Balerin Ne Tarafa Dönüyor ?
-
her yerine odaklandım her seferinde sağa dönüyo :D
-
tamam gördüm.. sağ bacağa takmışım ben ..
-
CyberAngel bunu yazdı:
-----------------------------
tamam gördüm.. sağ bacağa takmışım ben ..
-----------------------------bunda sağ bacak sol bacak yok ki, sen ne tarafa dönmesini istersen o tarafa dönüyo. çnk resim oldugu yerde sekio bi aksta, başka bişi yapmıo.
-
bence de sağ tarafa dönüyordu fakat laptop'da balerine ekranın solundan baktım ve bacaklarına odaklandım o zaman sol tarafa döndürebildim.direk bakınca hiç bi şekilde sola döndüremedim.
birde ekranın sağından ya da solundan bakın ama baya yan bakın ve bacaklarına odaklanın bir süre ve sonuçları tekrar buraya yazın
-
bi kaç dakika sürekli baktım resme, üç beş dakikada bir, bi kaç saniye sola döndü, sonra tekrar sağa dönmeye başladı. resim oyunu gibime geliyo ama çıkıp tam tersini söyleyen olursa sola dönüyo arada bi kaç saniye sağa dönüyo diyen olursa bilmem.
-
Dönmüyor bu, yemişler sizi.
-
bakınız 2 türlü de görebilirsiniz havadaki bacak hem sağ hem sol olabiliyor
-
aha gördüm yeminlen gördüm :D:D:D ulan şimdide sağa döndüremiyom kadını iyi mi :D beyler yerdeki sağ ayağı gibi düşünün monitörede yakından bakın :D sola dönüyo :D
edit: mataramasuko hocam çok güzel açıklamışsın tebrikler ama bu sefer cidden kadını sağa döndüremiyom :D -
Bu resmi hep görürüm. Beynin hangi yarım küresinin daha çok çalıştığını gösteren bir testmişmişmiş. Yalnız 2-3 dakikadır saat yönünde çevirirken, ters yönde döndürmek için gözümü kıstım ve başardım. Bu sefer eski yönünde döndüremiyom :D
-
yerde olan ayağı sol ayağı,dolayısıyla havada olanda sağ bacağı.dönüşünü sağ bacağıyla dışa doğru haret ettirerek yapıyo.buna göre kesinlikle sağa dönüyo.sola döndüğünü söyleyen arkadaşlar göz yanılmasına uğruyo