Babanın Ölümü...
-
benim de 2000senesinde vefat etmişti. Alışıyosun bi süre sonra ama yine zorluklar oluyo arada.
-
NighT-7 bunu yazdı:
-----------------------------
benim de 2000senesinde vefat etmişti. Alışıyosun bi süre sonra ama yine zorluklar oluyo arada.
-----------------------------başın saolsun aytekincim :(
-
tyler
atanıza saygıda kusur etmeyin, muhakkak her baba saygıyı hakediyodur...
hak etmeyen babalarda var saygıyı ailesinin coluk cocugunun rızkını kumara yatıran babalarda var benim babam mesela bu akşamda evde yok su anda bellki kumar masasında bunlar cok özel şeler her yerde sölenmez ama cok doluyum anlatmam lazım -
hocam beden fanii
her can muhakkak ölümü tadacaktır.
sen burayı değilde bide bunun ahiretini düşünsene?
bakalım o zaman nasıl ağlıyorsun...
-
bi sunum vardı musalla taşı diye onu bulsam veirm sizede bulan olursada paylaşsınlar okurken gözümden yaş gelmişti!
edit:
ahanda buldum
http://rapidshare.com/files/41013129/Musalla_tasi.pps
-
zumsuk bunu yazdı:
-----------------------------
bi sunum vardı musalla taşı diye onu bulsam veirm sizede bulan olursada paylaşsınlar okurken gözümden yaş gelmişti!
-----------------------------http://www.candundar.com.tr/_media/Musallatasi.pps
-
Babam canımdır, ciğerimdir, başımın tacıdır, her türlü konuda fikir alış verişi yapandır, anlayışlıdır, yol göstericidir, koruyucudur, asabidir, erkek sinekten bile kıskanandır ama bir o kadar da rahat olandır, anlaşılmazdır anlamak için onun gibi görmek gerekebilir, saygılıdır, sevgilidir daha böyle bissürü şey sayarım.. geçmişte yaşanan tatsız olayarımız olmamış mıdır ? Olmuştur. Ergenliğin getirmiş olduğu asiliklerim ve buna karşılık babamın koruma içgüdüsünün baskınlığı ile beni kontrol altına almaya çalışması fln olağandır, yaşanmış ve bitmiştir. Büyümüşüzdür ve olgun düşünmeye başlayınca da o kuşak çatışması hemen ortadan kalkıvermiştir.
Ölüm geride kalanlar için zordur ama tekrar kavuşmak vardır. Önemli olan sabırdır.
-
ben de önceden sevmediğimi sanıyodum, bi sürü olay geçti güven sarsan.
Ama biraz da büyüdükçe anladım bazı şeyleri ve babamın değerini.
iyi ki varsın babacım.
Sen bu yazıyı okumucaksın ama ben seni çok seviyorum.
-
lordvader89 bunu yazdı:
-----------------------------hala daha babama sarılıp uyumakdan hoşlanırım...
ama okul zamanlarımda falan şehir dışındayken alıştım mecburen alışmak zorunda kaldım babasızlığa....
gerçi çok özledim gerçekten çok özledim ama alışıyor insan...
hee ölüme gelince;
Allah onlardan önce beni alsın...
-----------------------------ama ölede düşünmeyin bence onları çok sevioruz üzülmelerini istemioruz mesela sen ölünce annenin babanın nasıl üzleceğini düşündünmü hiç sen onların böle üzülmesine dayanabilcekmisin onlar ölürsede bizde aynı şeyleri yaşarız ama bilmiorum yaa karışık bişi bu... benimde aklıma geliyo bazen Allah onlardan önce beni alsın diye ama annemin babamın nasıl üzleceği geliyo aklıma devamlı :/
-
az önce kavga ettim onunla yine boktan bi sebep yüzünden ağzıma etti yerin dibine soktu bni herzamanki gibi ... çok sinirlendim gittim içerde duvara yumruk attım ....
ama onun yokluğunumu asla düşünemem bi arkadaşında dediği gibi ALLAH onlardan önce bni alsın....