Banka Hesabımdan 7 Bin Lira Çekildi
-
Merhabalar
Enpara hesabında birikim yapıyordum
sarıgazide 200 tl çektim.
1 saat sonra (4000 3000) 7 bin tl toplamda para çekildi diye mesaj geldi hemen finansbankasını aradım. Kartı kapattılar yasal işleme koyduk dediler.
Sizde isterseniz yasal işlemlere başvurabilirsiniz dediler.
Şikayet etmek istiyorum.
Bu sürece yaşıyan biri var mı yardımcı olabilir mi bana
Not 2 gün sonra enparadan aradılar 15 gün içinde iade yapılacağı bilgisini verdiler
Mx0TBT tarafından 12/Oca/16 19:52 tarihinde düzenlenmiştir -
https://www.youtube.com/watch?v=UxKLBOecw9I
Tahminim böyle bir şey yaptılar sana. Aklınızda olsun kart şifresini tuşlarken bir elinizle tuş takımını kapatın ATM'de her zaman.
-
2 ay önce iş bankası kartımda başıma geldi. Gecenin 3ünde 1500 tl çekmiş o.ç. Üst çekim limiti o kadardı ancak onu alabilmiş sende fazlaymış direk atmden 7bin çekilebiliyormuş demek.
İş bankası süreci başlattı ortalama 1 ay sürdü. Kameralar inceleniyor dosya gönderiliyor güvenlik birimi vs. vs. derken uzuyor iş.
Benim parayı çeken keko 1 ay sonra gidip bir daha kopya kartı atmye takmış tabi atm kartı benimki sanıp yutmuş ve bana sms göndermiş hemen bildirdim o atmnin içine bakın ispatı ordadır dedim. Olay kapandı. Paramı geri aldım.
Finansbankta benzeri süreç işletecektir ama en az 1 ay sonra verirler paranı. Sana tavsiyem 3 günde bir ne oldu bizim iş diye ara ve müşteri hizmetleri dışında dosyanı inceleyen birimlerin numaralrını al. O dosya çok birim arasında gidip geliyor takibini yap hangi birimdeyse sürekli öğren ve o dosyanın olduğu birimi 3 günde bir rahatsız et.
-
Bankamatikden 7 bin çekilmemesi lazım başka bisi olmasın
-
xxjokerxx bunu yazdı
Bankamatikden 7 bin çekilmemesi lazım başka bisi olmasın
4 bin + 3bin çekilmiş
-
yasal olarak kime şikayet etmeliyim
-
Mx0TBT bunu yazdı
destek@tahribat.com a yaz oraya şikayet edeceksin
hoca dalga mı gecıyon hangı bankamatıkten cekıldıyse gıdecen o bankamatıgın baglı oldugu karakola tutanak tuttur sonrasında savcılık
-
en para da böyle bi dalga var, limit çok yüksek default olarak.
ben mh. lerini arayıp indirttim. netten alısveris yapacağım zaman cep subeden arttırıyorum, sonra azaltıyorum.
1-2 ay önce de iş bankasında benim başıma geldi, düzenek kurmuşlar makinaya. aradım bankayı, kartı kapattın kapattın kapatmazsan ve para çekilirse biz sorumlu değiliz dedi açık açık.
-
Nasıl çekmişler üstat, senin kart bilgilerin ilemi,
-
hipokondriyak bunu yazdıMx0TBT bunu yazdı
destek@tahribat.com a yaz oraya şikayet edeceksin
hoca dalga mı gecıyon hangı bankamatıkten cekıldıyse gıdecen o bankamatıgın baglı oldugu karakola tutanak tuttur sonrasında savcılık
Hocam dalga geçer gibi yazmışsın ilk başta inan şuan senin bu dediğini yapıcam. (daha önce benzer hiç bir şey yaşamadım)
-
Robinson_Crusoe bunu yazdı
Nasıl çekmişler üstat, senin kart bilgilerin ilemi,
anladığım kadarı ile ben 200 tl çekmiştim. kartı kopyalamışlar