Batman V Superman 2016 , Heyecanla Bekliyoruz

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DestinatioN
    DestinatioN's avatar
    Erkek

süpermen ile hulku kapıştıracaklar 

gör o zaman şamatayı :D

destination@tahribat.com
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AlbayHardal
    AlbayHardal's avatar
    Erkek

fragmandan anlaşıldığı kadarıyla, temiz yürekli süpermeni kötü bir arkadaşı kandırır ve kötü şeyler yapar ve bunun sonucunda da batman'in süperman'i durdurmaya çalışmasını konu alan bir film gibi. muhtemelen süpermen'in yapacağı şey de dünyanın sonunu getirmeye yönelik bi şey olacak gibi. çizgiromana göre batman alacak savaşı.

sonuçta ise amacına ulaşacak bir film olacak, marvel'in avengers filmdindeki kitlesinin kazandırdığı parayı toplama heyecanında warner kardeşler. kaldı ki hasılatı avengers'ten de fazla olur. 

AlbayHardal tarafından 12/Tem/15 15:52 tarihinde düzenlenmiştir

They are as numerous as ants in the earth, as fish in the water, as birds in the air. They are timid, brave, ignorant, dominating and they are children.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rhodostethia
    rhodostethia's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

İspanyada Real Madrid
    Bu karşılaştırmada da ise Batman'cıyız. Superman Adam mıdır

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    _karantina_
    _karantina_'s avatar
    Erkek

Çizgi romana göre çekilirse batmanin kriptonit sayesinde tokatlayacağı belli.merak edenler the dark knight returns adlı animasyon filmlerine bakabilirler

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek

fragmanı şimdi izledim ama lanet olsun izlemez olaydım. affleck yavru köpek gibi bakıyor diğeri lise önünde kız tavlamaya çalışan eleman gibi.

film çıktığında direk gidip izlerim herhalde ama sırf batman ismi için. 

wonder woman'ı dizi çıktı diye mi monte ettiler filme ne ayak orayı kaçırmışım komple riddle varmış bide. joker ismi geçti ama sürpriz yapıp gelmez herhalde ?

Eğer hayatım bir film olsaydı, ya uyuyakalır ya da yarısında çıkardım.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mostro
    mostro's avatar
    Erkek

Batman Returns animasyonunu kesinlikle izleyin.Ondan sonra bu filmle ilgili fikir sahibi olacaksınız ve geekyapar sitesinde Batman dosyasını okumanızı tavsiye ederim 

imzadan imtina etti.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zodiac
    Zodiac's avatar
    Erkek

marvel evreni dc comics e göre her anlamda daha başarılı bence, ben asıl captain america civil warı bekliyorum,

mantığın korkunu yenemiyorsa kendini düşünenden sayma,
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ozgunlu
    ozgunlu's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Hulk yoksa tadı olmaz, Joker tat veriyordu Batman' e de.. Superman zaten tırt...

Hello, i am nothing. I come from Neverland.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GodKlaus
    GodKlaus's avatar
    Erkek

ben hiç beğenmedim. Fragmanı bok gibiydi zaten. Şimdiki insanlar içerikten çok efektlere önem veriyolar. Gidin transformers izleyin aq :D

Beğenmedim 0 :D

DestinatioN bunu yazdı

süpermen ile hulku kapıştıracaklar 

gör o zaman şamatayı :D

Tadından yenmez. Açar bidaha izlerim hocam :)

GodKlaus tarafından 13/Tem/15 13:10 tarihinde düzenlenmiştir

3D Printing Studio | Anahtarlık • Figür • Kişiye Özel Tasarım | Instagram : @geekbaski
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ksiezyc
    Ksiezyc's avatar
    Erkek

Bu filmle beraber Justice League başlıyor, ön hazırlık ve alıştırma aşamasından sonra 2017de part one 2019 da part two çekilecek ve şu karakterler olacak; superman,batman,wonder woman,aqua man,green lantern,the flash,cyborg ve darkseid.

önceki filmlerle karıştırmak ve kıyaslamak yanlış olur bu seride, bambaşka bir film olacak herkesi tatmin etmeyebilir belki ama senaryoya sadık kalınırsa gerçekten muhteşem bir seri olabilir,

ayrıca dc comics ve marvel şunu kabul ederki evrende ki en güçlü karakter supermandir fakat yenilemez değildir.

Toplam Hit: 2501 Toplam Mesaj: 31
batman v superman dawn of justice