Ballı Süt
-
bol nişastalı ürünleri gece yatmadan tüket 1-2 ay sonra 10-15 kg almış olursun emin ol, gece yatarken yediğin birçok şey enerji olarak kullanılmadığı için vucuda direk yağ olarak depolanır.
-
yemek yedikten sonra uyu
-
gidiyorsun progainer alıyorsun ve kendine liste yapıyorsun hergün makarna yencek karbonhidrat ağırlıklı besleneceksin bol bol yiyiceksin ama karbondhidrat ağırlıklı yulaf ye süt için gainerida araştır öylle kullan alırsın kilo
-
doktora görün sana ılac mılac yazar iştahın acılır sonrada kilo vercem dıye konu acarsın demedi deme kardeşim ((:
-
MrRankeR bunu yazdı:
-----------------------------
bol nişastalı ürünleri gece yatmadan tüket 1-2 ay sonra 10-15 kg almış olursun emin ol, gece yatarken yediğin birçok şey enerji olarak kullanılmadığı için vucuda direk yağ olarak depolanır.
-----------------------------ne yapdın kardeş 1-2 ayda 10 kg bi insan alırsa ölür ya ayda 2-3 kg normaldir bu işler öyle lapbadak olmaz yavaş yavaş sindire sindire hemde nişastaylada 10-20 kg alınmaz... dogruluğu kesin olmayan şeyleri paylaşmayalım
-
1)Ben 181 im kilom 66 ila 68 arasında gidiyor.
Zıçınca ibrenin 65 e dahi düştüğünü dahi gördüm
ama hiç 65 den aşşağıya indiğini görmedim.
Verilenlere göre BEN zayıf mıyım?
A)Evet
B)Hayır
C)Kararsızım
D)2-3 kilo daha al
E)İyisin Hocam!
2)Yukarıda ki paragrafta verilenlere
göre BEN kilo alırken hangi
yolu izlemeliyim?
A)Bal-Süt
B)Bal-Pekmez
C)Süt-haşlanmış patates
D)Tayin-Pekmez
E)B*K iç!
Bu arada ben ortaokul yıllarımda (8. sınıf) ta Kuleli Askeri Lisesini 87 net ile kazanmış intibak 'a kadar gelmiş ancak Kuleliye Karacı akrabalarımın gazı sayesinde gitmiş olmam ve aslında heybiada Deniz Lisesini istediğimden ayrıldım ama geç kalmıştım. Orayada kaydırılamadığım için siivil lisede okuduk. Ama iyikide bıraktım istemediğim bir branşta, deniz olmayan bir vilayette gsubay olacağıma hiç olmadım mutluyum...
Kilo sorunum benimde var istenilen kilonun 3 kilo üzerindeydim (sınırın) askeri lisede pekte kiloyu dert ettiklerini görmedim açıkcaıs eğer askeri lise ise istediğin...
-
eger bahsettigin olay askeri okul ya da benzeri yatili bir kurum icinse dert etme, boy olcumu esnasinda tam dik durmazsin zaten olctukleri aletler senin dusundugun rakamin altinda veriyor figurleri herzaman + belirli bir kg-cm ratiosu varsa dahi pek dikkate alinmiyor.
bosu bosuna bol karbonhidratli yiyecekler tuketipde gec saatlerde, uyumaya gidip sagligini da bozma sakin. balik yagi haplari falanda ise yariyor, bende takmistim kiloya 15 li yaslardayken , inan butun onerilenler ya yuzunde igrenc sivilcemsi uzuvlar yada rahatsizlik olarak cikiyor. boy - kilo muhabbeti uzun sureli beslenme v- hareketlilik - fizyolji aliskanliklariyla degisen bir olay.sagligin aslolandir, gerisini bosver, zamanla aliniyor, acele edip de vucudunun dengesini de bozma diye oneririm.
-
Pikacu bunu yazdı:
-----------------------------Ben yumurtanın sarısını yiyemem birde pişmemiş... ıyk...
-----------------------------
bi defa dene tadi çok güzel oluyor, sadece yumurta sarisi olsa icilmez, bal ve sut yumutanin tadini aliyor insan daha cok bal tadi aliyor, önce bende tiksinmiştim ama tadi değişiyor güzel oluyor yani, çaya seker atinca tat nasil guzelleşiyorsa öyle oluyor iste :) -
Uyku düzenine çok dikkat et hocam.Kesinlikle uykusuz kalma.Günde 4 öğün yemeye çalış.Gece uyumadan önce ye öyle uyu.Makarna ve kuru-pilav çok sağlam takviye yapar.
-
aynı sorun bendede vardı. olay şundan ibaret karnın çatlayana kadar ye. acıkmadan sürekli birşeyler atıştır. Patetes kızartması ye.Sürekli atıştır.Öküz gibi olursan sonra bana küfretme