Bağlantı Acayip Yavaş :(
-
Müridler bağlantım akşam 6dan beri felç. Sizde sorun var mi? Googledan başka sayfa açamıyorum. Başka makineyle denedim sonuç yine aynı. Modem resetlenmekten yalama oldu ama fayda etmiyor. Bu konuyu telden internete girerek açabildim zira diğer taraftan hiçbir yere giremiyorum...
-
bu tt nete kafam felan az geliyo artık..
net düşüyor diye gittim format çektim,bi ara düzelir gibi oldu gene gitti gene formatladım boşa pc yi..
tamamen sorun ttnette . en son formatlada düzelmeyince cd de sorun var diye kırdım gittim parayla xp aldım
gelde kayma ttnete duramıyorum ....................
-
senin ki iyi a.q benim 10dk bir kesiliyor düzgün download yapamıom :W
-
BRK35 bunu yazdı:
-----------------------------
Müridler bağlantım akşam 6dan beri felç. Sizde sorun var mi? Googledan başka sayfa açamıyorum. Başka makineyle denedim sonuç yine aynı. Modem resetlenmekten yalama oldu ama fayda etmiyor. Bu konuyu telden internete girerek açabildim zira diğer taraftan hiçbir yere giremiyorum...
http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?Sayfa=1&folderid=85836@HeroiquE
Çok biliyosunya ttnete kafam girsin diyorsun..Ne alaka bağlantı kesilmesiyle pc formatlamak?bu kadar anlıyosunda sorun ttnette oluyor değilmi? keşke o pcyide camdan aşağı atsaydın hiç giremeseydin nete..
-
nights_judge bunu yazdı:
-----------------------------BRK35 bunu yazdı:
http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?Sayfa=1&folderid=85836@HeroiquE
Çok biliyosunya ttnete kafam girsin diyorsun..Ne alaka bağlantı kesilmesiyle pc formatlamak?bu kadar anlıyosunda sorun ttnette oluyor değilmi? keşke o pcyide camdan aşağı atsaydın hiç giremeseydin nete..
-----------------------------müdür bu bağlantı kopması başka bi sorun çünkü msn'de 50küsür online var yarısı soruyor sürekli
kopuyor musun die ayrıca onlar sormasa bilem görünüyor sürekli kapanıp açılıyorlar ki aynı sorun bende de mevcut
-
downloadda benim sorun yok upload 21kb ye düştü
-
a.q bu ttnet bana kesin torpil geçiyor
günlerdir downloada asılıom tıkır tıkır indiriyor. msn listemde 100den fazla online olan kişi var nedense hiçbiri zırt pırt düşmüyor.
sorunun tt den kaynaklandıgına bile emin degilsiniz nasıl küfredebiliyorsunuz?
ayrıca netten düşüyorum deyip tak diye format atan düşünceyi esefle kınıyor ve haykırıyorum TT Yİ BEGENMİYORSANIZ DİGER SERVİS SAGLAYICILARA GEÇİN KURTULUN TT DEN bizde sizin saçma sapan küfürlerinizden kurtulalım -
vegapc bunu yazdı:
a.q bu ttnet bana kesin torpil geçiyor
günlerdir downloada asılıom tıkır tıkır indiriyor. msn listemde 100den fazla online olan kişi var nedense hiçbiri zırt pırt düşmüyor.
sorunun tt den kaynaklandıgına bile emin degilsiniz nasıl küfredebiliyorsunuz?
ayrıca netten düşüyorum deyip tak diye format atan düşünceyi esefle kınıyor ve haykırıyorum TT Yİ BEGENMİYORSANIZ DİGER SERVİS SAGLAYICILARA GEÇİN KURTULUN TT DEN bizde sizin saçma sapan küfürlerinizden kurtulalım
müdür merak etme ttnet'den daha iyisini bulsak zaten senin tavsiyelerini beklemeyizşuan ttnet kötünün iyisi mecbur katlanıyoruz. Ha bu kopma olayına gelince rene anketi yenilesin netten
kopuyor musunuz ? die sorsun oran belli olur zaten
-
Şimdilik bende bir sorun görünmüyor. Bölgesel farklılıklar olabilir. Sizin orada alt yapı çalışmaları filan varsa yavaşlık olabilir
-
sorun bendede ayni, sıksık baglanti gidiyor veya dusuyor. artik ne hakt karistiriyorlarsa TT de. ozellikle 15:00 - 23 :00 saatleri arasi bu cok oluyor ya.. hiic hayirla anmiyorm bu TTnet calisanlarini ve yoneticilerini. :@ telefon muhabbetini acmayin...
-
nights_judge bunu yazdı:
@HeroiquE
-----------------------------BAK HOCA ttnette calısıyodun sanırım orda çalıstın die sana madalya takmıcaklar,ttnet tüm küfürleri hak ediyor için rahat olsun bu 1..
2. si net kopmasının formatla alakası yok demişsin, pc ye giren virüs hiç bi programı acmama izin vermiyodu nete giriyodum ama downloada tıkladıgımda net düşüyodu
3. sü bilmeden ahkam kesmessen sevinirim..