BAD Sector Yoketme
-
yok abi bi daha bişi yazarsam iki olsun . daha kafa ayarı nası yapılır yazcaktım ama siz onnada taşak geçersiniz onuda akvaryumunn içinde yapıom ama boş akvaryum:D
-
tamam usta kızma sordum birşeyler öğrenebilirsen ne güzel... cımbız aseton işlerini biliyorumda buzdolabı aklıma takılmıştı...yarın 10gb lik bad olmuş diski deneyeyim...:))
-
hah dene bilader eminimki yarın gelcen çalışıo lan bu dicen
-
bak ayarladım harbi poşet bant hepsi hazır sabah yapacağım ...hdd zaten öle denemekte fayda var...
-
%90 o hdd çalışır 10GB lik bi hdd en olmuş olur işte:D
-
hakkatende denemek lazım normalde bad sectorde manyetik mıknatısların(bit) bozulması ve fiziksel olarak kullanılmaması die biliyorum bende duymuştum buna benzer birşey computerwolf çalışırsa banada bir mesaj atsana merak ettim şimdi :)
birde üstad sana birşey sorucam harddiskteki belli bir trackı yada sectoru tabledan tamamen silebilir miyiz? -
nickim yok senin yöntemlerine 400gb lik hdd'm feda olsu..valla züpper sin
-
şimdi format atarken düz format yalnız % de kaçta bad olduğuna bak hdd kac gb ise böl o yüzdeyi işte kacıncı gb de olduğuna bak sora fdisk le böl o bölümü varsayılan olarak ikinci partition u yap kur.. hdd seagate se seagate nin öle bi programı vardı bulursam yollarım..............................
-
computerwolf bunu yazdı:
nickim yok senin yöntemlerine 400gb lik hdd'm feda olsu..valla züpper sin
lan 400 GB lik disk te 16MB cash var o disk feda edilirmi:D -
Benim sorum şuydu;
Nicksiz abü benim pcye kaç kerdir format atıom ama habire kitleniyo. Bi ton şey saydı yok bilmem nereyi silgiyle sil bilmem neyi buzdolabilna koy filan. Sora sonunda işin ehli bi teknik servis buldum. Adam minnacık bi fan taktı anakartsın chipsetin üstüne pc eskisinden daha iyi oldu. :D
Toplam Hit: 16070 Toplam Mesaj: 64