Başbakan Fransız Parlamentere Böyle Ayar Verdi (Türkiyeye Çok Fransızsınız)
-
millet ne kadar hasret kalmış avrupalıya laf söyleyen bir lidere. tayyip reiste sağolsun her 4 yılda bir bu açlığını gideriyo milletin. orgazm anları yaşatıyo :D
-
Boş teneke çok ses çıkarırmış
-
Kurtcebe bunu yazdı:
-----------------------------
musty28 bunu yazdı:
Kurtcebe bunu yazdı:
Daniel-Koo bunu yazdı:
-----------------------------Çok iyi konuştu. Benim ülkemde abaza, Laz, Kürt, Çerkez, Boşnak hepsi var. Ama siz, ülkeden Romanları kovuyormuşsunuz dedi. (: Kafa tuttu tayyip reyiz. Helal olsun.
Zaten bu ülkede 50 milyon Türk yok laz var kürt var çerkez var hindistanın ganj nehrinin balta girmemiş ormanlarından sürgün edilmiş yarı insansı romanlar var ama Türk yok..Bu gün yarın gerçektende bu etnik döküntüler gibi bu toprakların gerçek mayasını oluşturan Türk milleti hakkını aramaya çıkarsa kimse bunun altından kalkamaz.
Türklerin hakkı Çerkezlerin hakkı vs. gibi aramalar yapmak olumsuz sonuçlar doğurur. meseleye Türkiye Cumhuriyetinin vatandaşlarının hakkı diye bakmalıyız. (en azından ben öyle düşünüyorum)-----------------------------
Bu sıraladığım kabilelerin büyük bölümü kendini Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olarak görmeyipte vatansız milliyetsiz birer piç gibi gördükleri için bu zincirleme etki yapacak ilerde. Tıpkı Osmanlı İmparatorluğunda olduğu gibi Cumhuriyet tarihi boyuncada Türk milleti zaten böyle bir arayışın içerisine girmemiştir. Ama Türk milletini ırkçılık yapmaya zorlayan bir sebep doğarsa kendi etnik kimliğini öne çıkararak sözde temel hak zırvalarıyla imtiyazlar talep eden etnik döküntüler buna neden olur. Ya herkez adam akıllı kendini Türk kimliği altında etnik kümelere indirgemeden vatandaş kabul edecek yada o sözünü ettiğim sadece anadoludaki o 50 milyonluk milletin kinini üzerine çekecek.
örnek vermek gerekirse amerikalıların sürekli kullandıkları bi cümle var -ben amerika vatandaşıyım yıllardır bunu gururlanarak söylüyorlar(hala öyle mi emin değilim) Türkiye de de bunun gerçekleşmesi lazım. Herkes Dini , ırkı ne olursa olsun gurur la Ben Türkiye Cumhuriyeti vatandaşıyım diyebilmeli. -
musty28 bunu yazdı:
Kurtcebe bunu yazdı:
musty28 bunu yazdı:
Kurtcebe bunu yazdı:
Daniel-Koo bunu yazdı:
Çok iyi konuştu. Benim ülkemde abaza, Laz, Kürt, Çerkez, Boşnak hepsi var. Ama siz, ülkeden Romanları kovuyormuşsunuz dedi. (: Kafa tuttu tayyip reyiz. Helal olsun.
Zaten bu ülkede 50 milyon Türk yok laz var kürt var çerkez var hindistanın ganj nehrinin balta girmemiş ormanlarından sürgün edilmiş yarı insansı romanlar var ama Türk yok..Bu gün yarın gerçektende bu etnik döküntüler gibi bu toprakların gerçek mayasını oluşturan Türk milleti hakkını aramaya çıkarsa kimse bunun altından kalkamaz.
Türklerin hakkı Çerkezlerin hakkı vs. gibi aramalar yapmak olumsuz sonuçlar doğurur. meseleye Türkiye Cumhuriyetinin vatandaşlarının hakkı diye bakmalıyız. (en azından ben öyle düşünüyorum)-----------------------------
Bu sıraladığım kabilelerin büyük bölümü kendini Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olarak görmeyipte vatansız milliyetsiz birer piç gibi gördükleri için bu zincirleme etki yapacak ilerde. Tıpkı Osmanlı İmparatorluğunda olduğu gibi Cumhuriyet tarihi boyuncada Türk milleti zaten böyle bir arayışın içerisine girmemiştir. Ama Türk milletini ırkçılık yapmaya zorlayan bir sebep doğarsa kendi etnik kimliğini öne çıkararak sözde temel hak zırvalarıyla imtiyazlar talep eden etnik döküntüler buna neden olur. Ya herkez adam akıllı kendini Türk kimliği altında etnik kümelere indirgemeden vatandaş kabul edecek yada o sözünü ettiğim sadece anadoludaki o 50 milyonluk milletin kinini üzerine çekecek.
örnek vermek gerekirse amerikalıların sürekli kullandıkları bi cümle var -ben amerika vatandaşıyım yıllardır bunu gururlanarak söylüyorlar(hala öyle mi emin değilim) Türkiye de de bunun gerçekleşmesi lazım. Herkes Dini , ırkı ne olursa olsun gurur la Ben Türkiye Cumhuriyeti vatandaşıyım diyebilmeli.
-----------------------------http://www.youtube.com/watch?v=_wiYdUe36_Q herkes gider mersine, mersin gider tersine :)
-
ultrAsker bunu yazdı:
-----------------------------millet ne kadar hasret kalmış avrupalıya laf söyleyen bir lidere. tayyip reiste sağolsun her 4 yılda bir bu açlığını gideriyo milletin. orgazm anları yaşatıyo :D
napalım yıllardır imf ye yalvaran liderlere alıştığımız için imf yi kovan bi lider olunca hoşumuza gitti, yıllardır dünyadaki olaylara seyirci kalan liderlere alıştığımız için istediğine rest çeken bi lider olunca sevdik, -
Tayyip erdoğana yazık yahu. Adam demese niye demedi, tr yi savunamadı deniyor, dese şov bunlar deniyor. Zor iş aq. Bir de türkiyemizde böyle cinyıs arkadaşlar olunca hiç yaranamıyorsun.
-
musty28 bunu yazdı:
ultrAsker bunu yazdı:
millet ne kadar hasret kalmış avrupalıya laf söyleyen bir lidere. tayyip reiste sağolsun her 4 yılda bir bu açlığını gideriyo milletin. orgazm anları yaşatıyo :D
napalım yıllardır imf ye yalvaran liderlere alıştığımız için imf yi kovan bi lider olunca hoşumuza gitti, yıllardır dünyadaki olaylara seyirci kalan liderlere alıştığımız için istediğine rest çeken bi lider olunca sevdik,
-----------------------------amerikaya resti çekip Kıbrıs'ı alan liderde rte dimi.
yemin ki bu sefer içten söylüyom, padişahım çok yaşa :D
-
onur35 bunu yazdı:
-----------------------------musty28 bunu yazdı:
ultrAsker bunu yazdı:
napalım yıllardır imf ye yalvaran liderlere alıştığımız için imf yi kovan bi lider olunca hoşumuza gitti, yıllardır dünyadaki olaylara seyirci kalan liderlere alıştığımız için istediğine rest çeken bi lider olunca sevdik,
-----------------------------amerikaya resti çekip Kıbrıs'ı alan liderde rte dimi.
kardeş birini överken diğerinin yaptığını inkar etmiyoruz. Bu ülkeye faydası olmuş emek vermiş herkese takdirimiz vardır. kıbrısı alan lidere sözümüz yok. rahmetli ecevit den bahsediyorsun sanırım. muhabirin abd gemileri karşımıza çıkarsa naparsınız sorusuna -slm verir yolumuza devam ederiz cevabını unutmadık. -
Avrupa Ülkeleri artık Türkiye'yi tanımamak gerektiğinden bahsediyor.Yönetim şeklimizin kaybolduğundan.Muhalefet ve halkın söylemlerinin havada kaldığından Türkiye Cumhuriyeti'nin yönetim şeklinin,gerekliliklerinin Cumhuriyetten çok uzak olduğundan tamamen başta olan hükümetin kafasına eseni sorgusuz sualsiz öncesinden attığı alt yapı ile yapabildiğini savunuyor.
Peki gözlemlerimizde bizlerde bunları görmüyormuyuz?
Evet! Ben görüyorum.
Bizim başımızdaki adam Kaddafi değil yönetim şeklimizde lafta yarı başkanlıkk yönetim sistemi değil.Herkes haddini bilecek.Orada gidipte aptalca bir çeviri ile konuşup cevap vermeyeceksin.İngilizceyi iyi bileceksin,arada çevirmen olmayacak.Yaptıklarınıda sözde değil özde yapacaksın, Senin muhattabın bir fransız gazeteci değil Fransız liderler olmalı.
Hepsini bir kenara koyuyorum.Neden yandaş medya dışında hiç bir Türk gazetecinin karşısına çıkmıyor.Mehmet Barlas'ın Tayyip Erdoğan'ın götünü yalayacağı aşikar. Karşında daha dik duracak gazetecilerin karşısına çıksana bakalım kim Fransız.
-
musty28 bunu yazdı:
onur35 bunu yazdı:
musty28 bunu yazdı:
ultrAsker bunu yazdı:
kardeş birini överken diğerinin yaptığını inkar etmiyoruz. Bu ülkeye faydası olmuş emek vermiş herkese takdirimiz vardır. kıbrısı alan lidere sözümüz yok. rahmetli ecevit den bahsediyorsun sanırım. muhabirin abd gemileri karşımıza çıkarsa naparsınız sorusuna -slm verir yolumuza devam ederiz cevabını unutmadık.
-----------------------------açıkcası bende anamızın bacımızın üstünde oturduğu herşeyi satan adamın yaptığı ve söylediklerini unutmadım