Banka Faizlerinden Anlayanlar ?
-
beklentin yoksa %33 dolar modunda euro altin cevir bekle .. kafasi calisan insan zaten bunu yazmaz .
edit.. bankaya yatirma dedigimi yapp ister yap ister yapma .. zengin zuhur misali naparsan yap:) ama banka yatirma .. bu faizlerin amaci baska..
cybermole tarafından 23/Ara/18 22:56 tarihinde düzenlenmiştir -
Bence parayı böl.Bir miktar faiz bir miktar borsa bir miktarda dolar/altın al.En azından bütün yumurtaları tek sepette dolaştırmamış olursun.
-
bilen birisi anlatsa konu açsa bizde bilgilensk.
samaccc tarafından 23/Ara/18 23:32 tarihinde düzenlenmiştir -
Çok parada dert insana
-
Borsaya gir faiz haram,
-
Robinson_Crusoe bunu yazdı
Borsaya gir faiz haram,
laciverti
-
samaccc bunu yazdı
bilen birisi anlatsa konu açsa bizde bilgilensk.
Cidden, bilen birisi anlatsa da bilgilensek.
@CyberMole , bankalar aracılığıyla tasarruf sahiplerini fişliyorlar mı diyorsun?
@HusnuWeb , merak ettiğim birşey var; Aynı miktarda dolar ve aynı vadede, "Yerli ve Yabancı " arasında, Farklı faiz oranları mi veriliyor? bir ara TV de böyle birşey duymuştum. geçen de böyle bir diyaloğa şahit oldum gibi. O.o,)
@Joe_black , Normal banka yıllık mevduat Faiz lerinde, her Ay sonunda faiz ödemesi olmuyor bildiğim. Devletin çıkardığı 1 yıl ve üzerindeki Tahvil faizlerinde , adına Kupon ödeme dedikleri, 6 ayda bir ödeme oluyor, diye biliyorum. 3 ayda bir var mi emin olamadım.
RitmFarbRacourci tarafından 24/Ara/18 03:14 tarihinde düzenlenmiştir -
alternatifbank vov hesap %24 90 gün
teb marifetli günlük 23.50 45 gün
vakıf arı hesap günluk 22 100 gün
bunlar tanışma oranları o yüzden yüksek
sene sonu bilanço dönemidir bankalar mevduat toplamak için faiz cazibesinden yararlanır bugün çıkıp banka bireysel müsteri temsilcileri ile pazarlık yapmalısın
şu miktar param var sizin bankanız ile "çalışmak istesem" "parayı size getirsem" 32 gün için faiz oranı ne verirsiniz.
tırnak içinde olan kelimeler hadi beni faiz oranınızla ikna edin tarzında oluyor.
pazarlığa gideceğin bankalar:şeker, fiba, halk, burgan, ykb
Cia tarafından 24/Ara/18 08:22 tarihinde düzenlenmiştir -
Ransack bunu yazdıYazilimci bunu yazdıRansack bunu yazdı
En iyi faizi finansbank mı veriyor şimdi ?
Hocam neden sitesine girip bakmadan sürekli buradan birinin söylemini bekliyorsun :) . Para miktarıda faiz olaylarında önemlidir. 6 haneli rakam derken 100000 de olabilir 999999 da olabilir. Arasında uçurum var. Tamam uğraşmak istemiyorsan ve söyleyeceğim bankaya kesin yatıracağını garanti edersen birde kuruşu kuruşuna elinde ne kadar var söylersen ben senin yerine tek tek bankalara bakayım. Onun dışında trol den öte değilsin. İlk sayfada 2-3 kişi finansbankın linkini paylaşmış. Girip bakmayıp şu soruyu sormak trolden başka bişi olamaz.
Çok tembelim değil mi ? Sende haklısın :))
elimde 470bin tl var hacım yav al sana net miktarı finans banka girdim baktım günlük aylık oranlara onuda sana diyim :) hatta ve hatta garanti bankasına da baktım seni yormamak adına söylüyorum :)
adamsın :) İşte bu hocam. Bulacağız en iyi yeri buna inan. :))
-
Yazilimci bunu yazdıRansack bunu yazdıYazilimci bunu yazdıRansack bunu yazdı
En iyi faizi finansbank mı veriyor şimdi ?
Hocam neden sitesine girip bakmadan sürekli buradan birinin söylemini bekliyorsun :) . Para miktarıda faiz olaylarında önemlidir. 6 haneli rakam derken 100000 de olabilir 999999 da olabilir. Arasında uçurum var. Tamam uğraşmak istemiyorsan ve söyleyeceğim bankaya kesin yatıracağını garanti edersen birde kuruşu kuruşuna elinde ne kadar var söylersen ben senin yerine tek tek bankalara bakayım. Onun dışında trol den öte değilsin. İlk sayfada 2-3 kişi finansbankın linkini paylaşmış. Girip bakmayıp şu soruyu sormak trolden başka bişi olamaz.
Çok tembelim değil mi ? Sende haklısın :))
elimde 470bin tl var hacım yav al sana net miktarı finans banka girdim baktım günlük aylık oranlara onuda sana diyim :) hatta ve hatta garanti bankasına da baktım seni yormamak adına söylüyorum :)
adamsın :) İşte bu hocam. Bulacağız en iyi yeri buna inan. :))
I believe we can do it :ASD.fA:SdF:a