Bankamatik Paramı Yuttu Banka Geri Vermiyor
-
Benimde zamanında fortisin atmsi 50 liramı yutmuştu.Güvenlikçinin yardımıyla dilekçe yazmıştım, 1 hafta sonra hesabıma geçmişti para ;)
-
ameros bunu yazdı:
-----------------------------arkadaşlar parayı alamadım dilekçe yazıp yolladım ama bilmiyorum ilgilenirlermi. şikayetvar.com a yazmıştım zaten. polise gitsem üstünden zaman geçtiği için ilgilenmeyebilirler.
acaba dava açsam ve kazansam avukatın parasını ve maddi manevi tazminat falan öderler mi?
-----------------------------ya hocam ne zamanı, git polise ilgilensinler. işleri bu zaten, yoksa her olay böyle zaman geçti diye söylenmese neler olur. Eğer bir çete varsa başkalarının canını yakmadan polise git. gitmek istemiyorsan bana atmnin yerini söyle ben bizzat gidip şikayet edeyim..
-
dilekçe ver geçen arkadaşa oldu verdiler parayı
-
PyramiD bunu yazdı:
-----------------------------dilekçe ver geçen arkadaşa oldu verdiler parayı
-----------------------------bakalım hocam bugün dilekçe verdim ikinci kez tutanak tutturdum. inşallah verirler. 200 lira şuan benim için ilaç.
-
bendede para çekildi gözüküyor ama çekmedik..
gerçi para 30 tl ama.
-
benimde yatırırken başıma geldi parayı verdim kartı dışarı verdi para gitti
hesapta para gözükmiyordu bankaya girdim durumu izah ettim hafta içi size döneriz dediler
1 hafta geçti dönen olmadı bankaya gittim dedimki böyle oldu paramı yuttu
dilekçe vermen gerekiyor diyince sinirlendim
sesimi yükselterek şimdi ya çıkıp o makineyi parçalayacam yada şu lanet makineyi açıp paramı iade edin
banka çok kalabalıktı herkez bana bakıyordu
halkla ilişkiler uzmanı banka müdürü güvenlik görvlisi başıma toplandı
sakin olun falan dedi ben sakin olmuyorum hemen şimdi paramı istiyorum
yoksa çıkıp o makinayı kırıcam dedim bana bir sürü hikaye okudular dedimki benim söylediğimi siz nasıl duymazdan geliyorsanız bende aynı şekilde
bu anlatıklarınızı duymuyorum derhal makineyi açıp paramı teslim edin ve hesabımı kapatın resmen paramı gasp ediyorsunuz dedim müşteriler beni tutuyor
sakinleştirmeye çalışıyorlar falan en sonunda müdür paramı verdi makineryide açtırdı içinde para yok gibi birşey ima etmeye çalıştı banka kartını kasadakine attım
şunu iptal et hemen dedim çıktım geldim 1 hafta içinde bana yeni bir kart gönderdiler bu kadar tantanayı sadece 50 tl için yaptım çünkü keriz yerine koymaya
çalışıyorlar sırf bu yüzden pisleştim bence böyle bir yol dene
-
http://www.sikayetvar.com/ yaz derdini ardından bdk ya yaz abi hemen ilgileniyorlar.. emin ol
-
Bende dün bankamatiğe para yatırırken sayma işlemi sırasında Ünite Arızası Oluştu dedi ve paraları yırtıp geri verdi, yatıramadım.