Başbuğ Mehmet Ali Birandı Manyak Kapak Yaptı İzlemelisiniz (Video)
-
topraktan silah fışkırıyor lafına da çok kızdı, videoda var mıdır bilemiyorum.ben canlı izledim
-
başbuğ'u genelkurmay başkanı olmadan önce gerçekten çok seviyordum.hala da seviyorum.ama neden böyle yapıyor anlamıyorum.sorulan sürekleri bir şekilde saptırıyor.taraf gazetesi bir haber yaptı.yalan yada doğru buna değinmiyorum.ama çıkıp sen vermesen bile cevabı, birisini çıkar yardımcılardan.adam gibi cevabını verdirt.ama sen bizzat toplantı yapıyorsun cevap vermek için.bir de cevaptan ziyade milleti azarlıyorsun.bağırıyorsun, çağırıyorsun vs.vs.
bugün de aynı mevzu.mehmet ali birand'ı sevmem.ama gayet güzel bir soru sormuş.buna cevap vermek istemiyorum diyip geçiştirebilirsin.ama başbuğ sürekli cevap vermeye kalkıyor ve cevap yerine milleti azarlıyor, konuyu saptırıyor vs.vs.
yanlış yapıyor. -
o6u2 bunu yazdı:
-----------------------------topraktan silah fışkırıyor lafına da çok kızdı, videoda var mıdır bilemiyorum.ben canlı izledim
-----------------------------haha harbı kızdı hea adam mehmet ali biranda da yavsak soledıgı lafa bak harbıden başbuğ haklı xD :D
-
Güzel kapak geri kafalı düşünen insanlara Başbuğ gibi Atatürk gibi örnekleri izletmek lazım belki o kafalarındaki ağları atarda biraz kafalarını kullanmaya başlarlar
-
Zauahah biranda kapat fışkırdı :D aa ıı ııııı eeeeaaa
-
fatihack bunu yazdı:
-----------------------------
başbuğ'u genelkurmay başkanı olmadan önce gerçekten çok seviyordum.hala da seviyorum.ama neden böyle yapıyor anlamıyorum.sorulan sürekleri bir şekilde saptırıyor.taraf gazetesi bir haber yaptı.yalan yada doğru buna değinmiyorum.ama çıkıp sen vermesen bile cevabı, birisini çıkar yardımcılardan.adam gibi cevabını verdirt.ama sen bizzat toplantı yapıyorsun cevap vermek için.bir de cevaptan ziyade milleti azarlıyorsun.bağırıyorsun, çağırıyorsun vs.vs.
bugün de aynı mevzu.mehmet ali birand'ı sevmem.ama gayet güzel bir soru sormuş.buna cevap vermek istemiyorum diyip geçiştirebilirsin.ama başbuğ sürekli cevap vermeye kalkıyor ve cevap yerine milleti azarlıyor, konuyu saptırıyor vs.vs.
yanlış yapıyor.
Neyi saptırıyor arkadaşım adam 100 bin defa dediki çıkan silahlar bizim envanterimizdeki silahlar değil ve kuzey ıraktan bunların alınma ihtimali var dedi.hala 30 kere aynı soruyu neden soruyolar ? bağırması kızmasına yanlış diyorsunuz nesi yanlış anlamadım ? TSK yı katil olarak suçlayan Taraf gazetesine kızmasınmı adam ? Taraf'a göre TSK bile bile askerlerini şehit ettirmiş varmı böyle bişey ! birde koydukları kordinatları yanlış haritayla TSK ya karşı düşman duygularını belli etmiş oldularki ordunun işi onu ilgilendirmez.Herkes haddini bilerek haber yapıcak.Ayrıca bu konuda Genelkurmay Başkanları hakkında adam gibi konuşun onlar kıvırık siyasetçi değil onlar asil Türk ordusunun komutanları herkes ayağını denk alsın ! -
:) Kendisini ne zannediyorsa! Biyerleri iyice kalkmış bu Birand'ın...
-
a..u.. kem küm .. zuhaha
-
:))
Çok hoş olmuş. Yani böyle sorulursa böyle cevaplanır :DNe biliyorsunuzzz, ne biliyorsunuzz :)
-
Avira bunu yazdı:
Neyi saptırıyor arkadaşım adam 100 bin defa dediki çıkan silahlar bizim envanterimizdeki silahlar değil ve kuzey ıraktan bunların alınma ihtimali var dedi.hala 30 kere aynı soruyu neden soruyolar ? bağırması kızmasına yanlış diyorsunuz nesi yanlış anlamadım ? TSK yı katil olarak suçlayan Taraf gazetesine kızmasınmı adam ? Taraf'a göre TSK bile bile askerlerini şehit ettirmiş varmı böyle bişey ! birde koydukları kordinatları yanlış haritayla TSK ya karşı düşman duygularını belli etmiş oldularki ordunun işi onu ilgilendirmez.Herkes haddini bilerek haber yapıcak.Ayrıca bu konuda Genelkurmay Başkanları hakkında adam gibi konuşun onlar kıvırık siyasetçi değil onlar asil Türk ordusunun komutanları herkes ayağını denk alsın !
arkadaşım ben zaten genelkurmay'a karşı bazı iddialarda bulunan ne idiğü belirsiz gazete taraf'ı savunmuyorum.veya şu mehmet ali birand'ı falan da savunmuyorum.sadece insanların merak ettiklerini, daha doğrusu merak ettirildiklerini insanların yüreğine su serpermişçesine anlatsa çok daha iyi olacak diyorum.sürekli birilerine bağırıp çağırınca yaptığı gerçek açıklamalar göz ardı ediliyor.insanlar ister istemez başka yerlere odaklanıyor.umarım anlatabilmişimdir.
son olarak kendince bazı tehditlerde bulunmuşsun.herkes ayağını denk alsın falan.bırak bu boş muhabbetleri.millete askeri öcü gibi göstermeyin.herkes paşalarına nasıl davranıcağını bilir.genelkurmay başkanı siyasetçi değildir, adam gibi konuşun, ayağınızı denk alın vs. gibi cümleleri bırakın.
Toplam Hit: 6376 Toplam Mesaj: 42