Balayı İçin Öneriler - Vizesiz
-
-
Yunan adalarına gideceğim ve sessiz sakin olsun diyorsan milos.
ben 8 yıl önce hanımla balayına phuket'e gitmiştim. Her gün dışarıda bir atraksiyon felan bize otel/uçak hariç 1000 dolara mal olmuştu ama şöyle düşün 2 büyük bavul gidip 3 büyük bavulla döndük.
uçak en pahalısı, otelde de biz özel havuzlu bir oda da kalmıştık günlüğü 120 dolar mı neydi.yok ben paraya kıyarım diyorsan(250-300) sana maldivlerde her şey dahil bir kaç otel önerebilirim. Hem dalmaya meraklıysan hem de götümü devireyim lüks olsun dersen ideal.
mariutus var ama pahalı gelebilir.
ben gitmedim ama giden arkadaşlarım sharm'da rixos oteli fiyat/performans bulmuşlar
-
bu aralar fiyat/performans olarak mısır moda.
-
Ben yine evlensem yine Antalya'da 5 Yıldızlı oteli tercih ederdim. Farklı ülkeleri gezdim gördüm ama 5 yıldızlı oteldeki krallık başka bi yerde yok başkan.
-
@sandman abi Milos ne yazık ki kapıda vize uygulamasına dahil değil :( çok güzel gözüküyor ama.
@LynXMasteR abi eyvallah, bedevi topraklarına adım atmak çok istemiyorum :D
@zeybekustasi abi ben 7 kusak Antalyalıyım, mümkünse çıkayım buradan ahaha eyv. -
ayd bunu yazdı
Hacı ben hep Balkanları merak etmişimdir.
Vizesiz Japonya var. Gelirken Pikachu kostümü alırsın.
Vizesiz Güney Kore var.
Belize için de güzel diyorlar.
-
vay be 06.09 yıldönümümüzdü...
-
Maldivler yada santorini
-
Yakın olsun, uçak bileti ve tatil ucuz olsun dersen Karadağ gayet güzel. Kotordan deniz manzaralı bir ev tut, havalimanında bir araba kirala. Sabaha deniz manzarası ile uyanmak çok keyifli. Boğazda yalıda oturuyor gibi oluyor. Araba mutlaka kirala gerekirse gezilecek yerleri yazarım sana
-
Filipinler'i de düşünebilirsiniz. Uçak biletini erken alırsanız görece ucuz oluyor. Dubai veya Singapur aktarmalı gelip 1 gün gezip sonrasında Cebu'ya geçip dünyanın en güzel sahillerine ulaşırsınız :D
Panglao (Boracay'ın ucuz versiyonu)
Moalbal
Oslob (WhaleShark ile yüzebiliyorsunuz)
Boracay (Dünyanın en güzel mekanlarından biri ama görece pahalı)
Dumaguette
Siquijor
Apo Island
Elnido
Palawan
Dediğim yerleri araştırabilirsin, balayı 1 hafta olacaksa herhangi birinde güzel vakit geçirebilirsin. Daha uzunsa 2-3 ada birden görmeni tavsiye ederim. Olur da yolun Filipinler'e düşerse çay içmeye beklerim :)
-
ayd bunu yazdı
@sandman abi Milos ne yazık ki kapıda vize uygulamasına dahil değil :( çok güzel gözüküyor ama.
@LynXMasteR abi eyvallah, bedevi topraklarına adım atmak çok istemiyorum :D
@zeybekustasi abi ben 7 kusak Antalyalıyım, mümkünse çıkayım buradan ahaha eyv.herşey dahil, otelden çıkmam ye iç deniz kum güneş diyorsan bedevi topraklarını istememene rağmen öneririm hocam. Otel olarak sharm rixos belli dönemlerde bizim antalyanın standart 5 yıldızlılalrı kadar falan oluyor fiyat olarak.
Fiyat uygun olmasına rağmen rixos hizmeti alıyorsun. Denizi yemekleri falan baya güzel. Gitmişken bir de scuba falan yapabilirsin su altı çok renkli ve keyifli.