Başbuğ Mehmet Ali Birandı Manyak Kapak Yaptı İzlemelisiniz (Video)
-
Konudan alakasız olacak ama siteye girmişken şu videoyu da izleyin derim.
http://video.milliyapim.com/view_video.php?viewkey=4f8dddeb95fc584cd965&page=&viewtype=&category=
-
JerusaLem bunu yazdı:
-----------------------------Konudan alakasız olacak ama siteye girmişken şu videoyu da izleyin derim.
http://video.milliyapim.com/view_video.php?viewkey=4f8dddeb95fc584cd965&page=&viewtype=&category=
-----------------------------adamı tokatlıcak zannettim ama bişey yapmadı...
yo yo bişey yaptı aslında
-
valla başbuğda kaçamak cevap vermiş olsada mehmet ali birand denen ş.refsizi kapak ettiya yeter bana
-
JerusaLem bunu yazdı:
-----------------------------Konudan alakasız olacak ama siteye girmişken şu videoyu da izleyin derim.
-----------------------------o kadar laf yedi incili 1 milyondan satan adam, sonunda ettiği laf da aynen şu => "teşekkür ediyorum" :D...
-
fatihack bunu yazdı:
-----------------------------
Avira bunu yazdı:
Neyi saptırıyor arkadaşım adam 100 bin defa dediki çıkan silahlar bizim envanterimizdeki silahlar değil ve kuzey ıraktan bunların alınma ihtimali var dedi.hala 30 kere aynı soruyu neden soruyolar ? bağırması kızmasına yanlış diyorsunuz nesi yanlış anlamadım ? TSK yı katil olarak suçlayan Taraf gazetesine kızmasınmı adam ? Taraf'a göre TSK bile bile askerlerini şehit ettirmiş varmı böyle bişey ! birde koydukları kordinatları yanlış haritayla TSK ya karşı düşman duygularını belli etmiş oldularki ordunun işi onu ilgilendirmez.Herkes haddini bilerek haber yapıcak.Ayrıca bu konuda Genelkurmay Başkanları hakkında adam gibi konuşun onlar kıvırık siyasetçi değil onlar asil Türk ordusunun komutanları herkes ayağını denk alsın !
arkadaşım ben zaten genelkurmay'a karşı bazı iddialarda bulunan ne idiğü belirsiz gazete taraf'ı savunmuyorum.veya şu mehmet ali birand'ı falan da savunmuyorum.sadece insanların merak ettiklerini, daha doğrusu merak ettirildiklerini insanların yüreğine su serpermişçesine anlatsa çok daha iyi olacak diyorum.sürekli birilerine bağırıp çağırınca yaptığı gerçek açıklamalar göz ardı ediliyor.insanlar ister istemez başka yerlere odaklanıyor.umarım anlatabilmişimdir.
son olarak kendince bazı tehditlerde bulunmuşsun.herkes ayağını denk alsın falan.bırak bu boş muhabbetleri.millete askeri öcü gibi göstermeyin.herkes paşalarına nasıl davranıcağını bilir.genelkurmay başkanı siyasetçi değildir, adam gibi konuşun, ayağınızı denk alın vs. gibi cümleleri bırakın.
Neyini su serpmişcesine anlatıcak bana anlatırmısın acaba ? adamlar TSK yı katil olarak göstericek oda çıkıp normal bir konuşma yapıcak dimi bırakın bunları bu ülkenin basını çok adamda bide normal anlatıcak bunlar sopadan anlar sopadan dize gelmez bu herifler.Evet herkes ayağını denk alacak TSK dan bahsediyosunuz bir siyasi partiden değil.Öcü olarak göstermiyoruz biz sahip çıkıyoruz.Öcü diye gösterenler belli.Madem çok karşılar aynı şeyi yüzüne söylesinlerde görelim.Bu medya sertlikten anlar başkada bişey demiyorum. -
Adam sonunda ne biliosunuz ne biliosunuz diyo ya orada mali kaldı öyle belkide çıkıodur bilemiorm :B
-
Avira bunu yazdı:
Neyini su serpmişcesine anlatıcak bana anlatırmısın acaba ? adamlar TSK yı katil olarak göstericek oda çıkıp normal bir konuşma yapıcak dimi bırakın bunları bu ülkenin basını çok adamda bide normal anlatıcak bunlar sopadan anlar sopadan dize gelmez bu herifler.Evet herkes ayağını denk alacak TSK dan bahsediyosunuz bir siyasi partiden değil.Öcü olarak göstermiyoruz biz sahip çıkıyoruz.Öcü diye gösterenler belli.Madem çok karşılar aynı şeyi yüzüne söylesinlerde görelim.Bu medya sertlikten anlar başkada bişey demiyorum.
dikkat edersen ben basının açısından değil, halkın açısından konuşuyorum.basınla ilgili bir derdin varsa diyorum çıkart bir yardımcını raconu kessin.ama bizzat kendisi çıkıp bağırınca halka karşı olumsuz imaj yaratıyor.ayrıca medyanın seviyesine inmesi, halkın gözündeki değerini de düşürüyor.dediğim gibi basınla ilgili durumları yardımcıları hallederse bence daha iyi.
-
özgür medyacılığın bokunu çıkaranlar grubunda olan m.bran'da deyim yerindeyse pörfek olmuş sanki bu toprakların evladı değil kamuoyunu çoşturup buralardan rant eldeetmek başka düşünceleri yok.
-
Güzel kapak yapmış .)
-
cilginsucu bunu yazdı:
-----------------------------özgür medyacılığın bokunu çıkaranlar grubunda olan m.bran'da deyim yerindeyse pörfek olmuş sanki bu toprakların evladı değil kamuoyunu çoşturup buralardan rant eldeetmek başka düşünceleri yok.
-----------------------------Aynen katılıorum :D:D