Bastırılmaya Değicek Resimler?
-
malesef o gosterdigin kisi Marlon Brando namı diğer Don Corleone (godfather)
-
wert bunu yazdı:
-----------------------------
profilime bak :D
----------------------------- -
eyw muridler teşekür ederim siması benziyor ama en çok giyim tarzı yanılttı beni düzelttiğiniz için teşekür ederim...
-
RaAmLis bunu yazdı:
malesef o gosterdigin kisi Marlon Brando namı diğer Don Corleone (godfather)
----------------------------- -
Atatürk ü de siz ekleyin photoshoptan arkadaşım :D Çok mu zor :)
-
ben bu resimi kullanarak bu resimin bi konusunu açmadım.. ben burda , muhteşem resimleri toplamayı düşünüyorum.. lütfen konu o resimden çıksın.. elinizdeki güzel resimleri paylaşın..
-
byeren bunu yazdı:
Liseli delete
-----------------------------liseli delete değil o önce ögren sonra yaz liseli detected
-
Explosive bunu yazdı:
byeren bunu yazdı:
Liseli delete
-----------------------------liseli delete değil o önce ögren sonra yaz liseli detected
-----------------------------ne fark eder ?
-
vay arkadaş konuda wallpaperlardan çok liseli konusu tartışılmış. ne odunsunuz. sen direk üni mezunu olarak çıktın dimi ananın rahminden. liseli oldun. herkes senin liseli olduğun dönemdeki gibi dingil olmayabilir. eminim burdaki liseli müridlerin çoğu teknoloji, gündem konularında senden daha bilgilidir. önemli olanın insanın yaşı, eğitimi değil. kendini geliştirebilmesi olduğunu bilmeyecek kadar odunsan lütfen çık siteden hocam. Örneğin stargazer benim yiğenimdir. bi çok konuda bilgi sahibidir. bunların bir çoğunda gelip bana sormuştur etmiştir. ben bilgilerimi ona aktarmışımdır. ama o araştırmıştır. ve sonuç eminim şuan teknoloji konusunda benden daha çok bilgiye sahip ve liselidir kendisi. daha ne diyim sana :D
The god bless you :) saygılar :)
-
zeyrekli bunu yazdı:
Poet bunu yazdı:
byeren bunu yazdı:
Liseli delete
-----------------------------Sen 21 ine gelmişsinde adam olabilmiş misin? Bi düşün bence.Adamlar insan gibi konu açıyor,burdaki insanlara danışıyor ve bazı kendini bilmezlerde saçma sapan konuşup sitenin amacını saptırıyorsunuz.Böylelerini tutmayacaksın sitede.
Neyse konuya gelince güzel uğraş..Resimde hoş ama bu resim konu olmuştu sanırım daha önce..Fakat Atatürk yok o biraz garip..
-----------------------------Takılma be dostum Siyasiler değil sadece daha çok popülerler gibi yokları sayarsak bir ton çıkar:) Atatürk'ün olmaması daha iyi bile olmuş Hitler-Mussolini'nin yanına gitmezdi zaten:)
-----------------------------Kendini heralde berlusconi fln hissediyorsun Sen nasil olurda Atatürkün bu resimde olmamayışına daha iyi olmuş diyecek kadar sığ düşüncelere sahipsin