folder Tahribat.com Forumları
linefolder Network - İnternet
linefolder Bağlantı Hızı 1024 Den 422 Kb Ye İndi! Yardım

Bağlantı Hızı 1024 Den 422 Kb Ye İndi! Yardım

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    streetw1se
    streetw1se's avatar
    Erkek
    bugun 27.05.2008 saat 11.00 itibari ile sorunu çözdüler :) konuyu 17.05.2008de actım ama konuyu actığımda zaten sorun olalı 2 gun olmustu 12 günde arızayı giderebildiler :) türktelekoma büyük alkıs :) lütfen ellere kollara kafalara hakim olalım :) baska bi yerlere ....mesin :)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sanane
    sanane's avatar
    Erkek
    Metro ethernet var huzur var abi. Dün akşam rapid ten en yüksek 621 kb  ortalama 550 kb ile download yaptım.

Naber la?
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nights_judge
    nights_judge's avatar
    Erkek

streetw1se bunu yazdı:
    -----------------------------
    bugun 27.05.2008 saat 11.00 itibari ile sorunu çözdüler :) konuyu 17.05.2008de actım ama konuyu actığımda zaten sorun olalı 2 gun olmustu 12 günde arızayı giderebildiler :) türktelekoma büyük alkıs :) lütfen ellere kollara kafalara hakim olalım :) baska bi yerlere ....mesin :)
    -----------------------------

Abartma arkadasım problemini anlatmayı becerebilseydin kayıt verirken 2 günde çözülcekti kendin uzattın farkındaysan bence özür dilemelisin boşuna zaman kaybettirdigin için adamlara :))

Yıllarca parazit gibi yaşayıp kim güçlüyse ona yakınlaşıp bizde sizdeniz pozu veren kişilik yoksunu yalaka köpekler;Bizim VATAN sevgimizi hayal bile edemezsiniz.Bizim adımız SONSUZLUĞA uzanırken; Çok ucuza sattığınız karekterlerinizi,büyük bedeller ödeyipte geri alamadığınız zaman adınızın sadece OYUNCAKÇI dükkanlarında satılan ucuz kuklalara verildiğini göreceksiniz..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    streetw1se
    streetw1se's avatar
    Erkek
    bide özür dileyim üstüne parada veriyim :)hocam 12 gün boyunca yanlıs anlatmadım.sen dediğin zaman öyle kayıt verdim.gelen adam kendi dedi cok yoğun bu bölgeye bi biz bakıyoruz baska ekip yok dedi. ekip olmaması benim hatam değildir heralde.bugunde gelmeseydiler elektrikciye baktırcaktım :)
Toplam Hit: 9056 Toplam Mesaj: 45