folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Başbakan Fransız Parlamentere Böyle Ayar Verdi (Türkiyeye Çok Fransızsınız)

Başbakan Fransız Parlamentere Böyle Ayar Verdi (Türkiyeye Çok Fransızsınız)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AsilKan
    AsilKan's avatar
    Erkek

Daniel-Koo bunu yazdı:
    -----------------------------

Çok iyi konuştu. Benim ülkemde abaza, Laz, Kürt, Çerkez, Boşnak hepsi var. Ama siz, ülkeden Romanları kovuyormuşsunuz dedi. (: Kafa tuttu tayyip reyiz. Helal olsun.

Türk'lerden bahsetseydi keşke biraz :)

...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Twitter
    Twitter's avatar
    Erkek

Yine seçim yine show zamanı ... 

One minute , fransız kalmalar falan .

oylar akanzee..

Part Time Engineer, Full Time Dreamer ..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    1903
    1903's avatar
    Erkek

tüm siyasi ömrü birilerinin önünde eğilmekten, diz çökmekten ibaret olan adamların peşinden gidenler başbakanımızı anlayamazlar : ) adam tüm dünyaya kafa tutar burdakiler vır vır vır konuşur sadece.yok öyleydi, yok böyleydi, yok çuvaldı, yok mavi marmaraydı.çok da umrunuzda ya sanki mavi marmara'da ölenler.

gücüne güç katmaya geldik.formanda ter olmaya geldik.Beşiktaş seninle ölmeye geldik BEŞİKTAŞ !
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    samurai
    samurai's avatar
    Erkek

tercümanın nasıl çevirdiğini merak edenlere fransızcada da " olaya çinli kalmak " diye bi deyim var bizim olaya fransız kalma deyimiyle 1e1 örtüşen bir deyim yani çeviri yapılırken öyle çevrildi hatuna büyük ihtimalle. O sebepten tayyip ayarını kendi çapında vermiş oldu=)

Mart 31 cekiyorsa Tahribat napsin...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kız Babası
    kuytul
    kuytul's avatar
    Erkek

Eski liderlerimiz ezik büzük amerikan kapitalizmnie boyun eğiyordu. amerikan kapitalizmine halen boyun eğmekle birlikte ezik büzük değiliz. fark burada. Ha amerikan kapitalizminin ülkemize etkisini ortadan kaldıracak bir lider de yakın zaman da çıkmaz zaten benim şu anki siyasilerden böyle bir beklentim yok. O yüzden ayarı verdi ama bileklerini bükemedi tarzı yorumlara gülüyorum. Siyasi ilişkilerde strateji oyunlarındaki gibi türkleri seçip alayını yerle bir etmek zaten bir hayal bırakın da karizmamızı koruyalım. Türk milletinin kasası dolu olmayabilir ama gururu daha önde gelir. Bu yüzden sayın başbakan sevilmektedir. O da bunu bilmektedir. Daha öncekiler Türk milletinin bu karakterini bilmiyorlar mıydı? Tabi ki biliyorlardı ancak dik durmak büzük isterdi,kişilik isterdi.

instagram.com/yks.rehberlik >> YKS Rehberlik ve Eğitim Koçluğu için takipte kalın ;)
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ameros
    ameros's avatar
    Erkek

helal olsun basbakan 10 oyum olsun  hepsini sana veririm

Hepimiz Onaylanma Bağımlısı Keşleriz...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    makets
    makets's avatar
    Erkek

tayyip erkek yaa, başbakanlık için alternatifi olan bir siyasetçi henüz yok, bu bir gerçek..

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaTRiXe
    MaTRiXe's avatar
    Erkek
    eve gidinci bakıcam sesini duyamıyorum şimdi ama ona buna ayar çekene kadar şu işsizliği ayar çeksek üretime gitsek daha iyi olur gibi geliyo
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    musty28
    musty28's avatar
    Erkek
    MaTRiXe bunu yazdı:
    eve gidinci bakıcam sesini duyamıyorum şimdi ama ona buna ayar çekene kadar şu işsizliği ayar çeksek üretime gitsek daha iyi olur gibi geliyo
    kardeş aynen katılıyorum işsizlik çok önemli bi problem mutlaka bi ayar çekilmesi lazım. ama işsizlik oranlarına bakıldığında artan nüfusumuza rağmen işsizliğin düştüğünü görüyoruz. özellikle krizden sonra ciddi bi düşüş görünüyor.

Ses Etme Hallederiz
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    musty28
    musty28's avatar
    Erkek
    Twitter bunu yazdı:

Yine seçim yine show zamanı ... 

One minute , fransız kalmalar falan .

oylar akanzee..

evet birileri de gitsin amerikada biz iktidara gelirsek israille bütün ilişkileri düzelticez nolur bize destek verin desin !!!

Ses Etme Hallederiz
Toplam Hit: 11454 Toplam Mesaj: 97