Balayı İçin Öneriler - Vizesiz
-
ayd bunu yazdı
@sandman abi Milos ne yazık ki kapıda vize uygulamasına dahil değil :( çok güzel gözüküyor ama.
@LynXMasteR abi eyvallah, bedevi topraklarına adım atmak çok istemiyorum :D
@zeybekustasi abi ben 7 kusak Antalyalıyım, mümkünse çıkayım buradan ahaha eyv.hocam şu anda antalyada pansiyon fiyatına mısırda denize sıfır 5 yıldızlı her şey dahil otelde kalabiliyorsun. yine de sen bilirsin tabi.
-
Şu an çalıştığımda şirketin Paximum diye B2B sistemi var, oradan da sorgulatacağım.
Müdür Fas, El Sharm konusunda beni işledi bayağı, değerlendiriyorum. Abiler eyvallah, tek tek araştıracağım çok teşekkür ederim gerçekten.
@JpnTr Uğrarım kesinlikle abi, çok teşekkür ederim :)
@EnableTurk abi sabah sabah yaktırdın bize sigara..
ayd tarafından 03/Nis/25 11:20 tarihinde düzenlenmiştir -
LynXMaSTeR bunu yazdıayd bunu yazdı
@sandman abi Milos ne yazık ki kapıda vize uygulamasına dahil değil :( çok güzel gözüküyor ama.
@zeybekustasi abi ben 7 kusak Antalyalıyım, mümkünse çıkayım buradan ahaha eyv.hocam şu anda antalyada pansiyon fiyatına mısırda denize sıfır 5 yıldızlı her şey dahil otelde kalabiliyorsun. yine de sen bilirsin tabi.
+1 de benden
-
ayd bunu yazdı
@zeybekustasi abi ben 7 kusak Antalyalıyım, mümkünse çıkayım buradan ahaha eyv.Bedevi topragi deme sharm cok guzel yer.
5 yildiz her sey dahil otelde kalirsan pisman olmazsin. Bir suru vlog vs var youtubedan acip bakabilirsin ve aklindaki gibi bir yer olmadigini gorursun.
-
Ben de dünyayı geziyorum,
Bali UBUD kadar rahatlatıcı ve dinlendirici bir yer görmedim.
1 hafta gidilir kafa dinlenir geri gelinir.
Mayıs ortası gibi aşağıdaki otele tekrar gitmeyi planlıyorum.
Bundan önce Black Penny Ubud otelde kalmıştım, oda iyiydi.
Şöför tutuyorum, sabahtan akşama kadar ben nereye dersem oraya götürüyor ve beni bekliyor. Günlük 50 USD.
edit.
Maldivler diyen çok olmuş. Aslında biraz da senin ne istediğine bağlı.
Eğer ben suya gireyim, güneşleniyim ama hiç de hareket etmeyim ve enerji harcamayım, yanlız olayım, insanlardan uzaklaşıyım diyorsan 3-4 günlük maldivler okey. Daha fazlası sıkar. Su sporları dışında bir şey yapamazsın
Ben hem doğa içinde olayım, gerekirse otel içinde de dinlenirim, arada ormana gideyim maymun göreyim, sıkılırsam dışarı da çıkayım safari yapayım filere bakayım, farklı kültürden bir şeyler göreyim diyorsan Bali
Castaway tarafından 04/Nis/25 09:12 tarihinde düzenlenmiştir -
bende balayında balkanlar turu yaptım 5 ülke ama karadağ ı öneririm çok güzel memleket.
-
Kıbrısı öneririm hocam, hem eylül tam tavsiye edilen ay, deniz kum güneş var (özellikle kapalı maraş plajı muazzam ve sakin), gezilecek onlarca yer var, araç kiralayıp rahatça gezebilirsin müthiş güvenli bir trafiği var. Ben de balayı için kıbrıs düşünüyorum bu yaz
-
@castaway bali dusuncem var tur mu bireysel mi gitsek bilemedim. biraz detaylandirabilir misin?
-
Castaway bunu yazdı
Ben de dünyayı geziyorum,
Bali UBUD kadar rahatlatıcı ve dinlendirici bir yer görmedim.
1 hafta gidilir kafa dinlenir geri gelinir.
Mayıs ortası gibi aşağıdaki otele tekrar gitmeyi planlıyorum.
Bundan önce Black Penny Ubud otelde kalmıştım, oda iyiydi.
Şöför tutuyorum, sabahtan akşama kadar ben nereye dersem oraya götürüyor ve beni bekliyor. Günlük 50 USD.
edit.
Maldivler diyen çok olmuş. Aslında biraz da senin ne istediğine bağlı.
Eğer ben suya gireyim, güneşleniyim ama hiç de hareket etmeyim ve enerji harcamayım, yanlız olayım, insanlardan uzaklaşıyım diyorsan 3-4 günlük maldivler okey. Daha fazlası sıkar. Su sporları dışında bir şey yapamazsın
Ben hem doğa içinde olayım, gerekirse otel içinde de dinlenirim, arada ormana gideyim maymun göreyim, sıkılırsam dışarı da çıkayım safari yapayım filere bakayım, farklı kültürden bir şeyler göreyim diyorsan Balibali ucuz derlerdi ama haftalık 100k bi otele vermek pek de ucuz sayılmaz.
-
blackhammer bunu yazdı
@castaway bali dusuncem var tur mu bireysel mi gitsek bilemedim. biraz detaylandirabilir misin?
Hocam tur a gerek yok. Bireysel gidip, şöfor kiralayıp, kendi programınızı kendiniz yapabilirsiniz. Çünkü seçeceğiniz otele göre, bazen belki hiç otelden bile çıkmak istemeyebilirsiniz. Doğa çok güzel, özgürlük çok güzel.
Şöfor sizi otelden alır akşama kadar sizle olur, akşam geri otelinize bırakır. Siz nereye isterseniz oraya götürür, siz oradan çıkana kadar bekler. Sonra tekrar biner, bir sonraki rotanıza devam edersiniz.
10 saatlik 50 USD. ihtiyaç olursa, iletişim bilgisi paylaşabilirim.
@LynXMaSTeR 7 gün boyunca 10.000TL ye de kalacak yer bulabilirsiniz. Benim gönderdiğim otel Türkiye standartlarına göre ucuz, Bali piyasasına göre pahalı. Black Penny Ubud a bakmanızı tavsiye ederim. Çeyrek fiyatınadır muhtemelen.
Gideceğiniz otellerde balayı paketi olursa, çok daha bal kaymak olur.