Balerin Ne Tarafa Dönüyor ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    balthier
    balthier's avatar
    Erkek

gözleri hızlı hızlı açıp kapayınca sola doğru döndüğünü gördüm baştan bende sağa dönüyo biliyodum

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeYeT
    HeYeT's avatar
    Erkek

evet beyler son noktayı koyuyorum benim başım döndü aq.

önce sağa döndü sonra biraz bekleyince sola ii ce incelerseniz istediğiniz zaman sola ve sağa döndürebilirsiniz uzun süre baktıktan sonra sola dönüyormuş gibi bakın döndüğünü göreceksnz.

matematik24.com
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    skyvalet
    skyvalet's avatar
    Erkek
    Düşündüğünüz yöne dönüyor.Fakat ilginç yanı sanırım zamanlı bir dönme söz konusu değil çünkü.Arkadaşla aynı noktaya baktık o sağa döndüğünü iddia ederken ben sağa döndüğünü söyledim ilginç lan!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RotKerim
    RotKerim's avatar
    Erkek

VisualBoy bunu yazdı:
    -----------------------------

http://www.youtube.com/watch?v=udfDvXMU5os&feature=related

işte anlamanızı sağlayacak vidyo...

sizler siyah renkten dolayı hatunun göğüs ve kıçındaki kıvrımları göremediğiniz için diğer yönde dönebileceğini

algılayamıyorsunuz.

-----------------------------

bu videoyu izleyin.

Fuck Mobb Deep Fuck Biggie Fuck Bad Boy as a staff record label and as a mother fuckin crew. En büyük hayalimi sordu geçenlerde birisi Midtown metrosundan inip Broadwayde bir kaç tur attıktan sonra Union Square Park karşındaki Starbucksda bir kahve içmek.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ekerci
    Ekerci's avatar
    Erkek

ilk baktım sağa dönüordu sonra sen izzah et nasıl sola dönüo diince bi baktım sola dönüo.ama simdi hic saga döndüremiom

Konu ID: 112846 Konuyu Acan : Ekerci Konu Başlığı : Tahribatın en sevdiği adam ? Silinme Sebebi : 3 sayfadır takip ediyorum beni seven kimse çıkmadı. alacağınız olsun müridler
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    OdiN
    OdiN's avatar
    Erkek

hacı karı kendi sağına yani bize göre sola dönüyo eline bacağına kafasına neresise bakarsan bak karı hep sola dönüyo :S bi ara yine vardı böyle bi konu orda bi sağa bi sola dönüyodu değişiyodu buna uzun süre bakmadım ama şimdilik sadece kendi sağına bizim solumuza dönüyo

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    WALLACEs
    WALLACEs's avatar
    Erkek

sola döndüremeyenler sadece ayak gölgesine odaklansın sonra geri baksın karıya

TBT'ye Mescit istiyoruz.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ltcelik
    ltcelik's avatar
    Erkek

Müriter kafayı yemiş, bir ara ben de ...

Operayla açınca dönmüyor, dönmüyor evreka eveka : )))

Din Kitaplarını Okuyup Anlayana Ateist, Okuyup Anlamayanlara "dindar" denir... Nikola TESLA.. ben mi? Ne okurum ne anlarım... Kendi kendime de uyuz oluyorum ama olamıyorum.. "Ama efsaneyi çıkarıp atarsan ve yaptıkları eylemlere bakarsan... ..Jedi'ların mirası başarısızlıktır. İkiyüzlülüktür, kibirdir."
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ottomanmurat
    ottomanmurat's avatar
    Erkek

Saga Dönüyor Hep Saga Dikkatli Dikkatsiz Bakınca Da Bende Göz yanılması Yok Galiba..

Hayallerinizi Sadece Biz Gerçekleştiririz.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    balthier
    balthier's avatar
    Erkek

maymun olduk sola döndürcez diye :D

Toplam Hit: 18442 Toplam Mesaj: 104