Başınıza Gelen En Kötü Olay Nedir?
-
kuzenim bide abimin arkadaşıyla (benimde sevdiğim) kışın buzlu yolda yürüoken ayağmdaki botlarla sağa sola rahat rahat basıoken abmin arkadaşının olum oralardan niye yürüon demesinden sonra bunlarla düşmüorum c abi rahat rahat basabiyorum asker botu gibi bu lafından sonra kayarak yanlamasına cadde ortasında uçarak düşmem,
küçükken 7 8 yaşlarındayken tuvallette ıkınıoken kendimi kaptırmışm teyzemin kızının canım çıkmıosa fazla zorlama sesini duyduktan sonra bu tuvaleltten çıkartmayı nasip etme beni Allahım ben insan değilim sendromunu yaşamış olmam :)
yine küçükken telefonlarında arıza olduğu için denemek amaçlı bizim evi arayan amcamın sesi gelmemesi üzerine a. koduğumunun çocuğu ne arayıp duruyorsun git ananı ara dememden sonra amcamın sesini alamaşıyışım ve 1gün sonra gerçeği öğrenmekle dumur oluşum
görüntülü konuştuğum kız arkadışmla mikrofon açık olduğu için sesimin gittiğini bilmediğimden salaklan bu kız(kız ark. değil başka birsine o an kafedn çıkan) gel şurda dur seni görmesin (o anda kız ark. görmeye çalışan başka biri) kız ark. dediklerimi duymasından sonra ikisini birleştirerk ona dediğimi düşünerek herşeyini duydum şerefsiz vs. vs. diye küfürler saydırması gerçeği anlatana kdar akla karayı seçmem,, belkide hiç inanmadı :))
trafik polisi durdurğunda arkadaşm saygı çerçevesinde araban üstünü düzelterek çıkıoken yalakalık olsun die ne çıkıonlan arabadan inee dememi duyan polis memurunun ibnelik olsun diye bende seni içeri almıyorum demi lan ibne demesi :))
daha vardır ama bunlar geldi aklıma :D
-
valla çok var ama 2 tanesi hem komik hem acı vericiydi..
daha ilkokula başlamamışım meybuz almaya gidicem caddeye çıktım tam ortadayken yukarıda araba gördüm kaldım hareket edemiyorum araba bana bir koydu aşağıdan minibüs geliyordu takla ata ata onun altına girmiştim allahtan adam firene basmış birşey olmadı ama o anki korkumu ve babamın aşağıya inip üzerinde sadece don ve donunun arkasına taktığı ekmek bıçağıyla oğlumu kim ezdi lan diye şöförü aramasını unutamıyorum..
birde asansöre sağ elim sıkışmıştı oda sanırım 2. sınıf sömestır tatilindeydi benim kaşınmamdan kaynaklandı hani anneler der ya olum elleme elin sıkışır bir gün annemsiz bindiğim asansöre sırf ulan ben elimi sokarım hiç birşey olmaz ayağına asansörle duvar arasından parmaklarımı uzattım 1. kat 2.kat 3.kat 4.kat paaat elimin gittiğini fark etmemle çektim bir asansör beşinci kata çıktı ama yarısı aşşağıda ben kapıyı ittim tordan ayağımı atıp çıktım sırf teyzem bana çok kızar korkusuna ağlamayıp suçu apartman kapısına atmıştım elim kapıya sıkıştı diye halbuki parmakların kemikleri gözüküyordu ön tarafta ne deri ne et hiç bir şey yoktu hattaa annem teyzeme sorduydu abla onlar kemikmi aaaa diyerekten teyzemde sırf sakinleşsin diye yok yağ diyi verdiydi:D..ulan ey gidi be:D
-
bisikletle hareket eden harç arabasına arkadn girmek olsa gerek
-
Swool bunu yazdı:
-----------------------------
Üniversiteyi kazanmam. (2006)
-----------------------------aynen benim de o lanet üniversiteyi kazanmam(2005) şükürler olsun bitti kodumun okulu
-
ortaokuldaydım, ergensiz doğal olarak ve bi artizlik çaban var sürekli.
dedim ki ben bu yarım ekmeğin hepsini katarım ağzıma (annem sandviç hazırlardı ekmek arası peynir domates vs hergün)
nitekim zar zor kattık ağza ama asıl sorun katmak değil çiğnemekmiş meğersem :S
resmen çene kası yaptım çiğneyecem derken, amma ve lakin birazını yutayım ağzım rahatlasın derken
boğazım'a takıldı koca ekmek...
bi anda çırpınmaya başladım, ilk defa boğazıma birşey takılıyordu.
herkes gülüodu a.q, espiri yaptığımı düşünüyolardı .
ne salaklıksa ayran içmeye çalıştım bi ara , ayran tabi girecek delik bulamadı geri döküldü yere...
sonra nası son anda akıl ettiysem, ağzımdaki ekmek yığınını elimle alarak yere fırlatmaya başladım.
sonunda rahatladım valla nası bi his o ölüme yakın olmak...
boğularak ölmek ölmelerin en kötüsü ben onu anladım..
bu olaydan sonra yaklaşık 6-7 kere daha ölüm tehlikesi geçirdim, hızlı yememden ve fazla çiğnememden kaynaklı sanırım.
badem, portakal, uzunca bi pideyi yine ağzıma tıkmaya çalışmam... vs...
artık tecrübeliyim. hafif takılsın hemen balgam toplar gibi haaaaak! yapıom geri ağzıma gelio boğazımdan...
:D
-
persian bunu yazdı:
küçükken 7 8 yaşlarındayken tuvallette ıkınıoken kendimi kaptırmışm teyzemin kızının canım çıkmıosa fazla zorlama sesini duyduktan sonra bu tuvaleltten çıkartmayı nasip etme beni Allahım ben insan değilim sendromunu yaşamış olmam :)
----------------------------------------------------------
koptum buna asdasdsafaa:D D:
-
9 a 1 dalmıştım, iflahımı ..kmişlerdi...
kafadan rahat 2 saat yattım o yerde, sağlam yerim kalmamıştı yeminle =)))
3 hafta sonra elemanları yolda görmüştüm o kadar dayağı yemişiz hiç yol değiştirmeyeyim teğet geçerim diye yanlarından geçerken biri durdurup "birader ayıp ettik sana o kadar kişi daldık kusura bakma " falan gibisinden bir şeyler demişti ama o dayağı unutmicam abi, mezarlığın yanında yerde kalakalmıştım =)))
-
ben cin gormustum aq xD
-
lise 2.sınıftayken okulun yanındaki inşaat sebebiyle okulun ana su borusunu dışarı çıkarmışlardı arkadaşla şakalaşırken yumruk büyüklüğündeki kayayı arkadaşıma fırlatmamla su borusunu patlatmıştım suyun yüksekliği nerdeyse 5 metreyi buluyodu petrol çıkıyomuş gibi koşan inşaat ustaları filan bir yandanda hocalar bayağı kokmuştum
birkeresinde kimya laboratuvarından sodyum çalmıştık sayısal okuyanlar bilir küçük bir miktarı bile suyla tepkimeye girdiğinde büyük bi patlama oluyo okul çıkışı misket büyüklüğündeki parçayı pet şişeye atıp kaçmıştık tabii patlama ve ardından çıkan duman savaş alanı gibiydi bunda da çok korkmuştum ama bulamadıkları için bişey olmamıştı ikisindende direkten dönmüştüm yanii..
-
belediye otobüsünde kızın yanında heyecandan," müsait biyerde hoca " diye bağırmıştım. a.k çok rezil bi durum