Bankada Çağrı Merkezi Temsilcisi Olmak..
-
shadowans bunu yazdı:
-----------------------------
Ben bunlara başvuru yapmadığım halde aradılar beni. Kariyer.netten özgeçmişme ulaşmışlar. Sende doldur özgeçmişini seni de arasınlar :)
-----------------------------kariyer netde 300 kusur iş başvurum var :) tık yok
halla halla kestirip kızmı olsam ki :)
ne mezunusun?
+ ne özelliklerin felan var eğitim olarak?
-
kısa özgeçmişini alpere faxla.. :P
-
ismailca bunu yazdı:
-----------------------------yok merak ettim işsizimde düz dünya sertifika diploma ot göt ne ararsan var diksiyon süper göbek olmasa yakışıklı adamımdır ses tonu harika jinglelardan bilirler
her bi bok var benim neyim eksik a.q :) vallaha bankalara ayar oluyom 10 senedir para okuyoruz gidiyo besyo mezununa iş teklifi yapıyo ayar oluyom :)
-
Kime iş teklifi yapıyor anlamadım?
-
shadowans bunu yazdı:
Kime iş teklifi yapıyor anlamadım?
-----------------------------bırak bacım ya dalga geçiyolar benimle :)
-
Sana benden tavsiye..Bir işe başvururken önyazıyı sakın atlama. Kesinlikle çok etkileyici ve tercih sebebi oluyor..
-
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------ismailca bunu yazdı:
-----------------------------yok merak ettim işsizimde düz dünya sertifika diploma ot göt ne ararsan var diksiyon süper göbek olmasa yakışıklı adamımdır ses tonu harika jinglelardan bilirler
her bi bok var benim neyim eksik a.q :) vallaha bankalara ayar oluyom 10 senedir para okuyoruz gidiyo besyo mezununa iş teklifi yapıyo ayar oluyom :)
-----------------------------ya hocam o kadar çok fizikte takılmayın özellikle çağrı merkezinde ki fizik olayı öyle abartılacak bir şey değil. ama şube dersen onu bilemem :P kesin bakarlar fiziğe eminim yada öyle deyim. ya zaten çok aşırı derecede sinir stres var işte. genelinde görürsün bankacıların büyük bir çoğunluğu kel oluyor :)
adamın varsa birazda işler o şekilde işliyor birazda alımlarda tanıdık referans çok sağlam olmalı yada tanıdığını şube müdürü yada başka bölümlerde yönetici vs. gibi kimselerde büyük etken olabiliyor.
-
Torpilden nefret ediyorum..
-
iç aramada mı çalıştıracaklar yoksa dış aramada mı iç arama her zaman rahattır :) dış aramada insanlara bişeyler pazarlanır hep :)
ilk gerçekçi işim çağrı merkeziydi ilk gün elim kolum titremişti :) sonradan telefonda takla attırdığım insanlar oluyodu :F
çağrı merkezi ortamı güzeldir sosyallik diz boyudur :) iş saatleri önemlidir ama bi de iş yeri uzaksa o kötüdür :) haftada bir izin olur bi de yerine göre ikinci izin verilir yoğunluk yoksa vardiyalı tabi izin şekli :)
telefonda sakin oldun mu aşamayacağın çağrı yoktur :) maaşı da 850 civarında olur hep :) hadi hayırlı işler ...
-
Ben de Barış nerede kaldı diyordum. :) Arkadaş çağrı merkezinde rekor sahibiymiş... Herkesin günde ortalama 150 - 200 çağrı kabul ettiği bir günü 400 - 450 çağrıyla kapatıyormuş, fakat tek sorun bunu isteyerek değil, çağrı yönlendirmeyi bilmemesinden yapıyor olmasıymış... :)