Bad Rabbit' E Dikkat! Bu Virüs Türkiyede Bilgisayarlara Sızdı ! 300 Dolar Fidye İstiyor
-
wordros bunu yazdılivane bunu yazdıilteris bunu yazdıwordros bunu yazdıNautilus bunu yazdı
Seo suna sövem onun :D peki merak ettiğim şey şu. Diyelim ki sızdı bilgisayara, istedi fidyeyi, vermekten başka çare yok diyelim. verdik parayı dosyaları alacağımız ne malum ? bunu yapan adam sana bunun garantisini mi veriyor :D
daha önce bi müridin başına gelmişti galiba böyle birşey. Dosyaları şifrelenmişti işin sonunu hatırlamıyorum. Hatta kendi gibi birini daha bulmuştu bu mürid, adam parayı ödemiş şifreyi almış falan. Bi de anlatırken hemen verdi şifreyi demiş öteki eleman. Sanki adamla iş yapıyor gibi :D
livane tarafından 25/Eki/17 17:37 tarihinde düzenlenmiştir -
Buna onlem olaran yapacaginiz en iyi sey shadow copy i aktif etmek ek olarak sinirli hesap kullanmak ya da kullandirmaktir. Ama en onemlisi bilincli user dir. Her boka tiklayam dersen virus kacinilmazdir.
Mobilim imlaya tacavuz icin ozur.
-
Virüs Türkiye'de yoğunluk göstermeye başlamış arkadaşlar. NOD32 ve bir kaç antivürüs programındanda açıklamalar yapılmış.
-
wordros bunu yazdıNautilus bunu yazdı
Aptal gazetecilerin salak haberleri. Türkiye'ye sızdı ne? İnternet lan bu.
Çok sağol hakaretlerin için. Biraz duyarlı olup okusaydın neden böyle bir manşet attığımızı anlardın... Ama insanlara aptal ve salak demek daha basit. Yazık...
Hocam çok özür dilerim. Haber sahibinin sen olduğunu bilmiyordum.
-
Nautilus bunu yazdıwordros bunu yazdıNautilus bunu yazdı
Aptal gazetecilerin salak haberleri. Türkiye'ye sızdı ne? İnternet lan bu.
Çok sağol hakaretlerin için. Biraz duyarlı olup okusaydın neden böyle bir manşet attığımızı anlardın... Ama insanlara aptal ve salak demek daha basit. Yazık...
Hocam çok özür dilerim. Haber sahibinin sen olduğunu bilmiyordum.
Ben üstüme alınmadımda. Sadece emeğe saygı. Bu her sektörde aynı. Takip etmeyebilirsin fakat saygı göstermelisin. Umarım biraz daha ince düşünürsün bundan sonra. Benim açımdan sorun yok.