folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Bankamatik Paramı Yuttu Banka Geri Vermiyor

Bankamatik Paramı Yuttu Banka Geri Vermiyor

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GeFORC3
    GeFORC3's avatar
    Erkek

Benimde zamanında fortisin atmsi 50 liramı yutmuştu.Güvenlikçinin yardımıyla dilekçe yazmıştım, 1 hafta sonra hesabıma geçmişti para ;)

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SharpShooter
    SharpShooter's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

ameros bunu yazdı:
    -----------------------------

arkadaşlar parayı alamadım dilekçe yazıp yolladım ama bilmiyorum ilgilenirlermi. şikayetvar.com a yazmıştım zaten. polise gitsem üstünden zaman geçtiği için ilgilenmeyebilirler.

acaba dava açsam ve kazansam avukatın parasını ve maddi manevi tazminat falan öderler mi?

ya hocam ne zamanı, git polise ilgilensinler. işleri bu zaten, yoksa her olay böyle zaman geçti diye söylenmese neler olur. Eğer bir çete varsa başkalarının canını yakmadan polise git. gitmek istemiyorsan bana atmnin yerini söyle ben bizzat gidip şikayet edeyim..

- xx yerde hata var. - ya aslında kod şöyle sanıyor olabilir bla bla bla - olm kendine gel kodlar düşünmez - ...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PyramiD
    PyramiD's avatar
    Erkek

dilekçe ver geçen arkadaşa oldu verdiler parayı 

Merhabaaaaa
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ameros
    ameros's avatar
    Erkek

PyramiD bunu yazdı:

dilekçe ver geçen arkadaşa oldu verdiler parayı 

bakalım hocam bugün dilekçe verdim ikinci kez tutanak tutturdum. inşallah verirler. 200 lira şuan benim için ilaç.

Hepimiz Onaylanma Bağımlısı Keşleriz...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pcdoktor636
    pcdoktor636's avatar
    Erkek

bendede para çekildi gözüküyor ama çekmedik..

gerçi para 30 tl ama. 

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sittinsene
    sittinsene's avatar
    Erkek

benimde yatırırken başıma geldi parayı verdim kartı dışarı verdi para gitti

hesapta para  gözükmiyordu  bankaya girdim durumu izah ettim hafta içi  size döneriz dediler

1 hafta geçti dönen olmadı bankaya gittim dedimki böyle oldu paramı yuttu 

dilekçe vermen gerekiyor diyince sinirlendim 

sesimi yükselterek şimdi ya çıkıp o makineyi parçalayacam yada şu lanet makineyi açıp paramı iade edin

banka çok kalabalıktı herkez bana bakıyordu

halkla ilişkiler uzmanı banka müdürü güvenlik görvlisi başıma toplandı

sakin olun falan dedi ben sakin olmuyorum hemen şimdi paramı istiyorum

yoksa çıkıp o makinayı kırıcam dedim bana bir sürü hikaye okudular dedimki benim söylediğimi siz nasıl duymazdan geliyorsanız bende aynı şekilde

bu anlatıklarınızı duymuyorum derhal makineyi açıp paramı teslim edin ve hesabımı kapatın resmen paramı gasp ediyorsunuz  dedim müşteriler beni tutuyor

sakinleştirmeye çalışıyorlar falan en sonunda müdür paramı verdi makineryide açtırdı içinde para yok gibi birşey ima etmeye çalıştı  banka kartını kasadakine attım

şunu iptal et hemen dedim  çıktım geldim 1 hafta içinde bana yeni bir kart gönderdiler bu kadar tantanayı sadece 50 tl için yaptım çünkü keriz yerine koymaya

çalışıyorlar sırf bu yüzden pisleştim bence böyle bir yol dene

VERENDE..."O" ALANDA..."O" NEDİR SENDEN GİDECEK?,TELAŞINI GÖRENDE "CAN" SENİN ZANNEDECEK!!!
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YasamaK
    YasamaK's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

http://www.sikayetvar.com/  yaz derdini ardından bdk ya yaz abi hemen ilgileniyorlar.. emin ol

SEVİŞİRKEN EN ZEVKLİ OLAN ŞEY.. tamam, dikkatinizi çektim. ne kadar meraklısınız böyle şeylere terbiyesizliğin lüzumu yok yani :D (, sessizce öldürüyor.)
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Pc-ErrOr
    Pc-ErrOr's avatar
    Erkek

Bende dün bankamatiğe para yatırırken sayma işlemi sırasında Ünite Arızası Oluştu dedi ve paraları yırtıp geri verdi, yatıramadım.

Dalgasız denizde herkes kaptan.
Toplam Hit: 8197 Toplam Mesaj: 39