Başbuğdan Özlü Sözler
-
Kelv1n bunu yazdı:
-----------------------------
profilindeki resim ve "orduyu milleti hukumeti bile yonetmemis birisi nasil basbug olacak" bu cümleden sonra öyle bir şey sezdim.
bence uzatmayalım herkez seçimlerden dolayı ztn gergin birbirimizi germeyelim ;)
-----------------------------ne sezdin merak ettim cidden :) gerilecek bir sey yok ne guzel konusuyoruz.
-
bozkurt2334 bunu yazdı:
Ieizhtzeihtzner bunu yazdı:
-----------------------------Alparslan Türkeşin en kadim dostlarından biri zamanında fetoydu artık gerisini siz dusunun
gercek türkculerden biri hiç kuskusuz Nihal Atsız dır
nazi bayrağıyla Türk çülüğü savunmak sana mı düştü-----------------------------
zıt kutuplar herzaman birbirini ceker nazi bayragı olması benim alman milliyetcisi oldugumu göstermez cunku ben kendi inandıgım herhangi dusunceyi veya ideolajiyi
reklam yapmam avatarıma türk bayragı yok bozkurt koyup internet milliyetciligi yapmama gerek yok yapmamda zaten evet ben bu adamları seviyom Swastikalı tişörtte
giyerim dövemede yaptırırım bu avatarımla senden daha cok seyde bildigimede eminim ulkucular hala ocaklarda toplanıp kavgalara gitsinler mhpnin oyuncagı olmaya
devam etsinler siz bu kafayla giderseniz kendi ulkulerinizi kendi aranızda birbirinize kabul ettirirsiniz ancak.
-
bozkurt2334 bunu yazdı:
-----------------------------sen kısaca Alparslan Türkeş in başını çektiği davayı yok sayıyosun demektir.bişey yapması gerek dediğine göre
bak az oncede yazdim sana turkese iyi kotu vs bir sey demiyorum.sadece basbug olmadigini soyluyorum..bir kavrami anlatmak bu kadar zor olmamali....
-
bozkurt2334 bunu yazdı:
-----------------------------Alparslan Türkeşin en kadim dostlarından biri zamanında fetoydu artık gerisini siz dusunun
nazi bayrağıyla Türk çülüğü savunmak sana mı düştü-----------------------------
zıt kutuplar herzaman birbirini ceker nazi bayragı olması benim alman milliyetcisi oldugumu göstermez cunku ben kendi inandıgım herhangi dusunceyi veya ideolajiyi
reklam yapmam avatarıma türk bayragı yok bozkurt koyup internet milliyetciligi yapmama gerek yok yapmamda zaten evet ben bu adamları seviyom Swastikalı tişörtte
giyerim dövemede yaptırırım bu avatarımla senden daha cok seyde bildigimede eminim ulkucular hala ocaklarda toplanıp kavgalara gitsinler mhpnin oyuncagı olmaya
devam etsinler siz bu kafayla giderseniz kendi ulkulerinizi kendi aranızda birbirinize kabul ettirirsiniz ancak.
benim mhp yle falan alakam yok hiç bir zaman da ocağa falan da gtmedm.Türkiye de milliyetçlik denince akla sadece mhp gelmemeli -
xtlan bunu yazdı:
Kelv1n bunu yazdı:-----------------------------
profilindeki resim ve "orduyu milleti hukumeti bile yonetmemis birisi nasil basbug olacak" bu cümleden sonra öyle bir şey sezdim.
bence uzatmayalım herkez seçimlerden dolayı ztn gergin birbirimizi germeyelim ;)
-----------------------------ne sezdin merak ettim cidden :) gerilecek bir sey yok ne guzel konusuyoruz.
-----------------------------uzattıgımız zaman görürüsün nasıl geriliyor ortam ama uzatmıcam :) çünkü sadece senle muhattap olmak zorunda kalamıcam :) az sonra konunun hitine bakarak beni anlayabilirisin.
-
bozkurt2334 bunu yazdı:
nazi bayrağıyla Türk çülüğü savunmak sana mı düştü
-----------------------------katılıyorum koyun avatarınıza Bayrağımızı öyle vatan sever olun adolf hitlerin resmini koymakla ülkücü yada vatansever olunmaz.
-
Kelv1n,
Rica etsem bir gerebilirmisin ortalığı merak ediyorum.
-
Blackplus bunu yazdı:
bozkurt2334 bunu yazdı:
nazi bayrağıyla Türk çülüğü savunmak sana mı düştü
-----------------------------katılıyorum koyun avatarınıza Bayrağımızı öyle vatan sever olun adolf hitlerin resmini koymakla ülkücü yada vatansever olunmaz.
-----------------------------söledim yine söylüyorum getirin pkk lının tekini oturdun pc nin karsına uye yapın sonra koysun avatarına türk bayragı olsun sana en buyuk vatan sever bu mudur sizin
vatan severlik anlayısınız Not:Ulkucu falan degilim
-
arkadaşım ben direticem o başbugdur diye sen direticen değildir diye yapım itibariyle ben sinirlenicem azımdan kötü bir şye çıkıcak hiç yakışık almıcak bana, germek derken bunu bahsttim
gerilmek istemen ayrıca üzdü beni.
-
Hepimiz birçok konuyu hem seviyeli bir şekilde hem de şidetle tartışabiliriz.Germek,gerilmek gibi konular konuşulanı farklı boyutlara taşır.Hiçkimse konu dağılsın ortam gerilsin istemez.
Beni yanlış anlamadın umarım.