Bastırılmaya Değicek Resimler?
-
anarsist_manyaq bunu yazdı:
-----------------------------
vay arkadaş konuda wallpaperlardan çok liseli konusu tartışılmış. ne odunsunuz. sen direk üni mezunu olarak çıktın dimi ananın rahminden. liseli oldun. herkes senin liseli olduğun dönemdeki gibi dingil olmayabilir. eminim burdaki liseli müridlerin çoğu teknoloji, gündem konularında senden daha bilgilidir. önemli olanın insanın yaşı, eğitimi değil. kendini geliştirebilmesi olduğunu bilmeyecek kadar odunsan lütfen çık siteden hocam. Örneğin stargazer benim yiğenimdir. bi çok konuda bilgi sahibidir. bunların bir çoğunda gelip bana sormuştur etmiştir. ben bilgilerimi ona aktarmışımdır. ama o araştırmıştır. ve sonuç eminim şuan teknoloji konusunda benden daha çok bilgiye sahip ve liselidir kendisi. daha ne diyim sana :D
The god bless you :) saygılar :)
-----------------------------ben sadece o "liseli delete" yazana cevap verdim hiçde sevmem ona buna liseli miseli diye aşağılamayı
-
anarsist_manyaq bunu yazdı:
vay arkadaş konuda wallpaperlardan çok liseli konusu tartışılmış. ne odunsunuz. sen direk üni mezunu olarak çıktın dimi ananın rahminden. liseli oldun. herkes senin liseli olduğun dönemdeki gibi dingil olmayabilir. eminim burdaki liseli müridlerin çoğu teknoloji, gündem konularında senden daha bilgilidir. önemli olanın insanın yaşı, eğitimi değil. kendini geliştirebilmesi olduğunu bilmeyecek kadar odunsan lütfen çık siteden hocam. Örneğin stargazer benim yiğenimdir. bi çok konuda bilgi sahibidir. bunların bir çoğunda gelip bana sormuştur etmiştir. ben bilgilerimi ona aktarmışımdır. ama o araştırmıştır. ve sonuç eminim şuan teknoloji konusunda benden daha çok bilgiye sahip ve liselidir kendisi. daha ne diyim sana :D
The god bless you :) saygılar :)
-----------------------------hani bi söz vardir aslinda susun artik diyenler sussa herkes susacak ama şunu söyleyim sana her ne kadar bilgates kadar bilgilide olsan burda ben şunu bunu biliyorum ayagına yatmana reklam yapmana gerek yok git profilinde yaz aksesuarlarini
Bencede resime dönülse iyi olacak adam hariç herkes cevapladı yeminle .d
-
eren konumdan çık.. allah aşkına.. valla sıkıldım senden..
-
BurakMakar bunu yazdı:
eren konumdan çık.. allah aşkına.. valla sıkıldım senden..
-----------------------------tmm cigerim
-
M.Kemali bulamadım orda bitek :D
-

benim duvarda da bu asılı çok şık duruyo tavsiye ederim
-
xxspiderxx bunu yazdı:

benim duvarda da bu asılı çok şık duruyo tavsiye ederim
-----------------------------daha büyük boyunu bulabilsem?
-
bi sitede görüp almıştım ben..siteyi unuttum aklıma gelince yazarım..malum sınav haftası ax :/
-
masaustu resmı olarakda çok hoş durdu paylasım ıçın tesekkurler:)))
-
Cosmic bunu yazdı:
greenboy2 bunu yazdı:
arkadaşlar aslında ben atatürk var diye biliyordum resimde gösterdiğim kişinin atatürk oldugunu düşünüyorum yanılıyorsam düzeltin lütfen bu tabloda atatürk oksa duvarımda işide yoktur
http://i1104.hizliresim.com/2011/4/17/2423.jpg
-----------------------------hocam o godfather :|
edit: bizim tanıdıkta büyük resim halinde vardı duvarında orda Atatürk vardı diye hatırlıyorum :S o masada oturuyodu
-----------------------------masada oturan versiyonu ben yapmıştım da sunucudan silmişim hocam :D