Başınıza Gelen En Kötü Olay Nedir?
-
ya bende küçükken hep pazarda kaybolurdum nasıl oluyor bilmiordm ama hep kaybolurdum pazarın ortasında ağlaya ağlaya yürürdüm kaç yaşıma kadar pazardan korktum sonra :D tabi bu başıma gelen en kötü olay deil ama bu geldi aklıma kaybolmak derken
-
Avira bunu yazdı:
-----------------------------
bi gerizekalı kızın hayal kurup yeni geldiğim okulun reisine şu çocuk sizin hakkınızda ileri geri konuştu diyerek ne konuşma nede bişey 8 kişinin bana dalması sağ gözümün morarması ellerinden zor kurtulmam,ilk bilgisayarı aldığımda arkadaşımın kurtadam diye bir internet sitesinin olduğunu en son oyunlar hakkında bilgilerin orda olduğu sölemesi babamla o siteye girişimiz anında yaşanan anlar,bir arkadaşta otogarda kayboldum demiş aklıma geldi 3 kez otogarda kaybolmam fethiye arabası yerine kemer otobüsüne binmem olayı farkedip aşağı inmem,10 yaşındayken mahallede kız arkadaşımla oynarken onların apartmanda oturan delinin bize kelebek bıçağı fırlatması nasıl olduysa bıçak kapı ızgarasına çarpıp yere düşmesi yusuf yusuf olmam ayrıca top oynuyoruz diye herifin birinin silah çıkartıp bize doğrultması..
-----------------------------Top sesi bazı durumlarda dayanılmaz oluyor, yere her vuruşunda beyninde çınlama hissediyorsun. Bir sabır iki sabır sonunda çıldırıyorsun. Askerden yeni gelmiştim gürültüye çözüm bulamıyordum.
Çocukların evlerini, babalarının isimlerini öğrendim. Elebaşı çocuğun babasını dövünce durum tekrarlanmadı sakin ve huzurlu bir mekana kavuştuk. İnsanoğlu çocuğu yapmadan önce sosyal bir varlık dünyaya getireceğini, onu arada sırada parka bahçeye çıkarması gerektiğini öğrenmeli, bina araları top ve bisiklet için uygun yerler değil ve herkesin sabır taşı yok.
-
sekis yaptım gızın bi sure sonrası hamilayım demesi /: döktüğüm teri attığım yusufları sayamam anlatamam, ama öyle bişeyin olmadını öğrenincede yaşadığım mutluluğu anlatamam:D
TÜRK DOKTORLARINA MİNNETTARIM :P
-
gezelim görelim ekibi karadenizde bi köye gider. orda yaşlı bi amca bulurlar amcaya sorarlar:
+amca burda geçirdiğin en güzel günü söyle bize.
-halis'in eşeği kayboldiydi. dağa çiktuk aradik. eşeği bulduk en sonunda sevinçten hepumuz eşeği s.ktk.
+Dur amca napıyosun rtük var ceza yeriz başka bi anını anlat.
-Halis in karisi kayboldiydi. dağa çıktık kariyi bulduk o sevinçle hepimiz kariyi s.ktk.
+Amca napıyosun ya olmucak böle sen bize en iyisi en kötü anını anlat.
-Bigün daha çikmuşidim. kayboldim ... -
tbt :-) bağımlılık yarattı.
-
HeadBanger bunu yazdı:
-----------------------------sınıfta erkan die b ir arkadaşımz vardı g*y derdik :D
memi var fırlama biraz :D dedi yasin erkan seni s*kermiş :D
sonra erkana sordum ne dıyor lan bu memi die
erkan dedi doğru diyor
memiye baktım gülüyor
sonra erkana döndüm erkan beni s*kermisin derkene sınıfa hoca girdi :D millet gülüyor bir yandan hoca bakıyorı bir yandan o gülüyor :D o ara ne kadar rezil oldum anlatamam unutulmazda yani :D
-----------------------------Zuhahahah :D
-
Avira bunu yazdı:
bi gerizekalı kızın hayal kurup yeni geldiğim okulun reisine şu çocuk sizin hakkınızda ileri geri konuştu diyerek ne konuşma nede bişey 8 kişinin bana dalması sağ gözümün morarması ellerinden zor kurtulmam,ilk bilgisayarı aldığımda arkadaşımın kurtadam diye bir internet sitesinin olduğunu en son oyunlar hakkında bilgilerin orda olduğu sölemesi babamla o siteye girişimiz anında yaşanan anlar,bir arkadaşta otogarda kayboldum demiş aklıma geldi 3 kez otogarda kaybolmam fethiye arabası yerine kemer otobüsüne binmem olayı farkedip aşağı inmem,10 yaşındayken mahallede kız arkadaşımla oynarken onların apartmanda oturan delinin bize kelebek bıçağı fırlatması nasıl olduysa bıçak kapı ızgarasına çarpıp yere düşmesi yusuf yusuf olmam ayrıca top oynuyoruz diye herifin birinin silah çıkartıp bize doğrultması..
-----------------------------peki geceleri rahat uyuyabiliyomusun hacı :D
-
Cradle-Of-Filth bunu yazdı:
-----------------------------gezelim görelim ekibi karadenizde bi köye gider. orda yaşlı bi amca bulurlar amcaya sorarlar:
-halis'in eşeği kayboldiydi. dağa çiktuk aradik. eşeği bulduk en sonunda sevinçten hepumuz eşeği s.ktk.
-Halis in karisi kayboldiydi. dağa çıktık kariyi bulduk o sevinçle hepimiz kariyi s.ktk.
-Bigün daha çikmuşidim. kayboldim ...
-----------------------------ahahahaha :D nerden buldun hacı bunu
-
hatırladıgım ilk okuldayken resim cantaları vardı büyük ince resim dersinden sonra sıranın sırt yaslama yerine koymustum dersteyken arkaya dogru hızlıca yaslanmamla cantatan zart diye bi ses geldi herkes o anda bana baktı daha sonra hoca olum nerden cıktı oses dedi yanımdaki mal arkadasım da hocam arkasındaki seyden cıktı dedi bütün sınıf gülmekten kırılmıstı aq okul cıkısı herkes derste osurdunmu diye soruodu:D:D
-
baris_ekin bunu yazdı:
Cradle-Of-Filth bunu yazdı:
-----------------------------gezelim görelim ekibi karadenizde bi köye gider. orda yaşlı bi amca bulurlar amcaya sorarlar:
-Bigün daha çikmuşidim. kayboldim ...
-----------------------------ahahahaha :D nerden buldun hacı bunu
Anonim aklımda kalmış bende bilmiom hacı :D