Başınıza Gelen En Kötü Olay Nedir?
-
Evet dostlarım başınıza gelen en kötü olay nedir?
Ben kız arkadaşımla yolda gezerken yere düşmüştüm a.k. Hatırladıkça salakça bi gülümseme geliyor :D
-
Keske basina gelecek en kotu sey bunla kalsa hojam :) dusmek ne kelime lise hayatim boyunca kac kez yere yapistigmi hatrlamiorum xD bsima gelen en kotu sey tanidigm we konusmak zorunda oldugum insanciklardir heralde. Mecbursun..
-
en kötü mü bilmiyorumda aklıma geldi, lise 2 deydim sanırım. sınıfta öküz gibi bi arkadasıma celme takmaya calısıp ben düsmüstüm. pantolonum pacadan araya kadar sökülmüştü belde ceket gittim eve skandaldı ya :D
-
sınıfta erkan die b ir arkadaşımz vardı g*y derdik :D
memi var fırlama biraz :D dedi yasin erkan seni s*kermiş :D
sonra erkana sordum ne dıyor lan bu memi die
erkan dedi doğru diyor
memiye baktım gülüyor
sonra erkana döndüm erkan beni s*kermisin derkene sınıfa hoca girdi :D millet gülüyor bir yandan hoca bakıyorı bir yandan o gülüyor :D o ara ne kadar rezil oldum anlatamam unutulmazda yani :D
-
senin başına gelen en kötü olay yolda düşmekse neverland de yaşıyorsun demektir:|
-
16 mart 2009 sabah 5.10 sıraları eski sevgilimin evindeydim annesi kapadokyadaydı açık kapı diye kapalı kapıya giriyordum kız bayıldı üstünü giydirdim falan korkudan ambulans falan çagırıcaktım sonra sevişirken uyumusuz sabah Türktelekom uyandırma servisi aramsıtı 8 gibi anası geldi diyo acayip sıçmıstım 7. kattan atlıycaktım :|
-
sanırım yalnızlıgım
-
Üniversiteyi kazanmam. (2006)
-
11 yaşında aşık olmam
-
HeyQirs bunu yazdı:
-----------------------------
16 mart 2009 sabah 5.10 sıraları eski sevgilimin evindeydim annesi kapadokyadaydı açık kapı diye kapalı kapıya giriyordum kız bayıldı üstünü giydirdim falan korkudan ambulans falan çagırıcaktım sonra sevişirken uyumusuz sabah Türktelekom uyandırma servisi aramsıtı 8 gibi anası geldi diyo acayip sıçmıstım 7. kattan atlıycaktım :|
-----------------------------
puhahaha :D koptum buna hocam -
Fikret bunu yazdı:
-----------------------------en kötü mü bilmiyorumda aklıma geldi, lise 2 deydim sanırım. sınıfta öküz gibi bi arkadasıma celme takmaya calısıp ben düsmüstüm. pantolonum pacadan araya kadar sökülmüştü belde ceket gittim eve skandaldı ya :D
-----------------------------fikret aynı olay benimde basıma geldi :)