Balderesi Balı
-
Bal deresinden petek bal siparişi verdim. Ama tam iki ay bekledim. Genel müdürlere kadar ulaştım, sonunda bal geldi. Ama ben petek bal zannettim. Bunun yerine bir kutu küp şeker gönderseler daha makbul olurdu en azından çaya atardık. Petek bal yerine çatur çutur şeker çiğniyoruz. 10 TL bile etmez 110 TL'ye sattılar.
-
1-2-3-4-6-7-8-9 değil tam 5 kilo bal 100 tl.
amk flash tvyi her açtığımızda bu kodumun reklamını görmek zorunda mıyız ya.
Hocam türkiye sınırlarında en kaliteli piyasa balı balparmak'ta var. Onlarda da vardır yollar ama gerçek bala en yakın olan ve en lezzetli olan da onlar. Bence git balparmağını al ye otur derim. Bal deresi neymiş ak.
-
Geçen babam almış burda arkadaşından 1 kavanoz 100 lira.%k bal 100 lira nasıl olur ameke.Arıları maaşamı bağlamışlar.
-
-
Hikaye gözümle görcem arıları sonra alırım :D
-
skyvalet bunu yazdı:
-----------------------------Geçen babam almış burda arkadaşından 1 kavanoz 100 lira.%k bal 100 lira nasıl olur ameke.Arıları maaşamı bağlamışlar.
-----------------------------hacı yani harbi balın kilosu o kadar ztn ki cidden ucuza almıs bizim memlekette 150den aşağı aşağı görmedim hiç
-
Aynen öle hacı.Zaten fazla yiyemiyosun tutuyo adamı.Üniyede aldım yanıma sabahları atıyorum hop sıcacık :d
-
Şu bal firmaları sonunda 4 kavanoz bal alana 14 Şubat'ta sevgili buluyoruz diyecek diye korkuyorum
-
Yaa hocam hiçmi tanıdığın köyden akraban komsun arkadaşın yokta tv lerdeki reklamlardan alıyorsun ??? Köyde amcaların teyzelerin ürettikleri baldan daha mı saf ?? parası batsın 3 kuruş fazla ver ama BAL yee
-
allah belasını versin bu balın arkadaş yaa