Barzani"Yi İmralı"Ya Tıkarız Gp
-
zhuahuah yuh amk. herife bak halkın duygularına tercüman oluyor:P:P:P:):):) bu adam daha önce ülkeye ne kazandırmıski bundan sonra kazandırsın...GP Genclerin sesi:P:)
-
beyler böle dalga geçiyoruz ama cem uzan'ın 3-4 aydır sölediği vaatleri bugün chp kullanıyo :)
-
Musket bunu yazdı:
-----------------------------
Türkiye'nin Kuzey Irak'a girmesi sonu olur...
Asıl ırağa girmezse Tarzani ile Talabani Kürdistanı kurar işte o zaman sonu olur. -
bundan oncekılerde yapcam etcem dıodu ama bisyde yapmadılar bırakın adamı hayal kurmakta parayla degılya
-
kokainman bunu yazdı:
beyler böle dalga geçiyoruz ama cem uzan'ın 3-4 aydır sölediği vaatleri bugün chp kullanıyo :)
aynısı ya fark bile yok ilk gordugumde genc partinin vaatleri sandım sonradan baktım ki chpymiş:) -
AntiOksidan bunu yazdı:
Musket bunu yazdı:
Asıl ırağa girmezse Tarzani ile Talabani Kürdistanı kurar işte o zaman sonu olur.
-----------------------------Gerilla savaşına karşı duzenlı ordumuzun hiç mi hiç şansı yok...
Şimdi "eğer kürdistan kurulursa saldırırız" gibi bir tehditimiz var...
Ama yenildikten sonra böyle bir hakkımız da kalmayacak...
Gerillanın gucu için:
www.google.com
--> Vietnam
--> Kurtuluş Savaşı
--> Stalingrad
-
ulan ömrü hayatımda bu cem uzan kadar hızlı palavra atan,boş vaatte bulunan adam görmedim.millet nasıl inanıyor bu adama aklım almıyor yani.aziz nesin bir kez daha haklı çıkıyor güzel ülkemin insanları konusunda:)
-
cem uzan bunları söylüyor hımmm mozot 1 ytl hamilelik 3 ay vs BUNLARI SÖYLERKEN NAHHH yapıyor bunu anlayın yeter
Hiç şaşırmıycam seçimlere az bir zaman kala cem uzan derki ;
tüm erkeklerin kız arkadaşı olacak salakça sözler edip dursun benim düşüncem insanlar seçimde ne yapacağını iyi bilir kimsenin oyunu değiştirceni sanmıyorum
akıllı türk ne yapacağını bilir :) ha bizim mahallede bi deli var ondan farksız ...
-
ganimet bunu yazdı:
-----------------------------cem uzan bunları söylüyor hımmm mozot 1 ytl hamilelik 3 ytl vs BUNLARI SÖYLERKEN NAHHH yapıyor bunu anlayın yeter
Hiç şaşırmıycam seçimlere az bir zaman kala cem uzan derki ;
tüm erkeklerin kız arkadaşı olacak salakça sözler edip dursun benim düşüncem insanlar seçimde ne yapacağını iyi bilir kimsenin oyunu değiştirceni sanmıyorum
akıllı türk ne yapacağını bilir :) ha bizim mahallede bi deli var ondan farksız ...
-----------------------------ya adam önceki seçimde mitinglerde öğrencilere tavuk döner falan dağıtmış.bir sürü oy patlaması yaptı.vatandaşlar ne yapacağını biliyor mu gerçekten?
-
Musket bunu yazdı:
-----------------------------AntiOksidan bunu yazdı:
Musket bunu yazdı:
Asıl ırağa girmezse Tarzani ile Talabani Kürdistanı kurar işte o zaman sonu olur.
-----------------------------Gerilla savaşına karşı duzenlı ordumuzun hiç mi hiç şansı yok...
Şimdi "eğer kürdistan kurulursa saldırırız" gibi bir tehditimiz var...
Ama yenildikten sonra böyle bir hakkımız da kalmayacak...
Gerillanın gucu için:
www.google.com
--> Vietnam
--> Kurtuluş Savaşı
--> Stalingrad
-----------------------------ne gerilla savaşı hoca ne diyosun sen.sen kuzey ırağı bunlarla bir mi tutuyosun?vietnamda kurtuluş savaşında o kuvvetlerin yanında kimler vardı?Musul-kerkük vb yerlerde yığınla Türkmen var.nasıl aynı kefeye koyuyosun bunu hala anlamış değilim.Kaldı ki iTürkiye orayı fethetmeye gitmiyor bölgesel kürt yönetimiyle olan sorunu çözmeye gidiyor.Ayrıca bundan önceleri PKK kamplarına yapılan operasyonlar nedir?başarısız mı oldu bunlar?ıraktaki kamplar basıldı çoğu operasyonda bir askerimizin burnu bile kanamadı.Varsayımlardan gitmeyelim.kurtuluş savaşı,vietnam vs vs çok farklı olaylar.