Başkasının E-Mailinden Mesaj Gönderme
-
ben denedim yollamadı 1 gün oldu :/
-
y0k lan süper çalı$ıor
hatta denyo launch la daldım kıza :D 1038 tane mail geldi dior :P ahuhea :P
-
Aynen Aynen Manyak Bir Site Bu YA:D:D:D:D Paylaşım İçin Tekrardan Saol KArdeş....;);););)
-
eyw kardeş saol, su gibi ömrün uzun olsun emi:)
-
eyw kardeş saol, su gibi ömrün uzun olsun emi:)
-
eywallah saol.sen bi dahisin
-
Cdonts ile o hizmeti vermek zor değil.Fakat kendi mailinizi deneme amaçlı yazarken dikkat edin.Adam spam için maillist topluyor olabilir.
-
önemli değil önemli olan mürit kardeşlerimin işini görmek kolay gelsin hepinize
-
kardeşlerim o kadar farklı yol saymışsınız sağolunda burada basit bir yol paylaştım işte işine yarıyacak arkadaşlar var aramızda yanı bunu eleştirmenin bir mantığı yok bence tabi bu sözum herkese degıl lutfen emege saygı
-
HolyOne Broadcast!
HolyOne Broadcast çok amaçlı bir program...
Başkasının Mailini Kullanmaktan, Herhangi bişiyin reklamını yapmaya yada birilerini
hack etmee kadar bi sürü kullanım alanı var....
Programın Ayrıntılı Açıklaması:
Ne işe Yarar?
istediiniz adamın mailinden istediiniz şeyi yazarsınız, hatta exe dosyası da yolliyabilirsiniz!Ama en büyük özelliği verdiğiniz 2 adet ICQ numarası arasındaki tüm ICQlara istediiniz mesajı çeker.
1 dakikadan kısa sürede Web sayfanızın URLsini 1000 den fazla insana yollayabilirsiniz mesela...
Yadaa Millete admin@adaminispsi.com dan mail çekip şifresini isteyebilirsiniz,
buraya yazdıı mailin sizin kendi mailinize gitmesinide sağlayabilirsiniz çünkü....
Nası Kullanılır?
From: Buraya mailin hangi adresden gidiceeni yazıyoz...
Name: Mailin kimden gitmesini istiosanız adını yazın işte...
To: Mailin gidicei adres, Kurbanın adresi yani...
Reply Adress: Eğer Kurban, gelen maile cevap yazarsa yazdıı cevap buraya yazıcaanız adrese gider...
Mail Server: En çok uğraştıran bölümde burası çünkü her server her mail adresinden gelen maili kabul etmiyo... yada girdiiniz ISP ye göre de sorunlar yaşiabiliosunuz... mesela superonline a atıyosanız, mail.superonline.com deneyin genelde işe yarar...
Attach: Kurbanınıza yolladıınız maile virus, trojan yada HolyOne Hard Formatter iliştirebilirsiniz burdan...
Broadcast Tuşu: Buraya basınca sağda çıkan menuden, maili yollamak istediiniz diğer mail adreslerini yada ICQ numaralarını yazabilirsiniz...
Add ICQ numbers : Aşşaa yazdıınız numara ve yukarı yazdıınız numara arasındaki hepsine mail çeker, fakat fazla abartmayın, 500 lü paketler halinde yollayın... bu bölümü abarttıysanız send tuşuna basınca uzun uzun bekliebilirsiniz....Programın Diğer Özellikleri
Kullanmayı bilirseniz her bi skimi yaparsınız, mesela uyuz olduunuz birine, En iyi arkadaşının mailinden trojan yollayıp azina siçabilirsiniz ki bu çok zewkli bi olaydır tawsie ederim... yada daha zor bi olay da olsa, adamın ISP sinden zırva bi mail atıp şifresini isteyebilirsiniz... Ben daha çok sayfa rerklamı için kullanıyorum....Sorun Çıkarsa...
Kesin Mail serverdan kaynaklanıyodur herşeyi deneyin....