folder Tahribat.com Forumları
linefolder Network - İnternet
linefolder Bağlantı Acayip Yavaş :(

Bağlantı Acayip Yavaş :(

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BRK35
    BRK35's avatar
    Erkek
    Müridler bağlantım akşam 6dan beri felç. Sizde sorun var mi? Googledan başka sayfa açamıyorum. Başka makineyle denedim sonuç yine aynı. Modem resetlenmekten yalama oldu ama fayda etmiyor. Bu konuyu telden internete girerek açabildim zira diğer taraftan hiçbir yere giremiyorum...

Folklorik olarak sana saygım var ama sana tapamam totem!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeroiquE
    HeroiquE's avatar
    Erkek

bu tt nete kafam felan az geliyo artık..

net düşüyor diye gittim format çektim,bi ara düzelir gibi oldu gene gitti gene formatladım boşa pc yi..

tamamen sorun ttnette . en son formatlada düzelmeyince cd de sorun var diye kırdım gittim parayla xp aldım

gelde kayma ttnete duramıyorum ....................

Hak,tepene inen bir kılıç da olsa,boynunu ona uzatmaktan çekinme. // Donamım soru-destek için pm ON.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek
    senin ki iyi a.q benim 10dk bir kesiliyor düzgün download yapamıom :W

Eğer hayatım bir film olsaydı, ya uyuyakalır ya da yarısında çıkardım.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nights_judge
    nights_judge's avatar
    Erkek

BRK35 bunu yazdı:
    -----------------------------
    Müridler bağlantım akşam 6dan beri felç. Sizde sorun var mi? Googledan başka sayfa açamıyorum. Başka makineyle denedim sonuç yine aynı. Modem resetlenmekten yalama oldu ama fayda etmiyor. Bu konuyu telden internete girerek açabildim zira diğer taraftan hiçbir yere giremiyorum...
    http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?Sayfa=1&folderid=85836

@HeroiquE

Çok biliyosunya ttnete kafam girsin diyorsun..Ne alaka bağlantı kesilmesiyle pc formatlamak?bu kadar anlıyosunda sorun  ttnette oluyor değilmi? keşke o pcyide camdan aşağı atsaydın hiç giremeseydin nete..

Yıllarca parazit gibi yaşayıp kim güçlüyse ona yakınlaşıp bizde sizdeniz pozu veren kişilik yoksunu yalaka köpekler;Bizim VATAN sevgimizi hayal bile edemezsiniz.Bizim adımız SONSUZLUĞA uzanırken; Çok ucuza sattığınız karekterlerinizi,büyük bedeller ödeyipte geri alamadığınız zaman adınızın sadece OYUNCAKÇI dükkanlarında satılan ucuz kuklalara verildiğini göreceksiniz..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek

nights_judge bunu yazdı:

BRK35 bunu yazdı:
    http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?Sayfa=1&folderid=85836

@HeroiquE

Çok biliyosunya ttnete kafam girsin diyorsun..Ne alaka bağlantı kesilmesiyle pc formatlamak?bu kadar anlıyosunda sorun  ttnette oluyor değilmi? keşke o pcyide camdan aşağı atsaydın hiç giremeseydin nete..

müdür bu bağlantı kopması başka bi sorun çünkü msn'de 50küsür online var yarısı soruyor sürekli

kopuyor musun die ayrıca onlar sormasa bilem görünüyor sürekli kapanıp açılıyorlar ki aynı sorun bende de mevcut 

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    downloadda benim sorun yok upload 21kb ye düştü

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    vegapc
    vegapc's avatar
    Erkek
    a.q bu ttnet bana kesin torpil geçiyor
    günlerdir downloada asılıom tıkır tıkır indiriyor. msn listemde 100den fazla online olan  kişi var nedense hiçbiri zırt pırt düşmüyor.
    sorunun tt den kaynaklandıgına bile emin degilsiniz nasıl küfredebiliyorsunuz?
    ayrıca netten düşüyorum deyip tak diye format atan düşünceyi esefle kınıyor ve haykırıyorum TT Yİ BEGENMİYORSANIZ DİGER SERVİS SAGLAYICILARA GEÇİN KURTULUN TT DEN  bizde sizin saçma sapan küfürlerinizden kurtulalım

Selam ve dua ile...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek

vegapc bunu yazdı:
    a.q bu ttnet bana kesin torpil geçiyor
    günlerdir downloada asılıom tıkır tıkır indiriyor. msn listemde 100den fazla online olan  kişi var nedense hiçbiri zırt pırt düşmüyor.
    sorunun tt den kaynaklandıgına bile emin degilsiniz nasıl küfredebiliyorsunuz?
    ayrıca netten düşüyorum deyip tak diye format atan düşünceyi esefle kınıyor ve haykırıyorum TT Yİ BEGENMİYORSANIZ DİGER SERVİS SAGLAYICILARA GEÇİN KURTULUN TT DEN  bizde sizin saçma sapan küfürlerinizden kurtulalım

müdür merak etme ttnet'den daha iyisini bulsak zaten senin tavsiyelerini beklemeyiz

şuan ttnet kötünün iyisi mecbur katlanıyoruz. Ha bu kopma olayına gelince rene anketi yenilesin netten

kopuyor musunuz ? die sorsun oran belli olur zaten

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Blue_moon
    Blue_moon's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Şimdilik bende bir sorun görünmüyor. Bölgesel farklılıklar olabilir. Sizin orada alt yapı çalışmaları filan varsa yavaşlık olabilir

Mülk Allahındır, Adalet Mülkün Temelidir (Hz.Ömer)
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    RitmFarbRacourci's avatar
    Erkek
    sorun bendede ayni, sıksık baglanti gidiyor veya dusuyor. artik ne hakt karistiriyorlarsa TT de. ozellikle 15:00 - 23 :00  saatleri arasi bu cok oluyor ya.. hiic hayirla anmiyorm bu TTnet calisanlarini ve yoneticilerini. :@ telefon muhabbetini acmayin...

I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeroiquE
    HeroiquE's avatar
    Erkek

nights_judge bunu yazdı:

@HeroiquE

BAK HOCA  ttnette calısıyodun sanırım orda çalıstın die sana madalya takmıcaklar,ttnet tüm küfürleri hak ediyor için rahat olsun bu 1..

2. si net kopmasının formatla alakası yok demişsin, pc ye giren virüs hiç bi programı acmama izin vermiyodu nete giriyodum ama  downloada tıkladıgımda net düşüyodu

3. sü bilmeden ahkam kesmessen sevinirim..

Hak,tepene inen bir kılıç da olsa,boynunu ona uzatmaktan çekinme. // Donamım soru-destek için pm ON.
Toplam Hit: 2931 Toplam Mesaj: 18