folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Bankada Çağrı Merkezi Temsilcisi Olmak..

Bankada Çağrı Merkezi Temsilcisi Olmak..

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    814578
    haydarcura
    haydarcura's avatar
    Erkek
    Aşırı asabiyim. Telefonlar kaydediliyo mu? Bende sövsem azcık, rahatlasam :D

Düşme Peşime.. Düş Peşindeyim..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MbK
    MbK's avatar
    Erkek

IVR anonsunda hoş sesli bayan ablamız karşıya konuşmaların kaydedildiğini hep söyler :P asabiysen girme boşwer :)

gerçi benden kral asabi yoktur :F ama çok makaralık durumları wardır kadınlar ağlarken bile güldüğüm olurdu :| yapacak bişey yok :F

Çok özel kadınlar tanıdım. Bana hayatı onlar tanıttılar...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    814578
    haydarcura
    haydarcura's avatar
    Erkek
    Teşekkür ederim herkese cevaplarınız için. Yeteri kadar karamsar oldum daha da çabalamayın yeter.Sağolun varolun :)

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pillibebek
    pillibebek's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    .Bedenen hiçbirşey vermiosun ama beyin olarak bu kadar yorucu bir iş daha bulunmaz.İşten cıktıktan sonra birisi gelip gel 10 km koşalım dese gidersin ama gel 10 dk konusalım muhabbet edelim dese konuşamazsn böyle bir şey. Her türlü insanla karşılaşacaksın.Kısa bir süre sonra öyle bi hal alacakki çağrısını karşıladığın müşetirinin alo demesindeki ses tonundan neyle alakalı problem yaşadıgını o anlatmadan anlayacaksın,ciddiyim. Bağıran çağıran küfreden derdini anlatamayan suclu senmişsin gibi konuşan,kendini kral zanneden her türlü insan profili ile karşılaşıcan. Bayrammış,seyranmış vs vs tatilin yok vardiyan cıkarsa gelmek zorundasın.Takım liderinle iyi geçinmelisin aran cok iyin olmalı cünkü senin terfi edebilemen binevi onun elinde. Maaşa gelince..Banka callcenter bilmiyorum ama eğer part time isen kaç dakka çalışıyosan onu alırsın full isen çalışsanda çalışmasanda paran yatar.Öyle 450-500 dediklerine bakma en az alacağın maaş 750 tl dir.Bunun primide var tabi. Evliysen hiç bulaşma bu işe.Vardiyalı oldugu için cok problem yaşarsın.Eşin gündüz çalışır sen gece çalışır bi noktada kavga edersiniz.Eğer bayansan hem senin icin daha çok daha zor olur.Çünkü belli olan bi saatin olmaz.Birde çalışacagın şirketin evine yakın olması cok önemli.İşten cıkarsın hava güzel onu yapıcam bunu yapıcam eve gidince dersin ama,malum ist trafigi,servisden inince bütün şevkin biter.Hemen uyumak istersin. Ama sana tavsiyem dene.Bir kaç ay çalış olmadı çıkarsın.

İç güdüyü Tanrı;Aklı ise İnsan Güder.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    814578
    haydarcura
    haydarcura's avatar
    Erkek
    pillibebek bunu yazdı:
    -----------------------------
    .Bedenen hiçbirşey vermiosun ama beyin olarak bu kadar yorucu bir iş daha bulunmaz.İşten cıktıktan sonra birisi gelip gel 10 km koşalım dese gidersin ama gel 10 dk konusalım muhabbet edelim dese konuşamazsn böyle bir şey. Her türlü insanla karşılaşacaksın.Kısa bir süre sonra öyle bi hal alacakki çağrısını karşıladığın müşetirinin alo demesindeki ses tonundan neyle alakalı problem yaşadıgını o anlatmadan anlayacaksın,ciddiyim. Bağıran çağıran küfreden derdini anlatamayan suclu senmişsin gibi konuşan,kendini kral zanneden her türlü insan profili ile karşılaşıcan. Bayrammış,seyranmış vs vs tatilin yok vardiyan cıkarsa gelmek zorundasın.Takım liderinle iyi geçinmelisin aran cok iyin olmalı cünkü senin terfi edebilemen binevi onun elinde. Maaşa gelince..Banka callcenter bilmiyorum ama eğer part time isen kaç dakka çalışıyosan onu alırsın full isen çalışsanda çalışmasanda paran yatar.Öyle 450-500 dediklerine bakma en az alacağın maaş 750 tl dir.Bunun primide var tabi. Evliysen hiç bulaşma bu işe.Vardiyalı oldugu için cok problem yaşarsın.Eşin gündüz çalışır sen gece çalışır bi noktada kavga edersiniz.Eğer bayansan hem senin icin daha çok daha zor olur.Çünkü belli olan bi saatin olmaz.Birde çalışacagın şirketin evine yakın olması cok önemli.İşten cıkarsın hava güzel onu yapıcam bunu yapıcam eve gidince dersin ama,malum ist trafigi,servisden inince bütün şevkin biter.Hemen uyumak istersin. Ama sana tavsiyem dene.Bir kaç ay çalış olmadı çıkarsın.
    -----------------------------
    Bu kadar yazıdan sonra asla çalışmam ben orda. Memnunum ben işimden. Paramda yatıyo tıkır tıkır. Az ama öz olsun..Bilgisayarda masa başı işim benim. Oh bee. Neymiş müşteri temsilcisi faln. Iyy soğudum :S

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EmiRReiS
    EmiRReiS's avatar
    Erkek

Sitede ben dahil yaklaşık 7-8 tane çağrı merkezi çalışanı var. Öncelikle sevmiyorsan yapma! Çünkü çekilmez bir meslek. Özelliklede bankalara için.

Sosyal imkanı çok iyi değil. Bankalarda genellikle 1 lira maas alırsın. Haftada 2 gün tatil, servis ve yemek.

.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    814578
    haydarcura
    haydarcura's avatar
    Erkek

Sen nerde çalışıyosnki?

Diğer arkadaşların şartları hem daha ağır hemde aldıkları maaş daha az??

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bacardi
    bacardi's avatar
    Erkek

Her işin bir zorluğu vardır.

Kimse kolay para kazanmıyor. Ekmek aslanın midesinden sindirim organlarına doğru gidiyor artık...

Şeytanla dans edersen, şeytan değişmez seni değiştirir.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EmiRReiS
    EmiRReiS's avatar
    Erkek
    Ben telekominikasyon. Zaten neresi olduğu önemli değil. Çm şartları genel olarak aynıdır. Özellikle bankalar benden uzak olsun :/

.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lemuria
    Lemuria's avatar
    Erkek
    Banka ve Gsm operatörleri çağrı merkezleri bu sektörün gerçek anlamda en zorlularıdır ; sırf mülakat ve eğitim anında bile mükemmel bir press kuruluyor üzerinde ; asabiyet kat sayın , ikna kabiliyetin , diksiyonun , zor bir anda kelime hazneni kullanabilme durumun , küfür yediğin zaman ne kadar sakin olabileceğin , pc yi ne kadar iyi kullandığın , klavyede ne kadar hızlı olduğun vs. , A Clockwork Orange'daki Alex sensin gibi oluyor ;  çalıştığım dönemlerde kredi kartı takibide yaptım ve inanki hiçbir müşteri seni yada kurumu çıkardığınız iyi işlerden ötürü kutlamak için aramayacak ; gerektiği zaman kişisel bokları bile temizlemek zorunda kalacaksın ; kimi çağrılar öyle olacak ki ; adam diyecek az önce amg'mun ayşesi telefonu yüzüme gapattı kimsiniz lan siz ''' ..  kırılgan bir insan isen 1 ay da mahvolursun sinirlerin yıpranır ; 800-1000 lira ortalamasından düşük bir maaş verecekler ise hakettiğini alamayacaksın demektir,eğer outband yapacak isen mutlaka güzel primlerin olacaktır,ama ben yinede her dostuma söylerim girin 2 ay da olsa bi call center'da çalışın insanlığın sınırları ve sınıflarını keşfedin diye ; emin ol güzel bir deneyim olacaktır..öneririm..hem belki ilerde benim için referans bile olabilirsin oraya : ) 

dont think twice its all right
Toplam Hit: 17465 Toplam Mesaj: 62