Başkasının E-Mailinden Mesaj Gönderme
-
tahribat serverlerinde olan hiç bir programda virüs olmaz
-
valla bu kadar hıt alacagını bılsem daha onceden koyardım selametle
-
lanetlicocuk bunu yazdı:
-----------------------------tahribat serverlerinde olan hiç bir programda virüs olmaz
-----------------------------kardeş varya avast bağlantıyı kes diyor hatta bak yüklemenin sonuna doğru gelindiğinde öle diyor
-
valla benim verdiğim linkte mi virüs bulundu onu pek anlamadım yok kardesım bende bır sorun yok yo eger denyo nun lınkınden bahsedıyorsanız tabıkı vırus bulundu der cunku sonucta denyo da bır trojan ama bılgısayara zarar vermez antıvırusu kapatın ındırın yukleyın sonra yenıden antıvırusu acın bu o kadarda sorun olmamalı herhalde
-
o tür programlar bildiğim kadarı ile mail atmak için belli portlarla oynuyo ondandır
tahribatın server kendisinin zaten hadi de edminler virüs sokmak istedi o kadar virüs programı vardır kendi serverında öter ki tahribata bu gibi konularda kendimden fazla güvenirim
hem adam neden üyesine virüs soksun burdan çıkarı ne mailini felan hacklemekmi zaten adamlar aşmış
-
arkadaşlar o programın hotmail mail serverlerinde (mx1.hotmail.com ....)çalışmıyor çöze bilen varmı
-
ya ne virüsü olucak tahribat programlarında a.k. devre dışı bırakın av i kullanın rahat rahat programı.babanıza güvenmeyin tarikata güvenin :)
-
memLeketımden bir lafcık soleyim.... On point sana..... :)
-
malesef artık direk junk gidiyor kim ispiyonladı hotmail (:
-
vallahi bende kasper int security bişey bulmadı :S çoğu çevreye göre de kaspi daha ii ama ben bilmem :D
Toplam Hit: 21703 Toplam Mesaj: 65