Başbakan Lütfi Kırdar‘Da İcraatleri Sıralıyor, Geçmiş Hükümetleri Tokatlıyor!
-
ne projesi yahu proje proje diye seçim öncesi acaba bir kaç bezelye beyinlinin daha kafasını bulandırıp oyunu albilirmiyiz çırpınışları bunlar.
-
Demodor bunu yazdı:
-----------------------------
ne projesi yahu proje proje diye seçim öncesi acaba bir kaç bezelye beyinlinin daha kafasını bulandırıp oyunu albilirmiyiz çırpınışları bunlar.
-----------------------------Ben burada bi kaç tane gördüm hocam ya bezelye ya kömür ya da pirinç beyin hocam :)
-
BosphorusPasha bunu yazdı:
peace bunu yazdı:
hackworm bunu yazdı:
----------------------------marmarayın zihniyet yüzünden ertelendiğini iddia etti. atatürk'e bok attı. yok 1923-50 arası iktidardaydınız ne oldu. ulan şerefsiz adam kurulma aşamasında olan bir ülke ile kendi modern dünya ülkeni mi kıyaslıyorsun.
bırak tokatlasın chpyi umrumda değil ama adam tarih bilmiyor ya da bilmeyenlerin kafasını çeliyor. ülke kuruluş döneminde yükseliş gösterirken 2.dünya savaşı geldiğinde savaş bize sıçrar düşüncesiyle 2 milyon gencin silah altında bekletildiğini biliyor mu bu dangalak ?
demir ağlarla örecez diyor ülkeyi. bu parti kendini demokrat partinin son temsilcisi olarak görmüyor muydu? marshall yardımlarıyla ne yapmıştı iktidarının ilk 4 yılında DP ? ülkeyi karayollarına boğmuştu. e hani siz bunun devamıydınız. utanmadan duble yolla övünüp demir ağlarıyla ülkeyi genişleteceğişnizi ima ederken bir de 1923 chpsine bok atıyorsunuz. gelsin sikimi tokatlasın o adam.
-----------------------------sonuna kadar haklsın hocam.anlattıklarının hepsi teknolojinin sağladığı değerler.eski zamanla karşılaştırılabilecek bi durumu yok zaten zaten işi gücü bok atmak.biz iktidara geldik bütün öğrencilere dizüstü verdik diyo 10 yıl önce var mıydı öyle bi durum öyle bi teknolojide gelmiş chp ye sardırıyosun.azıcık kulak açıp dinleyen bi insan sadece teknolojik gelişmeleri sıraladğını anlardı.
-----------------------------arkadaş !0 yıl önce daktilo vardı? verdimi devlet? lalegül gibi fırlamışın ortaya. Bizim kandıra da ağva da liman vardı 20 yıl bekledi gelen hükümet parayı yedi limanı yapmadı akp hükümeti geldi ve bir buçuk iki yıl gibi bi süre de bitirdi bu örnek gözümle gördüğüm bi örnek. bu olaydan sonra bütün köy ve civar köyleri akpye oy vermeye başladı. sen hangi zaman teknolojisinden bahsediyorsun? akpden önce yol yapacak teknolojimiz yokmuş gibi konuşmayın saçmalamayın,
-----------------------------be arkadaş yol yapılacak teknoloji vardıda bu kadar ucuza mı mal ediliyodu bu kadar kolay mı elde ediliyodu herşey??bu kadar kolay mıydı?karayollarında çalışan insanşlara git sor istersen ne fark var diye sorda al cevabını.senn teknolojiye bakışın ne? baştan sona dinledim ben konuşmayı ve farklı hiç bişey göremedm.aynı bokun laciverti bütün dedikleri ve yapılması gereken şeyleri söylüyo.bu arada senn o başbakanın belediyeleri köylere yol yapmak için referandumda evet çıkacak seçimlerde burda akp çıkacak yoksa yol su yok diyen bi insan(köy muhtarı akrabam var ordan biliyorum).resmen oy satın alıyo insanlardan.gelmiş yol yaptı falan saçma sapan konuşuyosun.
bide senn o daktilo verme işine çok güldüm:D ne alakası var anlamadım:D daktiloyla yazı yazılır bir tek sen zorunlu bi alet değildir.ellede yazı yazilabiliyodu.o yüzden zorunlu değildi ama bilgisayar artık zorunlu hale geldi.
bana lalegül demişsin.tanıştığıma memnun oldum sende fatmagül olmalısın:)
-
Hiç bu kadar halkla dalga geçen bir siyasetçi daha gelmemiştir Türkiye'ye insanları aptallaştırarak ve tarih bilgisi yoksunu gibi yada sadece AKP ile varolmuş gibi değerlendirerek gözünün içine baka baka, höt zöt ederek ve çamur atarak vaadler sıralamak nedir yahu ?
İnsanda biraz izan insaf olur...
Rahmetli Ecevit'in projesini alıp allayıp pullayıp millete yedirmek ardından dönüp kötülemek kadar ikiyüzlü bir politika... yazık. ( 18 ocak 1994 tarihli gazetelerde projeyi okuyabilirsiniz hadi örnek bir link vereyim HABER DETAYI 11. SAYFA DA
http://gazetearsivi.milliyet.com.tr/Arsiv/1994/01/18
Adama biri çıkıp demiyor ki onca para harcamayı planlayacağına '' Sen önce mahallene giden 30 yıllık hurda otobüsleri yenile, 1 litre mazota 1/2 litre kalın yag koyarak anca yürütüyorlar döküntüleri, arkasında bıraktığı zehir zifir dumanı gören de mi yok ''
soruyorum şimdi;
* Açlık sınırının 870TL, yoksulluk sınırının 2833TL olduğu ülkede 630TL'lik asgari ücretle geçinebilmek çok daha çılgınca değil mi?
* Tayyib'in İstanbul kanalı; Digitürk kaçıncı kanalda çıkacak ?
* Yurdu demir ağlarla örecekmiş 8 yıl önce de aynısını söylemiştin onca yıldır kaç km. yeni hat demiryolu yapıldı ( onarım harici ) Hızlı tren makyajından başka T.C.D.D ye ne yapıldı ?
* Melih Gökçek hazretlerinin Ankara'ya deniz getirme projesi mi daha hayalprest yoksa RTE nin Arap modeli projesi mi ( bakınız: Dubai )
* Panama kanalından büyük olacağına göre Panama kanalının yapılması kaç yıl sürmüştür ? Süveyş kanalı da sotuya dahildir... ( ben biliyorum bilmeyenler ögrensin )
* 2002 seçimlerine otoyol projeleri ile dalan RTE 2011 seçimine de '' çılgın Proje '' ile girdiğine göre acaba çocukken müteahhit olmak istedi de mecburiyetten Başbakan mı oldu ?
* Teknolojik ürünler kilosu 500- 600 $ (bkn: laptop vs. ) iken ihraç ettiğimiz konfeksiyon, tahıl, inş. malz. vs. kilosu 5-6 $. Neden Hindistan bile yapmışken teknoloji ve yazılıma yönelik yatırım yapılmaz ?
* İsdihdam sağlayacak ( sürekli ) fabrika ve yeni iş kolları neden açılmaz ? ( inşaat sürekli iş kolu değildir )
* Türkiye sadece İstanbuldan ibaretmidir ?
* En bi harbi ileri demokrasiye ne zaman geçilecek ?
* Alevi- Sünni, Kürt- Türk kutuplaşmasını hangi çılgın proje ile bitireceksiniz ( bak bu BOP ile olur gibi gireriz BOP'a hepimiz Amerikanyalı oluruz )P )
* Dağları delip Ferhat olmakla övüneceğine İlk yağmurlarda Venedik olan İstanbul'a, Asvaltı yalanması söylenen Ankaraya kar düştüğünde ne yapılacak ondan haber ver
* Sahi DEPREM ile ilgili çılgın proje '' yıkılsın amk. baştan yaparız '' mı ? yoksa deprem unutuldu mu?
* Projenin maliyeti tahminen 12 milyar dolar kaynak nerede '' bulamazsan benim adım RTE ben bulurum '' demezsin umarım...
ŞİMDİLİK BU KADAR SORU YETER CEVAPLARI BEKLİYORUM, TABİİ VARSA
-
Kılıçdaroğluna "600tl Yoksulluk maşşına kaynak nereden bulacaksın" diyen zihniyet, kanala kaynağı nereden bulacak acaba? Ya zaten fakir ölsün sorun değil, biz rahat yaşayalımda neolursa olsun gerisi mantığı bu...
-
Her verdiği sözü tuttuğu falan yok. Nerden çıkarıyorsunuz bunları. Siyasette herşey mübahtır gerçi ama Akp nin herşeyi kendi icraatleri gibi göstermeleri can sıkıcı.
-
Ne sözünü tuttuda bunu yapıcak ya amk. adamlar oy için sallıyor hepsi aynı aq ülkenin a.koydular koyuyorlar!
-
konuyu açan arkadaş seni ibretle izliyorum yazdığın seylerede çok gülüyorum sen kendinle çelişen bi adamsın..
-
Bu adam aynı ttnet gibi oldu :) Tekele bağladı memleketi aha bu adam gibi at gözlüklü elemanlar sayesinde tekrar iktidar olcak tekrar vercek coşkuyu bize..
-
Heima bunu yazdı:
Bu adam aynı ttnet gibi oldu :) Tekele bağladı memleketi aha bu adam gibi at gözlüklü elemanlar sayesinde tekrar iktidar olcak tekrar vercek coşkuyu bize..
-----------------------------doğrudur hocam :D şahsen sizze ayar verdikçe tatmin oluyorum siz ne derseniz deyin :D diğer seçimler de ayarın alasını görecek millet :D