Banka Hesabımdan 7 Bin Lira Çekildi
-
FOXXLY bunu yazdı
en para da böyle bi dalga var, limit çok yüksek default olarak.
ben mh. lerini arayıp indirttim. netten alısveris yapacağım zaman cep subeden arttırıyorum, sonra azaltıyorum.
1-2 ay önce de iş bankasında benim başıma geldi, düzenek kurmuşlar makinaya. aradım bankayı, kartı kapattın kapattın kapatmazsan ve para çekilirse biz sorumlu değiliz dedi açık açık.
şikayet ettin mi hocam bir yere işleyiş hakkında bilgin varsa ayrıntılı yazabilirmizin
-
Mx0TBT bunu yazdıhipokondriyak bunu yazdıMx0TBT bunu yazdı
yasal olarak kime şikayet etmeliyim
destek@tahribat.com a yaz oraya şikayet edeceksin
hoca dalga mı gecıyon hangı bankamatıkten cekıldıyse gıdecen o bankamatıgın baglı oldugu karakola tutanak tuttur sonrasında savcılık
Hocam dalga geçer gibi yazmışsın ilk başta inan şuan senin bu dediğini yapıcam. (daha önce benzer hiç bir şey yaşamadım)
yanı hocam dalga gecmedım kara mizah yaptım orada . 155 ı ara dırekt boyle boyle oldu du bu bankmatıkten cektım (paranın hangı bankamatıkten cekıldıgı bellıdır hemen ara polisi ne yapayım dıye sor karakola da mutlaka gıt tutanak tuttur ).
ek olarak bankadan da o saatte kımın para cektıgını ogrenıp dırekt olarak savcılıga da teslım edebılırsın sıkayetınle bırlıkte .
-
Edit :Yarın mesai saatleri içinde herhangi bir şubeye gidip hesabınızı inceletin.
Olay karakolluk olunca polisler gelip tutanak ile bankadan kamera kayıtlarını istiyorlar. ATM ye kurulan tuzaklarda genelde paralar müşteriye geri iade ediliyor . Ama biraz zaman alabliyor.
cenk88 tarafından 06/Oca/16 19:56 tarihinde düzenlenmiştir -
Hangi atm ise sikayet et bari baskalari madur olmasin
-
Mx0TBT bunu yazdıxxjokerxx bunu yazdı
Bankamatikden 7 bin çekilmemesi lazım başka bisi olmasın
4 bin + 3bin çekilmiş
yinede çekilemez o kadar rakam hocam başka bir iş olabilir o işte 2000 2500 sınır hadi komisyonlu çeksen 3000 bir günde o da
-
Mx0TBT bunu yazdıRobinson_Crusoe bunu yazdı
Nasıl çekmişler üstat, senin kart bilgilerin ilemi,
anladığım kadarı ile ben 200 tl çekmiştim. kartı kopyalamışlar
direk savcılığa git, savcılık evrakları tanzim edip 2 nüsha halinde düzenler. birini al elden bilişim suçlarına ilet. 1 ay civarında hesabına yatar para.
MKYB'nin dediği gibi kart şifrenizi girerken mutlaka kapatın elinizle, birde klavyeyi kontrol edin oynuyorsa hiç işlem yapmayın.
-
arkadaşlar yeni atmlere kopyalama cihazı yerleştirilemiyor baktınız atmler eski püskü hiç bulaşmayın en temizi
-
konuyu okudum hemen limitleri minimun a çektim.
-
Teçhizatı merak edenler :
http://krebsonsecurity.com/2011/04/atm-skimmers-hacking-the-cash-machine/
-
SeRDaR bunu yazdıMx0TBT bunu yazdıxxjokerxx bunu yazdı
Bankamatikden 7 bin çekilmemesi lazım başka bisi olmasın
4 bin + 3bin çekilmiş
yinede çekilemez o kadar rakam hocam başka bir iş olabilir o işte 2000 2500 sınır hadi komisyonlu çeksen 3000 bir günde o da
Enpara' da durum farklıymış. İlk başta bende cardfinans sandım olayı, ama enpara konusunu inceleyince editledim mesajı.
http://www.finansbank.enpara.com/hakkimizda/islem-tutarlari.aspx