folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Başbakan Fransız Parlamentere Böyle Ayar Verdi (Türkiyeye Çok Fransızsınız)

Başbakan Fransız Parlamentere Böyle Ayar Verdi (Türkiyeye Çok Fransızsınız)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    musty28
    musty28's avatar
    Erkek
    angels_demos bunu yazdı:
    -----------------------------

musty28 bunu yazdı:
    onur35 bunu yazdı:

musty28 bunu yazdı:
    ultrAsker bunu yazdı:

millet ne kadar hasret kalmış avrupalıya laf söyleyen bir lidere. tayyip reiste sağolsun her 4 yılda bir bu açlığını gideriyo milletin. orgazm anları yaşatıyo :D

napalım yıllardır imf ye yalvaran liderlere alıştığımız için imf yi kovan bi lider olunca hoşumuza gitti, yıllardır dünyadaki olaylara seyirci kalan liderlere alıştığımız için istediğine rest çeken bi lider olunca sevdik,

amerikaya resti çekip Kıbrıs'ı alan liderde rte dimi.

yemin ki bu sefer içten söylüyom, padişahım çok yaşa :D

kardeş birini överken diğerinin yaptığını inkar etmiyoruz. Bu ülkeye faydası olmuş emek vermiş herkese takdirimiz vardır. kıbrısı alan lidere sözümüz yok. rahmetli ecevit den bahsediyorsun sanırım. muhabirin abd gemileri karşımıza çıkarsa naparsınız sorusuna -slm verir yolumuza devam ederiz cevabını unutmadık.

açıkcası bende anamızın bacımızın üstünde oturduğu herşeyi satan adamın yaptığı ve söylediklerini unutmadım

neyden bahsediyorsun kardeş tam anlayamadım ?

Ses Etme Hallederiz
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    griffin
    griffin's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    türk insanı kadar böyle nası diyim ama şey mi millet yoktur başka ister chp li ol ister mhp li istersen nolursan ol orda senin ülkenin temsilcisi senin başbakanın ayıp bi başbakana o yapılmaz biraz durum olsa gider orda bile protesto edersiniz.

Türkiye, kendisine din olarak Kemalizmi almış, başka hiçbir dine hayat hakkı tanımayarak kitlelere zorla dikte ettirmiştir. Oysa en üst belirleyici İslam'ın ilkeleridir. Her şey ona göre belirlenir." -Recep Tayyip Erdoğan
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    musty28
    musty28's avatar
    Erkek
    griffin bunu yazdı:
    türk insanı kadar böyle nası diyim ama şey mi millet yoktur başka ister chp li ol ister mhp li istersen nolursan ol orda senin ülkenin temsilcisi senin başbakanın ayıp bi başbakana o yapılmaz biraz durum olsa gider orda bile protesto edersiniz.
    doğru söylüyorsun kardeş kim olursa olsun senin ülkeni temsil ediyor. orada Türkiye Cumhuriyeti başbakanı deniliyor. akp nin lideri değil.

Ses Etme Hallederiz
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    corcil
    corcil's avatar
    Erkek

seçimlere 5 kala

---------------------------------------------------------------
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    onur35
    onur35's avatar
    Erkek

musty28 bunu yazdı:
    griffin bunu yazdı:
    doğru söylüyorsun kardeş kim olursa olsun senin ülkeni temsil ediyor. orada Türkiye Cumhuriyeti başbakanı deniliyor. akp nin lideri değil.

farklı açıdan bakıyoruz hocam.tabiki bizi temsil ediyor.kendi başbakanımımı savuncam gidip ecnebilerimi savuncam?ama avrupanın sırtını sıvazlaması için orda resmen yalan söylüyor.

Türkiyenin demokratikleştiğini söylüyo--- yüzlerce insan içerde senelerdir TUTUKLU.60 gazeteci içerde.

ekonomimiz gelişti diyo---zengin daha çok zengin,fakir daha çok fakir oluyo.

basılmamış kitap imha ediliyo---bomba,fitil diyo söylediğine kendi bile inanmıyo

benim tepkim buna.

dikkat ettiyseniz dün Fransadaki Türklerle konuşurken şöyle bi cümle kullandı"fransa vatandaşlığına girin,yeri geldiğinde ben Türkiye Cumhuriyeti vatandaşıyım diyin" dedi.Türkiye Cumhuriyeti vatandaşıyım demek yerine "TÜRKÜM diyin" diyemiyo.

eğer "Türkim diyin" derse Kürtleri kzıdırcak çünkü,açtı ya bi kere demokratk açılımı(!).bu ülkede sadece kürt yok arkadaşım.demokratik açılım(!) ortaya çıktığından beri Türkler 2. sınıf insan muamelesi görüyo.doğuda pkk lı vatan hainleri molotofla saldırıyo polise,polis karşılık vermiyo,ama öğrenciler ygs protestosu yaptı diye yaka paça ayaklar altına alınarak içeriye alınıyo.

ya ben yanlış açıdan bakıyorum yada siz.ama ortak noktamız hepimizde ülkenin iyiliğini istiyoruz.sadece 2 mizden birimiz çareyi yanlış yerde arıyoruz.

Tedariksiz sıçmaya giden domala domala taş arar...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    musty28
    musty28's avatar
    Erkek
    onur35 bunu yazdı:

musty28 bunu yazdı:
    griffin bunu yazdı:

farklı açıdan bakıyoruz hocam.tabiki bizi temsil ediyor.kendi başbakanımımı savuncam gidip ecnebilerimi savuncam?ama avrupanın sırtını sıvazlaması için orda resmen yalan söylüyor.

Türkiyenin demokratikleştiğini söylüyo--- yüzlerce insan içerde senelerdir TUTUKLU.60 gazeteci içerde.

basılmamış kitap imha ediliyo---bomba,fitil diyo söylediğine kendi bile inanmıyo

benim tepkim buna.

dikkat ettiyseniz dün Fransadaki Türklerle konuşurken şöyle bi cümle kullandı"fransa vatandaşlığına girin,yeri geldiğinde ben Türkiye Cumhuriyeti vatandaşıyım diyin" dedi.Türkiye Cumhuriyeti vatandaşıyım demek yerine "TÜRKÜM diyin" diyemiyo.

eğer "Türkim diyin" derse Kürtleri kzıdırcak çünkü,açtı ya bi kere demokratk açılımı(!).bu ülkede sadece kürt yok arkadaşım.demokratik açılım(!) ortaya çıktığından beri Türkler 2. sınıf insan muamelesi görüyo.doğuda pkk lı vatan hainleri molotofla saldırıyo polise,polis karşılık vermiyo,ama öğrenciler ygs protestosu yaptı diye yaka paça ayaklar altına alınarak içeriye alınıyo.

ya ben yanlış açıdan bakıyorum yada siz.ama ortak noktamız hepimizde ülkenin iyiliğini istiyoruz.sadece 2 mizden birimiz çareyi yanlış yerde arıyoruz.

---------------------------------------------------- -ama ortak noktamız hepimizde ülkenin iyiliğini istiyoruz.sadece 2 mizden birimiz çareyi yanlış yerde arıyoruz. bu sözün çok güzel hepimizin ortak amacı bu olmalı tabi ki farklı görüşler olacak bu da çok normal. -zengin daha çok zengin,fakir daha çok fakir oluyo. demişsin katılıyorum malesef aradaki fark açılıyor. iş dünyasından örnek verim koçtaç tekzen gibi Büyükler dahada büyüyor, küçük esnaf can çekişiyor. -Türkiye Cumhuriyeti vatandaşıyım demek yerine "TÜRKÜM diyin" diyemiyo.demişsin buna katılmıyorum Türküm diyin derse memleketimizde yaşanyan diğer ırkları ikinci plana atmış olursun diye düşünüyorum. bence Türkiye Cumhuriyeti vatandaşıyım demek daha güzel. Demokratik açılım geç kalınmış yapılması gereken bi hareket olduğunu düşünüyorum. Yalnız süreçte yanlışlıklar var bence tüm patiler bu sürecin doğru bi şekilde devam etmesi için fikirlerini sunmalılar mecliste. x pati y parti diye ayırmıyorum. meclisteki partiler genelde kendi çıkarları peşinde koştukları kadar ülkenin çıkarlarını düşünseler problemler daha kolay çözülecektir.

Ses Etme Hallederiz
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    onur35
    onur35's avatar
    Erkek

musty28 bunu yazdı:
    onur35 bunu yazdı:

musty28 bunu yazdı:
    griffin bunu yazdı:

benim tepkim buna.

---------------------------------------------------- -ama ortak noktamız hepimizde ülkenin iyiliğini istiyoruz.sadece 2 mizden birimiz çareyi yanlış yerde arıyoruz. bu sözün çok güzel hepimizin ortak amacı bu olmalı tabi ki farklı görüşler olacak bu da çok normal. -zengin daha çok zengin,fakir daha çok fakir oluyo. demişsin katılıyorum malesef aradaki fark açılıyor. iş dünyasından örnek verim koçtaç tekzen gibi Büyükler dahada büyüyor, küçük esnaf can çekişiyor. -Türkiye Cumhuriyeti vatandaşıyım demek yerine "TÜRKÜM diyin" diyemiyo.demişsin buna katılmıyorum Türküm diyin derse memleketimizde yaşanyan diğer ırkları ikinci plana atmış olursun diye düşünüyorum. bence Türkiye Cumhuriyeti vatandaşıyım demek daha güzel. Demokratik açılım geç kalınmış yapılması gereken bi hareket olduğunu düşünüyorum. Yalnız süreçte yanlışlıklar var bence tüm patiler bu sürecin doğru bi şekilde devam etmesi için fikirlerini sunmalılar mecliste. x pati y parti diye ayırmıyorum. meclisteki partiler genelde kendi çıkarları peşinde koştukları kadar ülkenin çıkarlarını düşünseler problemler daha kolay çözülecektir.

hocam Türk olmak,kafa tası yapısıyla,gen yapısıyla Türk olmak demek değil.anayasada da geçtiği gibi "Türkiye Cumhuriyeti Devltine vatandaşlık bağıyla bağlı olan herkes Türktür".konu bu.ama Kürt milliyetçiliği yapanlar bunu farklı yerlere çekiyor.ben Türküm derken diğer kişileri ötekileştirmek için söylemiyorum.

demokratik açılım tabiki olmalı.daha fazla demokratik olmalıyız.ama bu akepe hükümetinin başlattığı demokratik açılım Kürt milliyetçiliği körüklemekten başka bişey yapmıyo.ben ırkçı falan değilim.kürt arkadaşlarımda var.çokta iyidir aramız.onlar bile bu açılımın amacının farklı olduğuınu söylüyo.

bi yandan demokratikleşmek için Demokratik açılım,diğer yandan basılmamış kitapların imha edilmeasi.çok büyük çelikşi

Tedariksiz sıçmaya giden domala domala taş arar...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    musty28
    musty28's avatar
    Erkek
    bende diyorum ki. günümüzde hiç bi yönetici sürekli doğru kararlar alamaz mecliste diğer partilerle birlikte adam gibi tartışıp demokratik sürecin doğru ilerlemesi için kararlar almalılar. hiç bi destek olmayıp sürekli eleştirmek bi fayda vermez. unutmayalım ki çözüm değil sorun getiren o sorunun bi parçasıdır. neyse kardeşim memlekette sorun bitmez bana müsade. cümleten iyi geceler.

Ses Etme Hallederiz
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ozsar07
    ozsar07's avatar
    Erkek

Davos'da moderatör'e ( bir nevi sunucu olur ) '' one minutessssss ''

Fransa'da gazeteciye ( konu fransız olunca en ucuz esprilerden biri olan ) '' fransız kalmak '' üzerinden çıkış...

ehi ehiii ehiiiii kihhh kihhh diye gülerler adama.

Şakirtler de şakırt şakırt alkışlardalar maşşallahhhhh...

Ulan ne bu eziklik, ne bu kompleksli ruh hali yok fransıza laf soktu, almana nanik yaptı, rusa dil çıkarttı;

Amerika ve İsraile kuyruk salladıkdan sonra tüm devletlerin yüzüne osursa çok da fifiiii.

Durmak yok uykuya devam...

Ne deli ne kör Ne sağır ne de sayrı Mutluyum kısacası Ve hiçbir şey istediğim yok Senden felek Ama yine de Ucuz olsun ekmek Ve pahalı olsun insan hayati.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zigana
    zigana's avatar
    Erkek

bir parti başkanı olarak pek umrumda sayılmaz . Lakin Bu ülkenin başbakanı olarak  sarkozy denen ipneye gereken aşağılamayı yapması gurur verici. Bu şerefsizi kendi haline bırakmış olsaydı sarkozy denen şerefsiz şu an libyalıların ırzına geçecek timleri bile kurardı. 

Temel adalettir .
Toplam Hit: 11449 Toplam Mesaj: 97