Başka Bilgisayardaki Bilgiyi Hangi Programla Görebilirim
-
merhaba arkadaşlar aynı labaratuarda bulunan diğer bilgisayarı hangi programla bulabilirim ve ayrıca benim bilgisayarıma bunun kurulup kurulmadığını nasıl anlarım? yardım edin bana komplo kuruldu eğer böyleyse nasıl intikam alabilirimmmmmmmmm yardımmmmmmmmmmmmmmmmm
-
mmmmmmmmmmmmmmmmmmm mmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :|
-
Uzak masaüstü bağlantısından ulaşmış olabilirler sanıyorum.
-
hımmm
-
muhtemelen hepsi arasında ağ bağlantısı wardır :)
bi tane network dinleme programıyla bütün veri akışını takip etmişlerdir :)
veya radmin kurdular önceden senin ip'de biliyolardı sen labaratuvara girmeden önce iki makineyı birbirne bağladılar :)
böyle sana güzel bi komplo uyguladılar :) komplo neyse artık msn şifreni mi çaldılar yoksa :P
-
evt msn şifrem çalınmış ve maillerim okunmuş ve ayrıca benim girdiğim sitelere yazdığım mesajlara hepsini okumuşlar ip adresimi biliyor olabilirler. radmin dediğin olay profesyonel işimi herkes yapabilir mi yoksa?
-
eğer bulunduğunuz yerdeki pc ler bir servere bağlıysa, server aracılığıyla da bilgisayarına girmiş olabilirler ;)
-
radmin ini herkez yapar kolaydır.
-
http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?folderid=58850
radminin ne kadar prof olduğunu yukarda linkte görebilirsin :)
ama arkadaşların muhtemelen yyaa network dinleme programı kurdular ya da senin makineye bi keylogger attılar :)
ben senin yerinde olsam hiç bu kadar kasmam :) yeni bi mail adresi alır adresleri tekrardan ekler işime bakardım :)
bu hawalarda soğuk su değil bi bardak ılık su tawsiye ederim benim boğazım şişti soğuk sudan :B
-
Msn Sifresin Caldıklarına Göre Ve Pcnin Rahatça Sen Yokken Kullanabiliyorlarsa Her Çeşit Torjan Yedirebililrler Yani İhtimla Çok Hemen Radmin Demek Pek Dogru Olmaz
-
arkadaşlar olay sadece msn olayı değil bunlar benim forumlara yazdığım msjları bile okumuş bu olay nasıl oluyor onu merak ediyorum server bilgisayar yok