Başbuğ Mehmet Ali Birandı Manyak Kapak Yaptı İzlemelisiniz (Video)
-
Varya ben hayatımda böle bi toplantı görmedim manyak komedi ya mehmet ali birand acayip kapak oldu arkdaşlar izleyin yorumlarını merak ediyorum :D:D:D
örnek kısım
Başbuğ: 3 tane g3 mermisi bulunsa son dakika haberi olarak geçiyor
M. Ali Birand: Ama efendim diğer ülkelerde bulunmuyor bu kadar
Başbuğ:Ne biliyosunuz yok ne biliyosunuz
:D
video için resme tıklayın
-
zuhahaa :D
-
memo şekilden şekile giriyor, medyum keto misali. aaa ıı aaaa ıııııı
-
ne biliyosunuz ne biliyosunuz :D:D
heyt be. arada yapılmalı böyle. medyaya da balans ayarı lazım
-
ben pek bi kapak durumu görmedim mehmet alinin götü cevap vermeye yemiyor doğal olarak sonuçta karşısında başbuğ var...
başbuğda soruya karşılık bir cevap vermemek için lafı geçiştirmek için bir kelime seçmiş onunda soruya cevap vermeye götü yemiyor
-
peki efendim sözümü geri aldım :D zuhaha
-
yaw pis dumar etti ya.. fışkırıyor diyor.. bu ekonomik krizde güzel valla yurdumun topraklarından mermi fışkırıyormuş.. kriz bitti işte. . saolasın mehmet ali birand.
-
nihat bunu yazdı:
-----------------------------ben pek bi kapak durumu görmedim mehmet alinin götü cevap vermeye yemiyor doğal olarak sonuçta karşısında başbuğ var...
başbuğda soruya karşılık bir cevap vermemek için lafı geçiştirmek için bir kelime seçmiş onunda soruya cevap vermeye götü yemiyor
-----------------------------Aslında doğru lan :D biz alısmısız memonun sacmasapan konusmalarına ondan komik geliyor,aslında tam manasıyla kapaklık bişe yok,basbug da kacıyo sorulardan :)
-
nihat bunu yazdı:
-----------------------------ben pek bi kapak durumu görmedim mehmet alinin götü cevap vermeye yemiyor doğal olarak sonuçta karşısında başbuğ var...
-----------------------------TSK 'nın genel kurmay başkanı için sakın böyle bir laf etme ,herkez anlamıştır Başbuğ'unda lafı gevelediğini ama tam 1 milis gibi yorum yapmışın malesef..
-
HeroiquE bunu yazdı:
-----------------------------nihat bunu yazdı:
-----------------------------TSK 'nın genel kurmay başkanı için sakın böyle bir laf etme ,herkez anlamıştır Başbuğ'unda lafı gevelediğini ama tam 1 milis gibi yorum yapmışın malesef..
-----------------------------ne demişim hacı götü yememiş demişim ne var bunda merak etme bende senin kadar Askerin değerini yüceliğini bilirim ama burda kişi var olay var..
her ne kadar sevmesemde TC nin başbakanına küfürler edildiği oldu burda bende etmişimdir belkide..
lafı gevelemedi aleni bi şekilde cevap vermeye götü yemedi yememeside gerekir doğaldır buna benzer bir kaç soru daha geldi aynı şekilde geçiştirdi
-
fışkırtmak :D başbuğ dicektim sana bi fışkırtırım görürüsn o zaman :D