Ballı Süt
-
usta hergün yatmadan önce bol makarna ye ve balık tavuk haşlamasını bol tüket karbonhidratlı besinler tüket bak nasıl kilo alıyon tabi sporda önemli
-
Spor yap.
Ben spora başlamadan önce 58 kiloydum.
Spora başlayalı 2.5 ay oldu, iştahım bir açıldı 64 kiloyum şuan.
-
yemek yerken bol bol su iç hoca bide habur cubur tavsıye ederım bunları yap kılo garantısı eger almassan genetıgınde bı sorun vardır
edit:habur cuburdan kasıt cıps cıkolata bisküvi fln f filn işte
-
bu mesaj dörüntülenemektedir
-
dostum sabah kahvaltıdan sonra yarım litre tam yaglı sütü kafana dikeceksin. 1 haftadan sonra yarım litreyi 1 litreye cıkar. miden büyeyecek ve sürekli kendini aç hissedeceksin.
-
eczanelerden ilaç alabilirsin.hatta yaşlı veya hasta kişilerin çok zayıf oldugu durumlarda doktorlar bir ilaç veriyor adını bilmiyorum o ilacı babanem kullandı 1 haftada şaşılacak şekilde kilo almıştı.
-
Sencer bunu yazdı:
-----------------------------
Uyku düzenine çok dikkat et hocam.Kesinlikle uykusuz kalma.Günde 4 öğün yemeye çalış.Gece uyumadan önce ye öyle uyu.Makarna ve kuru-pilav çok sağlam takviye yapar.
-----------------------------En doğru cevap :)
Metabolizmanada bagli tabi. hizli calisiyorsa kilo zor alirsin. -
ExpirE bunu yazdı:
-----------------------------
1)Ben 181 im kilom 66 ila 68 arasında gidiyor.
Zıçınca ibrenin 65 e dahi düştüğünü dahi gördüm
ama hiç 65 den aşşağıya indiğini görmedim.
Verilenlere göre BEN zayıf mıyım?
A)Evet
B)Hayır
C)Kararsızım
D)2-3 kilo daha al
E)İyisin Hocam!
2)Yukarıda ki paragrafta verilenlere
göre BEN kilo alırken hangi
yolu izlemeliyim?
A)Bal-Süt
B)Bal-Pekmez
C)Süt-haşlanmış patates
D)Tayin-Pekmez
E)B*K iç!
1: a
2 c haşlama patates kabız yapar adamı muzda yiyebilirsin yanında
Bu arada ben ortaokul yıllarımda (8. sınıf) ta Kuleli Askeri Lisesini 87 net ile kazanmış intibak 'a kadar gelmiş ancak Kuleliye Karacı akrabalarımın gazı sayesinde gitmiş olmam ve aslında heybiada Deniz Lisesini istediğimden ayrıldım ama geç kalmıştım. Orayada kaydırılamadığım için siivil lisede okuduk. Ama iyikide bıraktım istemediğim bir branşta, deniz olmayan bir vilayette gsubay olacağıma hiç olmadım mutluyum...
Kilo sorunum benimde var istenilen kilonun 3 kilo üzerindeydim (sınırın) askeri lisede pekte kiloyu dert ettiklerini görmedim açıkcaıs eğer askeri lise ise istediğin...
----------------------------- -
kiloyu en iyi nasıl alırsız gece yatarken bol yemek yiyerek tabiki çünkü bu sayede yediklerini yakman çok zor olur o da kilo yapar . metabolizma en az gece yatarken çalışır çünkü iş yapmıyorsun anca döne yatakta dönersen falan yakarsın :) o da sorun olmaz yani yatmadan önce tıka basa ye . ekmeğe makarna dür ye
-
bu pika pika ballı süt e takmışş.geçnde böyle bir konu açmıştın hocam yanılmıyorsam :))