Bankamatik Paramı Yuttu Banka Geri Vermiyor
-
Zaten soyguncu takımı hocam bunlar yok hesap işletim, yok sms şubesi, yokhesap ekstresi derken yolup duruyorlar yetmedi birde bumu? Gaza getirmek gibi olmasın fırsatı yakalamışım sırf inat uğruna ne yapabiliyorsam yapardım. Bencede polise git onlar kamera görüntülerini isterler birde hatalı çıkarlarsa görevi ihmalden filan ver mahkemeye.
-
biarkadaşıma daha oldu aynı olay :) 300tl yutmuştu arkadaş hemen olay çıkardı zaten banka şubesindeki atmydi sayım yaptılar 600 tl fazla çıktı 300ünü ona verdiler ve dediklerine göre para fazlalıklarını bölüşüyolarmış :D
-
zeyrekli bunu yazdı:
-----------------------------Zaten soyguncu takımı hocam bunlar yok hesap işletim, yok sms şubesi, yokhesap ekstresi derken yolup duruyorlar yetmedi birde bumu? Gaza getirmek gibi olmasın fırsatı yakalamışım sırf inat uğruna ne yapabiliyorsam yapardım. Bencede polise git onlar kamera görüntülerini isterler birde hatalı çıkarlarsa görevi ihmalden filan ver mahkemeye.
-----------------------------
Hocam;
1. Bu Sistemde 2012 yılında elden para getirip Götürecek Halimiz Yok.
2. Dava açmayı Çok Basite indirgiyorsunuz =( bir avukata yarım saat danışma bedeli 200 tl gibi bir tutar olması lazım.
;;;;;;;;;;;;;;;;;
BU arada Konuyu Açan arkadaş Parasını almıştır Umarım...
arkadaşlar Halkbankdan vazgeçin artık, çoğu yerde şubeside yok zaten.Mesaj 16 Temmuz 2012 (Pazartesi) Saat: 23:39'da The_Pilot tarafından düzenlendi.
Mesaj 16 Temmuz 2012 (Pazartesi) Saat: 23:39'da The_Pilot tarafından düzenlendi. -
işlem saatini ve gününü unutma atm nin bağlı olduğu şubeye git atm nin o saatteki jurnallerine baktır her hangi bi hata varsa orda yazar başka türlü o kasalar her atm açıldığında tutturulur..
-
garanti aninda iade ediyo ama halkbank i bilemem alirsin ama ustune git biraz ugrasmak istememislerdir
-
www.sikayetvar.com 'u da deneyebilirsin.
-
yapı kredinin gözünü seveyim hsbc atm sinden 100 lira para çektim parayı vermedi ama fiş verdi fişte de kasada sorun olduğu için para ödenmemiştir yazıyordu eve gittim ilk önce hsbc yi aradım dediler biz halledicez ama bankanızada (yapı kredi) bildirin tmm dedim kapattım yapı krediyi aradım 3 gün sonra yatırcaz dediler acil dedim 2 günde yatırdılar adam gib adam yapı kredi yaww :)
-
arkadaşlar parayı alamadım dilekçe yazıp yolladım ama bilmiyorum ilgilenirlermi. şikayetvar.com a yazmıştım zaten. polise gitsem üstünden zaman geçtiği için ilgilenmeyebilirler.
acaba dava açsam ve kazansam avukatın parasını ve maddi manevi tazminat falan öderler mi?
-
bizim arkadaşın 1700tl civarı yutmuştu, güvenlik kamerasından inceleyip parayı almadığını görünce hesaba iade yapıldı (iş bankası)
-
Atmdeki kameralar çalışıyor hacı gidip şikayetçi olursan kayıtlardan izleyip birşeyler yaparlar belki. Atmlerin işini yapıyoruz hani sağlam kemara taktırıyorlar herşey net bir şekilde görünüyor git şikayetçi ol. İlk genel merkezlerini ara ilet yok derlerse git vakit kaybetmeden dava aç görüntüler gitmeden...