Başbakan Lütfi Kırdar‘Da İcraatleri Sıralıyor, Geçmiş Hükümetleri Tokatlıyor!
-
Çılgın proje :D
Çıldırdık amk milletçe... Millet açlıktan çıldırdı... 2012 yeni anayasa yılı. Türklük kavramı CHP ve AKP tarafından çıkartılıp. Yerel yönetimlere destek veriyor. Bir nevi federasyon isteniyor. Ulus devlet kavramı yıkılmak isteniyor. Türk kürt çerkez laz herkes kendini yönetsin deniliyor. Yugoslavya da yapılanlar şimdi Türkiye de yapılıyor.
Şimdi birde yeni CHP çıktı karşımıza. Atamıza belkide yaptığımız en büyük haksızlık. Onun kurduğu parti tamamen değiştirildi. Yukarıdaki yazdıklarımı destekleyenler getirildi. Artık hizmet eden 2 parti var. 2 sinden biti kazanacak. CHP gelse birşey edeğişmeyecek. Bu sefer laikiz denilip her türlü satış pazarlığı yapılacak ülke bölünmeye doğru götürelecek. Dİğeri gelirse de zaten aynen devam edecek. Yani yeni chp ile herşey garanti altına alındı. CHP millet vekili olan ve bu seçimde aday gösterilmeyen kemalist idealist kadın bakın ne diyor.
Çok değerli Kemalist ve yurtsever dostlarım,
Abdullatif Şener’in Türkiye Partisi Genel Başkan Yardımcısı iken bizzat CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun özel davetiyle “Yeni CHP”ye geçen ve
“Yeni CHP”nin parti meclisi üyesi (yani genel merkez yöneticisi) yapılan ve 12 Haziran seçimlerinde seçilmesi garanti olan bir yerden Milletvekili adayı yapılan Bülent Kuşoğlu’nun tekke ve zaviyelerin yeniden açılmasını isteyen beyanatı sizleri endişeye sevk ederken beni binlerce kez kahretti.
Atatürk’ün kurduğu partinin yöneticisi olan birinin Cumhuriyetin, CHP’nin kuruluş felsefesi ve Atatürk ilkeleriyle bu denli çelişen, karşıt açıklamaları beni nasıl kahrediyor, içimi acıtıyor anlatamam. Kuşoğlu’nun sözlerini telafi edecek açıklamaların Kılıçdaroğlu tarafından yapılması için benden ilgi ve yardım talep ediyorsunuz.
Kuşoğlu ve benzeri cemaatçi, tarikatçı kişiler bizzat Kılıçdaroğlu tarafından bilinçli bir şekilde bu ve bunun gibi sözleri söylemeleri için CHP’ye getirildi. CHP’nin; Cumhuriyetin kuruluş felsefesine, Atatürk ilkelerine, Altı Ok’a sıkı sıkıya bağlı olan benim gibi Kemalist CHP’liler ise tasfiye edildi. Aday gösterilmedik. “yeni CHP”de Kemalistlere, yurtseverlere yer yok! “Yeni CHP”nin Atatürk’ün kurduğu CHP’yle artık bir ilgisi kalmamıştır. Kemal’in partisi olmuştur. “Yeni CHP”de artık Fetullah’çılar, tarikatçılar, liberaller, Soros’çular, ABD ve AB yandaşları, bölücüler, PKK avukatları ne isterseniz var ama CHP yok! Yeni CHP ile meclise girecek Milletvekillerinin çoğunluğu AKP’ye payanda olacak, AKP’yle birlikte hareket edecekler. Ne yazık ki yaşanan ve yaşanacak olan gerçek budur. Türkiye üzerindeki emperyalist emellerini gerçekleştirmek isteyen güçler CHP’yi ve Türkiye’nin siyasetini böyle dizayn ettiler.
Cumhuriyetin, devrimlerin, Atatürk İlkelerinin son kalesi olan CHP’yi işte böyle içten yıkıyorlar. Şunu bilmenizi isterim ki bizler teslim olmayacağız, direneceğiz, mücadele edeceğiz. Yeter ki sizler de bu mücadelede bizimle olun.
En derin saygılarımla.
Opr. Dr. Canan ARITMAN
İzmir Milletvekili
İLK KURŞUNBuyrun yeni CHP Türklük kavramına gerek yok diyor :)
http://www.youtube.com/watch?v=aVsVzVXt4BU
Saygılar muritler mürideler Türev İntegral çözmeye gidiyorum büyük sınava az kaldı.
-
Evet, RTE akıl sağlığını yitirdiğini az önce açıkladı. Kolay gelsin!
-
Beyler terbiyenizi takının, Ben konuyu kendi kafanıza göre dalga geçesiniz diye açmadım yorumunuz yoksa yapmayın!
-
hackworm bunu yazdı:
-----------------------------
BosphorusPasha bunu yazdı:
hackworm bunu yazdı:
bana kendi beceriksizliğini yönetimde olmayan adamlara atıyor gibi geldi. marmaray beceriksizliğinin zihniyetle alakası nedir allah için yani bu kadar da kıvırarak siyaset yapılmaz. yapacağı en çılgın proje geçmişte verdiği sözleri tutabilmek olur bence.
-----------------------------marmaraya ne olmuş ki hocam dinlemedim orasını?
-----------------------------marmarayın zihniyet yüzünden ertelendiğini iddia etti. atatürk'e bok attı. yok 1923-50 arası iktidardaydınız ne oldu. ulan şerefsiz adam kurulma aşamasında olan bir ülke ile kendi modern dünya ülkeni mi kıyaslıyorsun.
bırak tokatlasın chpyi umrumda değil ama adam tarih bilmiyor ya da bilmeyenlerin kafasını çeliyor. ülke kuruluş döneminde yükseliş gösterirken 2.dünya savaşı geldiğinde savaş bize sıçrar düşüncesiyle 2 milyon gencin silah altında bekletildiğini biliyor mu bu dangalak ?
demir ağlarla örecez diyor ülkeyi. bu parti kendini demokrat partinin son temsilcisi olarak görmüyor muydu? marshall yardımlarıyla ne yapmıştı iktidarının ilk 4 yılında DP ? ülkeyi karayollarına boğmuştu. e hani siz bunun devamıydınız. utanmadan duble yolla övünüp demir ağlarıyla ülkeyi genişleteceğişnizi ima ederken bir de 1923 chpsine bok atıyorsunuz. gelsin sikimi tokatlasın o adam.
-----------------------------anlatttıklarının marmarayla ne alakası var hocam? Marmarayın ertelenmesindeki büyük sebeplerden birisi Yapımcı firmanın çekilmesi Ve üsküdar meydanında tarihi doku çıkmasıdır. Sen neden bahsediyorsun?
-
-----------------------------Beyler terbiyenizi takının, Ben konuyu kendi kafanıza göre dalga geçesiniz diye açmadım yorumunuz yoksa yapmayın!
kimsenin terbiyesizlik yaptıgı yok ki. ne yani, sen konu actın diye sadece akp sempatizanları basbakanı pohpohlayarak mı yorum yapacaktı ?
isteyen istedigini yazar. sen de kimseye emir veremezsin "yapmayın !" diye.
-
İş yerindeyim izleyemiyorum. İnanmıyorumda. Biri bana bu kanal projesinin tamamen tbt geyiği olup olmadığı konusunda bilgi verebilirmi?
-
Smilasyonu ne ile çizmişler berbat olmuş...
-
Bu ne biiçim animasyon ln :F ben bile daha iyisini yapardım :W
Proje güzel ama heycanla beekliyoruz :F -
nereye yapacak acep :) çekmece taraflarınamı?
-
Andrei bunu yazdı:
Beyler terbiyenizi takının, Ben konuyu kendi kafanıza göre dalga geçesiniz diye açmadım yorumunuz yoksa yapmayın!
kimsenin terbiyesizlik yaptıgı yok ki. ne yani, sen konu actın diye sadece akp sempatizanları basbakanı pohpohlayarak mı yorum yapacaktı ?
isteyen istedigini yazar. sen de kimseye emir veremezsin "yapmayın !" diye.
-----------------------------İstediğini yazacak diye dalga geçmesine de izinmi evrilecek?
Biz de yazdık yazacak bişeyin yoksa kaliteyi düşürme dediler ki bişey de dememiştik. Bu durumda biz mi salağız konuşunca banlanıyoruz?