Bastırılmaya Değicek Resimler?
-
Selamün Aleyküm
Yeni bir tutkum var , artık odamın duvarlarına resimler asmak istiyorum.. Bu forum yüzünden başladım.. Bu bölümde bi konu gördüm ve ordaki resmi bastırıp duvara astım.. Gayet muhteşem durdu , ve daha güzellerini arıyorum.. Güncel bir konu olucak bence.. Teşekkürler..
Şuan duvarımdaki resim bu. Bunun gibi resimler olursa daha hoş olur.. bende yeni buldukça eklicem..
http://www.teiaportuguesa.com/graksofone/imagens/personagens.jpg
Kolay gelsin hepimize.
-
nasıl bastırdın?
-
resim harika mutlaka bastırırım bende severim resim falan ama bizmkiler pek astırmaz bişey ama buna hayır diyebileceklerini sanmıyorum güzel paylaşım murid
tabi yenileri gelirse harika olur...
-
greenboy2 bunu yazdı:
-----------------------------
resim harika mutlaka bastırırım bende severim esim falan ama bizmkiler pek astırmaz bişey ama buna hayır diyebileceklerini sanmıyorum güzel paylaşım murid
tabi yenileri gelirse harika olur...
-----------------------------bende öyle istiyorum.. böyle resimlerin paylaşılcagı bir yer olsun burası.. güzel güzel resimler.. bence gayet hoş olur..
-
BurakMakar bunu yazdı:
Selamün Aleyküm
Yeni bir tutkum var , artık odamın duvarlarına resimler asmak istiyorum.. Bu forum yüzünden başladım.. Bu bölümde bi konu gördüm ve ordaki resmi bastırıp duvara astım.. Gayet muhteşem durdu , ve daha güzellerini arıyorum.. Güncel bir konu olucak bence.. Teşekkürler..
Şuan duvarımdaki resim bu. Bunun gibi resimler olursa daha hoş olur.. bende yeni buldukça eklicem..
http://www.teiaportuguesa.com/graksofone/imagens/personagens.jpg
Kolay gelsin hepimize.
-----------------------------hocam bu resmin yağlı boya modelini bi bulabilsem direk alıcam..var mı gören duyan
-
profilime bak :D
-
byeren bunu yazdı:
Liseli delete
-----------------------------bu ne demek?
-
burak kardeşim konu bana aitti. o resmi ben de büyütüp duvara asmak için istedim ama henüz yapmadım.
duvarın resmini çekip bi koyarmısın. bakayım nası duruyo.
bu arada ben liseli değilim, yüksek yapıyom. alakayı anlayamadım.
-
Resim çok iyimiş be helal genç bakma sen güzel bir iş olmuş ..
Edit:Yav ortadaki Masada Marx ile Stalin 'in oratsında oturan sakallı kim ?:) Bilen varmı?
-
gokcan bunu yazdı:
byeren bunu yazdı:
Liseli delete
-----------------------------bu ne demek?
liseli detected demeye çalıştı o, geç orayı -
ya bu konu kapansın .. liseli konusu.. bitane beyinden yoksun arkadaş , uykusu yüzünden geldi burda laf attı.. şimdi devam etmesini istemiyorum.. konu güzel resimlerle ilgili olcak..