Balerin Ne Tarafa Dönüyor ?
-
gözleri hızlı hızlı açıp kapayınca sola doğru döndüğünü gördüm baştan bende sağa dönüyo biliyodum
-
evet beyler son noktayı koyuyorum benim başım döndü aq.
önce sağa döndü sonra biraz bekleyince sola ii ce incelerseniz istediğiniz zaman sola ve sağa döndürebilirsiniz uzun süre baktıktan sonra sola dönüyormuş gibi bakın döndüğünü göreceksnz.
-
Düşündüğünüz yöne dönüyor.Fakat ilginç yanı sanırım zamanlı bir dönme söz konusu değil çünkü.Arkadaşla aynı noktaya baktık o sağa döndüğünü iddia ederken ben sağa döndüğünü söyledim ilginç lan!
-
VisualBoy bunu yazdı:
-----------------------------
http://www.youtube.com/watch?v=udfDvXMU5os&feature=related
işte anlamanızı sağlayacak vidyo...
sizler siyah renkten dolayı hatunun göğüs ve kıçındaki kıvrımları göremediğiniz için diğer yönde dönebileceğini
algılayamıyorsunuz.
-----------------------------bu videoyu izleyin.
-
ilk baktım sağa dönüordu sonra sen izzah et nasıl sola dönüo diince bi baktım sola dönüo.ama simdi hic saga döndüremiom
-
hacı karı kendi sağına yani bize göre sola dönüyo eline bacağına kafasına neresise bakarsan bak karı hep sola dönüyo :S bi ara yine vardı böyle bi konu orda bi sağa bi sola dönüyodu değişiyodu buna uzun süre bakmadım ama şimdilik sadece kendi sağına bizim solumuza dönüyo
-
sola döndüremeyenler sadece ayak gölgesine odaklansın sonra geri baksın karıya
-
Müriter kafayı yemiş, bir ara ben de ...
Operayla açınca dönmüyor, dönmüyor evreka eveka : )))
-
Saga Dönüyor Hep Saga Dikkatli Dikkatsiz Bakınca Da Bende Göz yanılması Yok Galiba..
-
maymun olduk sola döndürcez diye :D