Başbakan Lütfi Kırdar‘Da İcraatleri Sıralıyor, Geçmiş Hükümetleri Tokatlıyor!
-
Cicuta-douglasii bunu yazdı:
-----------------------------
Maliyetini açıklamam diyor. Sadece etüt çalışması 2 yıl sürecek diyor. Seçime kadar bizi konuşun diyor. Tahribatın en gereksiz projeleriyle yarışır bu proje. Yapılmayacağınıda kestirmek zor değil.
-----------------------------adam seçimlerden sonra çalışmaya başlayacağız diyor diğer bir dille bizi seçerseniz bu olur diyor :)
-
özet:
son aldıgım bilgiye göre karedenizi marmarayla birleştirip 2. bi boğaz / kanal yapılmak isteniyormuş
yer olarak büyükcekmece gölüyle terkos gölünü birleştirme (hatta kulislerde silivriye havaalanı yapılması konuşuluyo)
ya da büyükcekmecenin daha batısında
ya da haliçi karadenize uzatma secenegi var ama zayıf bu
-
Maliyetini açıklamam diyor. Sadece etüt çalışması 2 yıl sürecek diyor. Seçime kadar bizi konuşun diyor. Tahribatın en gereksiz projeleriyle yarışır bu proje. Yapılmayacağınıda kestirmek zor değil.
-----------------------------Neden olmasın, belki de oy tolmaya yönelik bir hareket siyaset bu herşey olur.
-
BosphorusPasha bunu yazdı:
http://video.cnnturk.com/canli-yayin
Buyrun link yukarıda, Neredeyse bütün icraatleri sıralıyor Ve çılgın proje Açıklanıyor, İzlemeniz tavsiyedir.
-----------------------------hocam bak bunu sana sürekli akp reklamı yapıyon diye yazıyorum ilk iktidara geldiği zamanlarda bende destekliyordum ancak şuzamanda bütün bu yaptıklarından olanlardan sonra bir insan nasıl hala akpyi destekliyebilir anlamıyorum yemişim projesini önce ülkeyi soktuğu durumdan çıkarsın proje felan sonraki iş bunları yazıyorum çünkü insanlara sürekli önyargılı diyorsun sen kör felanmısın hocam soruyorum
-
-----------------------------Cicuta-douglasii bunu yazdı:
-----------------------------Neden olmasın, belki de oy tolmaya yönelik bir hareket siyaset bu herşey olur.
Zaten öyle, Millet oyları atsın. Seçimler bitsin. Yapıma başlayalım mı amaaaaan s.et birdahaki seçime yaparız oy lazım. -
hackworm bunu yazdı:
hackworm bunu yazdı:
bana kendi beceriksizliğini yönetimde olmayan adamlara atıyor gibi geldi. marmaray beceriksizliğinin zihniyetle alakası nedir allah için yani bu kadar da kıvırarak siyaset yapılmaz. yapacağı en çılgın proje geçmişte verdiği sözleri tutabilmek olur bence.
-----------------------------marmaraya ne olmuş ki hocam dinlemedim orasını?
-----------------------------marmarayın zihniyet yüzünden ertelendiğini iddia etti. atatürk'e bok attı. yok 1923-50 arası iktidardaydınız ne oldu. ulan şerefsiz adam kurulma aşamasında olan bir ülke ile kendi modern dünya ülkeni mi kıyaslıyorsun.
bırak tokatlasın chpyi umrumda değil ama adam tarih bilmiyor ya da bilmeyenlerin kafasını çeliyor. ülke kuruluş döneminde yükseliş gösterirken 2.dünya savaşı geldiğinde savaş bize sıçrar düşüncesiyle 2 milyon gencin silah altında bekletildiğini biliyor mu bu dangalak ?
demir ağlarla örecez diyor ülkeyi. bu parti kendini demokrat partinin son temsilcisi olarak görmüyor muydu? marshall yardımlarıyla ne yapmıştı iktidarının ilk 4 yılında DP ? ülkeyi karayollarına boğmuştu. e hani siz bunun devamıydınız. utanmadan duble yolla övünüp demir ağlarıyla ülkeyi genişleteceğişnizi ima ederken bir de 1923 chpsine bok atıyorsunuz. gelsin sikimi tokatlasın o adam.
-----------------------------anlatttıklarının marmarayla ne alakası var hocam? Marmarayın ertelenmesindeki büyük sebeplerden birisi Yapımcı firmanın çekilmesi Ve üsküdar meydanında tarihi doku çıkmasıdır. Sen neden bahsediyorsun?
-----------------------------kardeşim yayının başında kendi seçtiği adaların beceriksizliği chp'nin suçuymuş gibi gösterildi kapiş ?
-
Branxian bunu yazdı:
Zaten öyle, Millet oyları atsın. Seçimler bitsin. Yapıma başlayalım mı amaaaaan s.et birdahaki seçime yaparız oy lazım.
-----------------------------Bekleyip görmek lazım, adam söz verdiği şeyi yapıyor Kaldı ki zaten Seçimler de büyük oran da akp iktidar olacak.
-
-----------------------------Maliyetini açıklamam diyor. Sadece etüt çalışması 2 yıl sürecek diyor. Seçime kadar bizi konuşun diyor. Tahribatın en gereksiz projeleriyle yarışır bu proje. Yapılmayacağınıda kestirmek zor değil.
secim vaatleri işte herkez bol keseden atar. 1938-1950(tarihler doğru olmayabilir.) arasında iktidardaydınız, ne yaptınız diyor. O yılların koşulları düşünmeden söylenmiş saçma salak söz -
evet çok çılgınmış.hıhı.
-
Hayırlısı bakalım inşallah güzel şeyler olacak.