Başka Bilgisayardaki Bilgiyi Hangi Programla Görebilirim
-
keyloggerla hangi tuşa bastıysan onlara loglar halinde güzelce gider
böylece senin hangi forumlarda takıldığını rahatlıkla görürler olay bundan ibaret
daha neyi anlamadın :) sen tamamen bi keyloggerın kurbanı olmuşsun :)
-
ewt şimdi anladım Zokoro. biraz çok olucam ama bişey daha sorucam benim bilgisayarımda şifreli oturum açmıştım. bunu nasıl kırmış olabilirler yada ben o makinayı nasıl kırarım. F8 olayında olmadı adminastritator da da şifre istiyo başka hangi yolla o şifre kırılır kiii.
Not: kötü niyetle sormuyorum sadece öğrenmek istiyorum
-
kırma diye bişey yok ki :) sen hangi tuşlara basıyosan bu onlara mail yolluyla gidiyo daha öncede söyledim :)
böylece senin şifren millletle ne konuştuğun nerelerde gezdiğin hepsini biliyolar :)
napabilirsin sen de onların makinasına bi keylogger kurarsın mail adresine yönlendirirsin pclerinde ne yapıyolarsa
böylece görürsün sen de aynı yolla çalabilirsin :)
-
peki bu keylogerden nasıl kurtulacağım antivirüs mü format mı?
ayrıca zokoro kızma nolur çok soru sorduğum için, bundan kurtulmam lazım
-
Format at Ancak Öyle Kurtulursun ha bide bi daha keylog atmamaları için masaüstü vs.... kitliyen programlar var onlardana birini kur pc ne sen kalktıgında programı devreye sok :)
-
pc ye format attıktan sonra deepfreeze kur. sora da pc başına oturduğun zaman bi kere resetle.
-
peki mail adresimi mi değiştimem lazım yoksa şifreyi değiştirsem yeterli mi
-
melek1982 bunu yazdı:
-----------------------------ewt şimdi anladım Zokoro. biraz çok olucam ama bişey daha sorucam benim bilgisayarımda şifreli oturum açmıştım. bunu nasıl kırmış olabilirler yada ben o makinayı nasıl kırarım. F8 olayında olmadı adminastritator da da şifre istiyo başka hangi yolla o şifre kırılır kiii.
Not: kötü niyetle sormuyorum sadece öğrenmek istiyorum
-----------------------------
bi cd wardı adını hatırlamıom takıp restart edip cdden boot edince oturum şifrelerini kırıodu
-
pcyi formatladıktan sonra gir mail adresine baştan aşağıya gizli soru vss ne varsa degiş bide alternatif bi mail yaz ek olarak .. Herhangi bi ihtimale karşı geril alabilesin.
-
şahsi pc'in değil muhtemelen format atsanda yine aynı şeyi yaparlar
ben senin yerinde olsam arkadaşlarımla ii geçinmeye bakardım :)
sen o ağda olduğun sürece arkadaşların her zaman bir tehlike unsuru olacaktır :)