Babanın Ölümü...
-
Allah onlardan önce beni alsın derken ne kadar bencil olduğunuzu fark ediyor musunuz?:/ çok şaşırdım doğrusu... ben tam tersini isterim... ben mi yanlış taraftayım acaba..?
-
meLâL bunu yazdı:
-----------------------------
Allah onlardan önce beni alsın derken ne kadar bencil olduğunuzu fark ediyor musunuz?:/ çok şaşırdım doğrusu... ben tam tersini isterim... ben mi yanlış taraftayım acaba..?
-----------------------------Gelin tatlıya bağlayalım hepinizi aynı anda alsın.
-
bence nasıl biliyorsa öyle yapsın. . .
karışmayalım O'nun işine :P
-
yatıyım uyıyım dedim 1 saatir uyuyamadım olmuo bi türlü :S
aklıma gelio sürekli ya bende yaşasaydım falan die offf :S
-
iyi de bu korkuyla yaşanmaz ki.. yani eğer tedirginlik ve endişe penceresini açık tutarsak, deli oluruz... sevdiklerimiz için olsun,kendimiz için olsun... biraz akışına bırakmayı dene bence.. hem senin başına gelse ne olur ki? nasıl olsa yok olmuyor, elbise değiştiriyor tabiri caizse... bence kasma fazla olayı... uykundan edecek kadarsa takıntı şiddeti, bence haddinden fazla....
nacizane bi fikir benimki tabii.. yine de hayat senin. -
hocam şimdi bizim karşı blokdaki ark ın babası ölmüş feryatlar geliyor moralim alt üst oldu
-
Her nefis ölümü tadacaktır.Babayla tartışmak olmak küs olmak fln çok ayrı,ölmesi çok ayr şeyler.Ben onlardan önce öleyim diye bi duada çok yanlıştır.belki o anki iyi niyetten böle bişey söyleniyo ama Allah ın işine karışılmaz :) Başımızdakilerin,yanımızdakilerin kıymetini ölmeden önce gitmeden önce bilmek en güseli :)
-
korkmanın bir faydası yok...
mesela şu an şimdi benim babam içerde uyuyor...kim garanti verebilirki kalkıp işe gidebileceğini...
o yatakdan bir daha kalkıp kalkamayacağı...gözlerini açıp açamayacağı garantimi?
hayır....
aynı şey bizler içinde geçerli..
-
ölümde hayatın bir parçası..
-
kader...
Toplam Hit: 7434 Toplam Mesaj: 44