folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Balayı İçin Öneriler - Vizesiz

Balayı İçin Öneriler - Vizesiz

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ismailca
    ismailca's avatar
    Erkek
    LynXMaSTeR bunu yazdı

bu aralar fiyat/performans olarak mısır moda.

kesinlikle katılıyorum, herşeyi ile çok hesaplı yeme, içme, ulaşım, hediyelik eşya, aktiviteler,  konaklama vs. 12 gün kaldım 4 şehrini gezdim. Tavsiye olunur.

Yakarız Bu Gezegeni...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    M-S-T-F
    M-S-T-F's avatar
    Erkek
    JpnTr bunu yazdı

Filipinler'i de düşünebilirsiniz. Uçak biletini erken alırsanız görece ucuz oluyor. Dubai veya Singapur aktarmalı gelip 1 gün gezip sonrasında Cebu'ya geçip dünyanın en güzel sahillerine ulaşırsınız :D

Panglao (Boracay'ın ucuz versiyonu)

Moalbal

Oslob (WhaleShark ile yüzebiliyorsunuz)

Boracay (Dünyanın en güzel mekanlarından biri ama görece pahalı)

Dumaguette

Siquijor

Apo Island

Elnido

Palawan

Dediğim yerleri araştırabilirsin, balayı 1 hafta olacaksa herhangi birinde güzel vakit geçirebilirsin. Daha uzunsa 2-3 ada birden görmeni tavsiye ederim. Olur da yolun Filipinler'e düşerse çay içmeye beklerim :) 

Valla benimde bu ayın 19 unda düğün var daha pasaportu bile halletmedim. 23-25 gibi o taraflara geççez inş ama nasıl bilmiom.

Spontane olcak baya ama Bali mi Filipinler mi 2 hafta mı 3 hafta mı ona bile daha karar vermedik 1 aya kadar yolu var ama tabi bütçeside ona göre olması lazım. Booking ve airbnb dışında bu attığın yerlerde spesifik bir rezervasyon şeysi var mı hocam oralarada bakalım. 

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JpnTr
    JpnTr's avatar
    Erkek
    M-S-T-F bunu yazdı
    JpnTr bunu yazdı

Valla benimde bu ayın 19 unda düğün var daha pasaportu bile halletmedim. 23-25 gibi o taraflara geççez inş ama nasıl bilmiom.

Spontane olcak baya ama Bali mi Filipinler mi 2 hafta mı 3 hafta mı ona bile daha karar vermedik 1 aya kadar yolu var ama tabi bütçeside ona göre olması lazım. Booking ve airbnb dışında bu attığın yerlerde spesifik bir rezervasyon şeysi var mı hocam oralarada bakalım. 

Asya tarafında agoda ve trip.com kullanılıyor. Gideceğiniz yere göre Facebook gruplarına da bakabilirsiniz ama dolandırılma ihtimaliniz var tabii :) Bali gereksiz abartılıyor, bana kalırsa Bali yerine Filipinler'de vakit geçirmek daha iyi. Sosyal medya ünlülerinin övdüğü yerlerden uzak durmak lazım, yok şöyle uçtuk böyle kaçtık dünyanın en güzel yeri dedikleri neresi varsa beş para etmez. Bu aralar Tayland ve Endonezya gereksiz övülüyor o yüzden otel fiyatları vs de arşa çıkmaya başladı. Viyetnam veya Filipinler radarınızda olsun derim

Bir cinayet işleniyorsa tek suçlu katil değildir
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ayd
    ayd's avatar
    Erkek

Şöyle bir şey yaptım.

Rixos Sharm El Sheikh,
    08.09.2025 - 13.09.2025,
    Ultra All Inclusive - Deluxe Oda,
    Havalimanından transfer ve THY ile gidip geliyoruz. Bagaj yükselttim. Hepsi totalde 88.920₺.

https://www.turkishairlinesholidays.com/ üzerinden hesapladım, genel olarak aynı fiyat. Daha almadım.

Asıl soru yurt dışı konaklamalarına taksit yok hiç bir yerde.
    Bu parayı nasıl taksitlendirebiliriz, varsa taktiği olan mükemmel olur :)

ayd tarafından 09/Nis/25 16:47 tarihinde düzenlenmiştir
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DaSpOnGe
    DaSpOnGe's avatar
    Erkek
    ayd bunu yazdı

Şöyle bir şey yaptım.

Rixos Sharm El Sheikh,
    08.09.2025 - 13.09.2025,
    Havalimanından transfer ve THY ile gidip geliyoruz. Bagaj yükselttim. Hepsi totalde 88.920₺.

https://www.turkishairlinesholidays.com/ üzerinden hesapladım, genel olarak aynı fiyat. Daha almadım.

hocam odayı istersen küçük tut sanırım superior en küçüktü. Ben check-in sırasında balayı için geldiğimizi belirtmiştim. şansımamı artık nedir odamız hazır değil yada temiz değil mi ne dediler jr suite upgrade ettiler baya güzel olmuştu. Gerçi pegasus çok erken saatlerde varıyor sharma otele geçtiğimizde sabah 4 bile değildi sanırım :W

birde rixosun yanyana 3 oteli var. +18 seçmeni kesinlikle öneririm. golf arabaları ile oteller arası gidip gelebiliyorsun max 3-5 dk sürüyor diğer otele geçmen

You think you've travelled far and never seen the stars :)))
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LynXMaSTeR
    LynXMaSTeR's avatar
    Erkek
    ayd bunu yazdı

Şöyle bir şey yaptım.

Rixos Sharm El Sheikh,
    08.09.2025 - 13.09.2025,

hocam bookingte sadece oda fiyatı yarı yarıya, thy baya bi fiyat koymuş anlaşılan, ancak uğraşmamak adına tercih edilebilir tabi.

iyi tatiller şimdiden.

ben olsam biletleri ayrı alır, rezervasyonu ayrı yaptırırdım (:

vakıfbankın milplus.com.tr üzerinden yapılan rezervasyonda 25k ya 2500 tl indirim ve çift yönlü ücretsiz transfer kampanyası var, geçen aylarda seyahate taksit de vardı ama şu an görünmüyor.

bu aralar taksitlendirme işini kıstılar baya.

goo.gl/qBNZmW
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ayd
    ayd's avatar
    Erkek
    LynXMaSTeR bunu yazdı

hocam bookingte sadece oda fiyatı yarı yarıya, thy baya bi fiyat koymuş anlaşılan, ancak uğraşmamak adına tercih edilebilir tabi.

iyi tatiller şimdiden.

ben olsam biletleri ayrı alır, rezervasyonu ayrı yaptırırdım (:

vakıfbankın milplus.com.tr üzerinden yapılan rezervasyonda 25k ya 2500 tl indirim ve çift yönlü ücretsiz transfer kampanyası var, geçen aylarda seyahate taksit de vardı ama şu an görünmüyor.

bu aralar taksitlendirme işini kıstılar baya.

hocam bakıyorum bookingden odaya ve en ucuz biletlere hemen hemen aynı fiyata geliyor, bir de aktarımda bekleme saatleri çok yüksek biz alırsak ucak biletini. :(

ekstra olarak istediğim zaman iptal edebiliyorum, o da güzel avantaj.

ayd tarafından 09/Nis/25 17:34 tarihinde düzenlenmiştir
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ayd
    ayd's avatar
    Erkek
    DaSpOnGe bunu yazdı

hocam odayı istersen küçük tut sanırım superior en küçüktü. Ben check-in sırasında balayı için geldiğimizi belirtmiştim. şansımamı artık nedir odamız hazır değil yada temiz değil mi ne dediler jr suite upgrade ettiler baya güzel olmuştu. Gerçi pegasus çok erken saatlerde varıyor sharma otele geçtiğimizde sabah 4 bile değildi sanırım :W

birde rixosun yanyana 3 oteli var. +18 seçmeni kesinlikle öneririm. golf arabaları ile oteller arası gidip gelebiliyorsun max 3-5 dk sürüyor diğer otele geçmen

tam olarak 4.500₺ fark abi diğer oda ile. dedim neolacasa olsun artık bastım. +18 özellikle seçtim abi kesinlikle haklısın.
    Evet, Aquapark olan otele falan beleş geçebiliyormuşuz booking'den okudum.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LynXMaSTeR
    LynXMaSTeR's avatar
    Erkek

hocam dediğim gibi komple paket olması uğraşmamak bakımından iyi, ancak ben daha ekonomik olması bakımından söyledim.

uçak bileti şu anda kişi başı 4500-5000 lira civarında, kampanya denk getirebilirsen 3500-4000 liraya bulabilirsin. obilet her ayın ilk günü uçak biletlerinde %20-25 civarı indirim yapıyor, İstanbul'dan Viyanaya 1300 liraya, Hannover'dan İstanbula 2200 liraya bilet aldım geçen hafta.

vakıfbankın transfer kampanyası da nasıldır bilmiyorum tabi ama kart varsa sorabilirsin.

https://www.vakifkart.com.tr/kampanyalar/rixos-misir-otellerinde-2500-tl-indirim-ve-ucretsiz-transfer-firsati-38147

bu arada oda konusunda en ucuzu alıp geçin hocam, sonuçta sürekli odada kalmayacaksınız, en ucuz odası bile rahattır diye düşünüyorum.

bu arada booking in mastercard priceless anlaşması var, %10 a kadar iade yapabiliyor.

https://www.priceless.com/travel/product/181402/bookingcom-premium-esg

bu arada geçen biri rixos ayarında başka bir otel önermişti, rixosta çok fazla türk ün olduğunu, ortalığı karıştırdıklarını falan söylemişti. alternatif otellere de bakabilirsin hocam, yine her şey dahil daha uygun fiyatlı oteller görünüyor.

LynXMaSTeR tarafından 10/Nis/25 01:19 tarihinde düzenlenmiştir

goo.gl/qBNZmW
Toplam Hit: 1567 Toplam Mesaj: 30
balayı vizesiz seyahat balayı oteli