Bankamatik Paramı Yuttu Banka Geri Vermiyor
-
arkadaşlar iki hafta önce halkbank atmden 200 lira para çekerken parayı hesabımdan düştü ama para bankamatikten çıkmadı yani bankamatik parayı yuttu. hemen ardından 4440400 ü halkbank müşteri hizmetlerini aradım merak etmeyin incelenir hemen hesabınıza yatırılır falan diyip rapor tuttular. neyse aradan iki hafta geçti bugün aradılar veincelemenin tamamlandığını ve para fazlası çıkmadığını yani para iadesi yapamayacaklarını söylediler. olan benim 200 liraya oldu benim gibi öğrenciler için 200 lira da hatrı sayılır bir para. ama atm nin solunda bir kamera vardı. eğer süs diye koymadılarsa o kamera herşeyi çekmiştir. ben bu durum karşısında ne yapabilirim. dava açsam ne olur.
edit: arkdaşlar bankamatiğin arkasında banka yoktu sadece bankamatikti yani.
-
herşey senin lehine görünüyor zaten o kamera süs içince onunda bir yaptırımı vardır kesinlikle bence kazanırsın
-
işlem sonunda fiş aldın mı?
-
hocam para atm de takılabiliyo, bi keresinde babam para çekerken 1000lira mı ne gelmişti geri vermiştik bankaya, istersen bankamatik bankanın önündeyse sor içeri belki birine gitmiştir. olmadı dediğin gibi şikayet et bence (nereye başvurman gerektiğini bilmiyorum)
-
hayır fiş falan almadım ama kayıtlarda parayı çektiğim görünüyor. sadece bankamatikten para gelmedi. buğün aradıklarında belki siz gittikten sonra çıkmıştır falan dediler. bende onun benim sorunum olmadığını ve aksama kadar atm başında bekleyemeyeceğimi söyledim ama pekte ilgilenmediler.
-
hacı anında parayı saydırsaydın keşke o zaman aldırabilirdin benim de başıma geldi parayı verdi sonra tekrar geri aldı aradım bankayı sorunu gördük paranız iade edilecektir dedi iki gün sonra gittim aldım. Genel müdürlüğü orayı burayı her yeri ayağıa kaldır her türlü alırsın sistem loglarına baktırsınlar atmnin olmadı kamera kayıtlarına baksınlar mutlaka bulurlar
-
KaRaKuLe bunu yazdı:
-----------------------------hacı anında parayı saydırsaydın keşke o zaman aldırabilirdin benim de başıma geldi parayı verdi sonra tekrar geri aldı aradım bankayı sorunu gördük paranız iade edilecektir dedi iki gün sonra gittim aldım. Genel müdürlüğü orayı burayı her yeri ayağıa kaldır her türlü alırsın sistem loglarına baktırsınlar atmnin olmadı kamera kayıtlarına baksınlar mutlaka bulurlar
-----------------------------hocam bankamatik arkasında banka yoktu. sadece bir bankamatik grubuydu. başka atmlerde vardı.
-
Okul hala bitmedimi ?
benimde başıma gelmişti iş bankasında ve ben ertesi günü gidip almıştım parayı seninkinde bi ipnelik var gibi görünüyor ? -
Jubei bunu yazdı:
-----------------------------Okul hala bitmedimi ?
benimde başıma gelmişti iş bankasında ve ben ertesi günü gidip almıştım parayı seninkinde bi ipnelik var gibi görünüyor ?
-----------------------------sorun benim atm nin arkasında banka olmaması. benim daha önce yapı kredi yuttu. ben aynı gün şubenden aldım paramı. ama bunlar geri vermiyor.
-
ameros bunu yazdı:
-----------------------------Jubei bunu yazdı:
-----------------------------Okul hala bitmedimi ?
benimde başıma gelmişti iş bankasında ve ben ertesi günü gidip almıştım parayı seninkinde bi ipnelik var gibi görünüyor ?
-----------------------------sorun benim atm nin arkasında banka olmaması. benim daha önce yapı kredi yuttu. ben aynı gün şubenden aldım paramı. ama bunlar geri vermiyor.
-----------------------------Geri vermiyor diye bişey yok abi hakkını ara
-
Hacı belki başka adamlar sıkıştırmıştır para çıkan yeri sen gittikten sonrada parayı almışlardır.Küçük bi ihtimal ama hırsız milletinden herşey beklenir..