BAD Sector Yoketme

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tavana03
    tavana03's avatar
    Erkek

niksiz sana teşekkürler. ben daha önce  hdd meselesini duymuştum da ayrıntılı olarak bilmiyordum  bad li hdd bulursam deniyeceğim.

format atılmayan hdd lere nasıl format atılıyor. fdisk yimiyor ,3 .parti yazılımlar  yimiyor, hatta xp bile değiştirmiyor. yani format atıyormuş gibi yapıyor  ama bilgisayarı yeniden başlattınmı eski halini alıyor. fdisk/mbr gibi birşeyler yapmıştık onu kabul ediyor fakat yine eski halini alıyor. sanırım boot kısmında küçük bir yazılım var bilgisayar açıldığında reme yazılıyor ondan dolayı format attırmıyor. kardeşimle ben 2 gün uğraştık  sonunda format attık ama birsürü şey denediğimiz için tam olarak bilmiyoruz. sen biliyorsan anlatırsan sevinirim.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    İnce Memed
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    hdd 5dk önce buzluktaki yerini almıştır herkese duyurulur...Hadi tahribata hayırlı ugurulu olsun..BROOOOO...:))...Bu arada DVD nin dışı biraz çizilmiş ama çalışıyor :))

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Taso Pezevengi
    iso
    iso's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    şimdi şöle bi sorunmu format ı atıosun win i kurduktan bi süre sora restart istio onu attınmı win açılmıo sanki format atmamış win kurmuomuşunn gibi mi oluo sorunu açıklarsan birazdaha eğer öle ise benim başıma geldi... 
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    İnce Memed
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    nickim yok kardeş şimdi ben sabahtan beri düşünüyorum bu hdd işini..şimdi biz bu yöntemle yüzde yüz olmasada hdd yi düzeltiyoruz ya...o zaman bu çizilmiş cd ler içinde geçerli olur...Ayrıca oc çalışması yaparken mesela -35 e indikten sonra sistemdeki parçalar 1-2 hafta içinde çalışmaz hale gelir...hdd yi kurtardık diyelim bilgilerin hemen yedeğini almak gerek garantiye almak için...acaba bu işin dayanıklılığı hakkında bilgi verebilirmisin...

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lanetlicocuk
    lanetlicocuk's avatar
    Erkek
    a.k buınu başkası dese belki düşüne bilirsim ama nicki olamayan eleman sölemiş ona güvenirim bazen yarılıyom onun yöntemlerini duyunca ama işe yarıyor

Şişirdi Beş-On Adam, Yaptı Balon Adam, Ötekşndende Basit, Vallahi Bu Son Adam.(Abdurrahim KARAKOÇ Kan Yazısı Kitabının Balon Adam Kısmının Giriş Kıtası)
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Taso Pezevengi
    iso
    iso's avatar
    Erkek
    wolf bunla abartlıı çizikleri kaybedemezsin hiç bi şekilde kaybedemezsin ama sectorde oluşan nokta ları(noktacıkları) yok edersin buda sağlıklı olur;)
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jezreel
    jezreel's avatar
    Erkek
    La biz bu yöntemi bozuk cdlerde deniyorduk. Hatta chipte çizik temizleme yöntemlerinde bizim yöntemide anlatmışlar.

gaipten görüntüler
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Taso Pezevengi
    iso
    iso's avatar
    Erkek
    jezreel bunu yazdı:

La biz bu yöntemi bozuk cdlerde deniyorduk. Hatta chipte çizik temizleme yöntemlerinde bizim yöntemide anlatmışlar.

anaaa hemen sizin yöntem olmuş:)
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Taso Pezevengi
    iso
    iso's avatar
    Erkek
    computerwolf olm çıkar artık şu hdd yi dolap tan dene bakalım ne olmuş;)
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    All hail to Tux
    sandman
    sandman's avatar
    Erkek
    bende merak ediyorum :) sonuc nea

Mühendis kahveyi projeye dönüştüren bir insan evladıdır.
Toplam Hit: 16071 Toplam Mesaj: 64