Batman V Superman 2016 , Heyecanla Bekliyoruz
-
Batman v Superman : Dawn of Justice , heyecanla bekliyoruz Mart 2016.
Fragmanı bile heyecan yaptırıyor :)
https://www.youtube.com/watch?v=0WWzgGyAH6Y
-
daha film çıkmadan parodysini yaptılar :D
-
batman ve superman uzaylılara karşı... adamlar harika bir konu çıkarmışlar, sınırları zorlamışlar. efekt falan girmiyorum hiç o konuya.
-
DadasAdam bunu yazdı
batman ve superman uzaylılara karşı... adamlar harika bir konu çıkarmışlar, sınırları zorlamışlar. efekt falan girmiyorum hiç o konuya.
bunların kapışmasında dostluk kazandı mevzusuna bağlayacaklar en çok ona yanıyorum.
bırakın bruce abi tokatlasın şu güneş enerjili kahramanı rahat edelim.
-
Batman nedir abi ya superman bu borumu her turlu skertir .
Bence cok gereksiz bi karsilastirma.
dc comics marvel ile sidik yaistirmaya calisiyor ama
Bu sekilde olmaz bence .
bi avengers kadar ses getiremez gibime geliyor.
bi seri yakalamasi lazim sinematik ortamda cizgi romani iyi ama sinema uyarlamasinda biraz daha gelismesi lazim .
-
abi fragmanı izledin mi ,bence batman de öyle sallanılmayacak bi karakter değil filmde , ki batman her zaman favorim olmuştur , elin kriptonlusuna pabuç bırakmaz gibime geliyor.
Shephard tarafından 12/Tem/15 02:03 tarihinde düzenlenmiştir -
Bir diger 2016 filmi olacak X-Men: Apocalypse kadar merak etmedigim film. Batman'i solo proje olarak birakmalilardi.
-
Shephard bunu yazdı
abi fragmanı izledin mi ,bence batman de öyle sallanılmayacak bi karakter değil filmde , ki batman her zaman favorim olmuştur , elin kriptonlusuna pabuç bırakmaz gibime geliyor.
because hi is batman :F
abi sonuçta batman gönüllerin kahramanı ve hazırlıklı olduğunda her türlü sikertir süperman'ı inancım tam reize.
hatta justice league serisinde 1 bölümde batman'ın yaptığı planlar ile grubu anında sikertmişlerdi (flash, superman, wonderwoman vs içindeydi). gerçi bana batman'ı sinemada sevdiren bale idi bakalım affleck daradevil saçmalığından sonra batman'ı taşıyabilecek mi ki hiç umudum yok.
ayrıca bu avengers'in son filmi niye torrente düşmedi ya ? iyice takıntı oldu film bende gidip izlemedim ve sanki bütün herkesi engellemişler wareze düşmüyor.
-
Batman'in bütün justice league in eline nasil verdigini izlemek istiyosaniz Justice League Doom u izleyin.
Bide iphone u olan birisi mumkunse İngilizce olarak şu SİRİ ye "Tell me, do you bleed ?"(Batmanin Superman e olan atarı) desin merak ediyorum ne cevap verecek :)
-
yeryüzünün ilk ve en aptal süperhirosu en karizmasına karşı, supermeni sevenler net bir şekilde yavudidir
KAAMOS tarafından 12/Tem/15 04:28 tarihinde düzenlenmiştir -
Vasat gibi duruyor , inş. ben yanılıyorumdur.