Başka Bilgisayardaki Bilgiyi Hangi Programla Görebilirim
-
Zokoro bunu yazdı:
-----------------------------şahsi pc'in değil muhtemelen format atsanda yine aynı şeyi yaparlar
ben senin yerinde olsam arkadaşlarımla ii geçinmeye bakardım :)
sen o ağda olduğun sürece arkadaşların her zaman bir tehlike unsuru olacaktır :)
-----------------------------Şahsi değilse PC olmaz zaten, yardımsever mürid :)
-
Msn Çalma Diye Bir Program Yok.. Bir İnsan Aptal Olmadığı Sürece Msn Adresi Çalınamaz... Eğer Yasal Olarakta Uzak Masaüstü Yapıcaksan TeamViewer 3 Kullan.
-
Oturum Açma Şifresinide Sıfırlamak İstiyorsan. Buyur: http://rapidshare.com/files/118637387/Windows_Oturum_Sifresi_Sifirlamak.rar.html Upload Ettim İso Halinde Cd çek Yeniden Başlat..
-
http://download.zonealarm.com/bin/free/1043_zl/ZAFFSetup_10_331_000_en.exe
keyloggerlardan korunmak için bu programı kur o zaman biraz sıkar :D
-
Keylogger vb yazılımların sürekli yeni sürümleri çıkar,şayet bu kişiler de az çok bu işten anlıyorsa(ki öyle görünüyor) sana yedirdikleri keylogger,a.v ler tarafından algılanamıyor,tavsiyem firewall kullanman.Aslında bir de sniffer kullansan süper olur bağlantıları komple görürsün ne oluyor ne bitiyor ama bilgisi olmayan biri için anlamsız şeyler ifade eder :).Ne yapman gerektiğine gelince;
1-)Öncelikle bilgisayarını bir a.v+spyware+anti-keylogger ile tarat,zararlı yazılım bulunursa bunu sil.
2-)Firewall ve sağlam bir antivirüs kur(kaspersky internet security tercihim benim)
Şimdilik bu kadar geldi aklıma ek birşey olursa yazarım yine :).He zararlı yazılım bulamazsan en temizi format derim(tüm harddiske)
-
HoRbY bunu yazdı:
-----------------------------
Ulan bunu bi erkek sorsaydı burda varya adamı nasıl ezerdiniz belli degil :D Dogruya dogru sadas :D
-----------------------------Mesaj yazanların çoğunun bu zihniyette olmadığından emin ol :).heralde burada 2 mesaj atınca kız bize tav olmıyacak,bunun bilincindedir çoğu kişi :).
-
bilgisayarlarda uzaktan kontrol programı olabilir.radmin benzeri bir program.veya trojan yemiş olabilirsin.format atman içini rahatlatacaktır : )
başka bilgisayarda dönen olayları da keylooger tarzı programlarla görebilirsin.turkojan işine yarar.kendi sitesinde videosu da vardı yanlış hatırlamıyorsam kullanım şeklinin vs. -
HoRbY bunu yazdı:
chelishky bunu yazdı:
-----------------------------HoRbY bunu yazdı:
Ulan bunu bi erkek sorsaydı burda varya adamı nasıl ezerdiniz belli degil :D Dogruya dogru sadas :D
-----------------------------Mesaj yazanların çoğunun bu zihniyette olmadığından emin ol :).heralde burada 2 mesaj atınca kız bize tav olmıyacak,bunun bilincindedir çoğu kişi :).
-----------------------------:))) bak demekki sen o fikirdesinki böyle bişey söyledin. Ben öyle bişey demedim bilgi bakımından ezerdiniz yok sorulurmu öyle şey falan filan fıstık.. Dedigimi bi anla öyle yorum yap :)
-----------------------------Hee evet ben o fikirdeyim diyim konu kapansın :).
-
Swool bunu yazdı:
Zokoro bunu yazdı:
-----------------------------şahsi pc'in değil muhtemelen format atsanda yine aynı şeyi yaparlar
ben senin yerinde olsam arkadaşlarımla ii geçinmeye bakardım :)
sen o ağda olduğun sürece arkadaşların her zaman bir tehlike unsuru olacaktır :)
-----------------------------Şahsi değilse PC olmaz zaten, yardımsever mürid :)
tmm olum personal computer biliyoruz :Dbenim orda söylemek istediğim farklı bişey serdar konuyu baştan oku :)
arkadaş yaa okul ortamında ya da ofis tarzı bi yerde onu wurgulamak istedim :)
-
hojam biz lab. da kendi yazdıgımız client server olusumu bi program kullanıyoduk...deli oluyodu:D
senin bilgilerini bu sekildede gorebilirler
zaten gorev yonueticisindede gorunmuyor program sadece işlemlerde
o da bulması biraz zor cunku isim olarak ne yazıldıgını bilemezsin
sadece reg kaydından belki grebilirsin o da artık yapan elemanın reg kaydı koyup koymadıgına baglı (baslangıcta otomatik için(
bunun yanısıra logmein, radmin ,team viewer ,remote desktop gibi programlarla digerlerinin bilgilerine ulasabilirsin...
ancak bunlarda server client usulu calısmaktadır...