartışılamayan herşey tabudur. filozof değilim belki ama felsefi yaklaşım bunu gerektirir.

.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nautilus
    Nautilus's avatar
    Erkek

Z-CHAN bunu yazdı:
    geri zekalı sıfatını "islami terbiye"nize bağlıyorum.

tmm bunun yaptığı gerçekden kötü oldu ateistlerin hepsi ......................... dedi evet dememesi lazımdı 

işte daha müslümanlık nedir bilmiyosun onun için buna bağlıyosun  

yani bireyi  islamiyete bağlıyarak islamiyetden  kötü bişiler çıkarmaya çalışıyosun

neden bireyin yaptığını  islamiyeten  çıkarmaya çalşıyosun onu diyim çünkü islamiyet de böyle terbiysizlik yokdur

sende böyle bişler bulmak için bireyin yapıtığını islamiyete atıyosun.  

şizofren olabilirsiniz yardım alın!
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Z-CHAN
    Z-CHAN's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    yunysum sadece bekle diyorum asıl bomba konularımı bir iki güne açarım islamda bulduklarımı orada yazacam :)

.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    elevator
    elevator's avatar
    Erkek

İt ürür kervan yürür diyen arkadaş cuk oturtmuş valla ne oldu şimdi ürüdü ve öldü gitti .islamın gücü hertarafa yayılmaya devam ediyor. neymiş müslümanlar buluş yapmamışmış boş boş konuşmuş işte takmayın kafaya

ve herzaman hazırlıklı olun çünkü yeryüzünde herzaman bozguncular olacaktır..tıpkı puşt bush gibi blair gibi ve islam a dil uzatan diğerleri gibi...

nekadar anlatırsan anlat,anlattıkların karşındakinin anladığı kadardır... VAR OLDUĞUM İÇİN DÜŞÜNÜYORUM ...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hitbaytar
    hitbaytar's avatar
    Erkek
    Z-CHAN bunu yazdı:

asla da olmayacak çünkü islamiyet artık öldü

Kuran-ı kerimde geçen ayetlerde kuran'ın asla bozulmayacağı ve Allah tarafından korunduğu ve korunacağı yazmakta yani dolayısıyla ne kuran nede islamiyet ölmedi-bozulmadı, senin o dediğin Hristiyanlık vs. gibi dinlerde geçerli çünkü onların kitaplarının bozulduğunu dolayısıyla aslında öldüğünü 5 yaşındaki çocukda biliyo, bilmem tatmin ettimi seni...? 

Toplam Hit: 7459 Toplam Mesaj: 58