folder Tahribat.com Forumları
linefolder Download / Dosya Paylaşım
linefolder Başbuğ Mehmet Ali Birandı Manyak Kapak Yaptı İzlemelisiniz (Video)

Başbuğ Mehmet Ali Birandı Manyak Kapak Yaptı İzlemelisiniz (Video)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yalnizturk
    yalnizturk's avatar
    Erkek

Varya ben hayatımda böle bi toplantı görmedim manyak komedi ya mehmet ali birand acayip kapak oldu arkdaşlar izleyin yorumlarını merak ediyorum :D:D:D

örnek kısım

Başbuğ: 3 tane g3 mermisi bulunsa son dakika haberi olarak geçiyor

M. Ali Birand: Ama efendim diğer ülkelerde bulunmuyor bu kadar

Başbuğ:Ne biliyosunuz yok ne biliyosunuz 

:D

video için resme tıklayın 

Ey Türk, Titre ve Kendine Dön! Üstte mavi gök çökmedikçe, Altta yağız yer delinmedikçe, Kim bozabilir senin ilini ve töreni!.. Bilge Kağan
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unix
    Andrei
    Andrei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    zuhahaa :D

%40 indirimli olarak "Centos Sistem ve Sunucu Yönetimi" adlı kitabımızı satın alarak, Linux üzerine yapılacak olan devam projeleri icin destekte bulunabilirsiniz : http://www.hepsiburada.com/centos-sistem-ve-sunucu-yonetimi-oku-izle-dinle-ogren-p-KKODLAB01579
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeroiquE
    HeroiquE's avatar
    Erkek

memo şekilden şekile giriyor, medyum keto misali. aaa ıı aaaa ıııııı

Hak,tepene inen bir kılıç da olsa,boynunu ona uzatmaktan çekinme. // Donamım soru-destek için pm ON.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FOXXLY
    FOXXLY's avatar
    Erkek

ne biliyosunuz ne biliyosunuz :D:D

heyt be. arada yapılmalı böyle. medyaya da balans ayarı lazım

kelimeler albayım bazı anlamlara gelmiyor.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nihat
    nihat's avatar
    Erkek

ben pek bi kapak durumu görmedim mehmet alinin götü cevap vermeye yemiyor doğal olarak sonuçta karşısında başbuğ var...

başbuğda soruya karşılık bir cevap vermemek için lafı geçiştirmek için bir kelime seçmiş onunda soruya cevap vermeye götü yemiyor

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    emre_644
    emre_644's avatar
    Erkek
    peki efendim sözümü geri aldım :D zuhaha

Hangisi daha kötü, Cehennem mi, Hiçlik mi?...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mobydick64
    mobydick64's avatar
    Erkek
    yaw pis dumar etti ya.. fışkırıyor diyor.. bu ekonomik krizde güzel valla yurdumun topraklarından mermi fışkırıyormuş.. kriz bitti işte. . saolasın mehmet ali birand.

ne mektup geliyor ne haber senden,söyle de bileyim bıktın mı benden,her akşam güneşin battığı yerden,gözlerin doğuyor gecelerime......
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unix
    Andrei
    Andrei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

nihat bunu yazdı:
    -----------------------------

ben pek bi kapak durumu görmedim mehmet alinin götü cevap vermeye yemiyor doğal olarak sonuçta karşısında başbuğ var...

başbuğda soruya karşılık bir cevap vermemek için lafı geçiştirmek için bir kelime seçmiş onunda soruya cevap vermeye götü yemiyor

Aslında doğru lan :D biz alısmısız memonun sacmasapan konusmalarına ondan komik geliyor,aslında tam manasıyla kapaklık bişe yok,basbug da kacıyo sorulardan :)

%40 indirimli olarak "Centos Sistem ve Sunucu Yönetimi" adlı kitabımızı satın alarak, Linux üzerine yapılacak olan devam projeleri icin destekte bulunabilirsiniz : http://www.hepsiburada.com/centos-sistem-ve-sunucu-yonetimi-oku-izle-dinle-ogren-p-KKODLAB01579
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeroiquE
    HeroiquE's avatar
    Erkek

nihat bunu yazdı:

TSK 'nın genel kurmay başkanı için sakın böyle bir laf etme ,herkez anlamıştır Başbuğ'unda lafı gevelediğini ama tam 1 milis gibi yorum yapmışın malesef..

Hak,tepene inen bir kılıç da olsa,boynunu ona uzatmaktan çekinme. // Donamım soru-destek için pm ON.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nihat
    nihat's avatar
    Erkek

HeroiquE bunu yazdı:

nihat bunu yazdı:

TSK 'nın genel kurmay başkanı için sakın böyle bir laf etme ,herkez anlamıştır Başbuğ'unda lafı gevelediğini ama tam 1 milis gibi yorum yapmışın malesef..

ne demişim hacı götü yememiş demişim ne var bunda merak etme bende senin kadar Askerin değerini yüceliğini bilirim ama burda kişi var olay var..

her ne kadar sevmesemde TC nin başbakanına  küfürler edildiği oldu burda bende etmişimdir belkide..

lafı gevelemedi aleni bi şekilde cevap vermeye götü yemedi yememeside gerekir doğaldır buna benzer bir kaç soru daha geldi aynı şekilde geçiştirdi 

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    azizsenel55
    azizsenel55's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    fışkırtmak :D başbuğ dicektim sana bi fışkırtırım görürüsn o zaman :D

Bir gün HERKES FENERBAHÇELİ OLACAK...
Toplam Hit: 6373 Toplam Mesaj: 42