Bank Asya Çılgınlığı. Fikri Olan?
-
hisseleri 0,99 tl ile kapatmış günü, borsa işinden anlayanlar deneyebilir diye düşünüyorum.
-
Hisse alsak mı acaba baya bi düşmüş hisseler
-
http://www.youtube.com/watch?v=GH-aCMWaPYM
akmarky tarafından 15/Eyl/14 21:50 tarihinde düzenlenmiştir -
cartel de erdogan bu bankayı kamulaştırır demedi demeyin
cia in cemaati pek siklediğini zannetmiyorum artık bir etkisi kalmadı
zamanla asimile olur ülkede herşeyin olduğu gibi -
DaveReed bunu yazdı
zamanla asimile olur ülkede herşeyin olduğu gibiPeki sence asimile olacak kitlenin adresi yine Erdoğan mı olur?
-
KotomineKirei bunu yazdı
hisseleri 0,99 tl ile kapatmış günü, borsa işinden anlayanlar deneyebilir diye düşünüyorum.
sanacasta tarafından 15/Eyl/14 22:01 tarihinde düzenlenmiştir
Tahta sadece brüt takaslar için açık. Alım satıma kapalı. Bendeki bankasya kredi kartı 5000 TL limitli fakat 1 aydır limit 100 TL görünüyor. -
kazasker1 bunu yazdıDaveReed bunu yazdı
zamanla asimile olur ülkede herşeyin olduğu gibiPeki sence asimile olacak kitlenin adresi yine Erdoğan mı olur?
hoca yabancı basını ve türkiyedeki gerçek aydınları takip ediyorsan zaten ne olup bittiğinin farkındasındır
amerika türkiyenin ekonomisini ne batıracağını ne batırmayacağını söylüyor yaşam destek ünitesinde yani fişi amerikanın elinde
buda erdogan diktatörlüğü devam edecek demek o zamanda cemaat siki tutmuş demektir her yönüyle
cemaate karşı birşey yapılmıyor gibi görülsede bu hacı hocaların amerikan yönetimine fethullah için deli gibi baskı yaptıklarını tahmin etmek zor değil -
Thy bank Asya dan paralarını çekince iki üç banker bank Asya ya yatırdı paraları batmaz o banka adamların elinde ticaret var
-
dikkat edin babalara gelebilirsiniz. gram altin alin, yastik alti koyun. Böyle puslu havalar kucuk yatirimcilara göre degil.
-
altına yatırım yapın dıyen altının gıdısatına bakmıyor heralde dolar yukselıyor altın dusuyor ve dolar hıc bırsey yokken yukselıyor en ufak seyde 2,50de sabıtlenıcek dolar en ufak seyde bak. denız durgunken dolar yukselıyor. Altın karlı bır yatırım olmuycak dolar alabılen dolar alsın derım.