Batman V Superman 2016 , Heyecanla Bekliyoruz
-
Ksiezyc bunu yazdı
ayrıca dc comics ve marvel şunu kabul ederki evrende ki en güçlü karakter supermandir fakat yenilemez değildir.
Thor değil mi yav ? Adam Tanrı :/
-
ozgunlu bunu yazdıKsiezyc bunu yazdı
ayrıca dc comics ve marvel şunu kabul ederki evrende ki en güçlü karakter supermandir fakat yenilemez değildir.
Thor marveldeki en güçlü karakter
-
Ksiezyc bunu yazdı
Bu filmle beraber Justice League başlıyor, ön hazırlık ve alıştırma aşamasından sonra 2017de part one 2019 da part two çekilecek ve şu karakterler olacak; superman,batman,wonder woman,aqua man,green lantern,the flash,cyborg ve darkseid.
önceki filmlerle karıştırmak ve kıyaslamak yanlış olur bu seride, bambaşka bir film olacak herkesi tatmin etmeyebilir belki ama senaryoya sadık kalınırsa gerçekten muhteşem bir seri olabilir,
şüphesiz justice başlarsa tadndan yenmez ama bu tür serilerin sinemaya uyarlanması hep sıkıntı hem süreç çok uzuyor hemde istenileni elde etmek zorlaşıyor.
bide antman geliyor bakalım her ne kadar kendisine uyuz olsamda nasıl olacak gidip izleyip görecez.
şu süperman konusunda ise hocam aslında evrendeki demek yanlış oluyor çünkü kendisi güneş ile artist olmuş bir şahıs yani aslında onu öldürmek çok basit ince bi plana bakıyor gibi ancak şu an kimin dediğini tam hatırlamıyorum yazarlardan biri " yazar kimi isterse o kazanır diğeri kaybeder" lafı geçerli oluyor popüler olduğundan dolayı artık yenilmez bir imaj çizdiler adama.
aslında bir arrow'u batman çakması yapmaya çalışmaları ile ilgili geyik yapsak tam olacak bu konu :F
Kreyzi tarafından 13/Tem/15 14:15 tarihinde düzenlenmiştir -
Ksiezyc bunu yazdıozgunlu bunu yazdıKsiezyc bunu yazdı
O kadarını bilemem de, o hammer ile superman' in kafasını fındık kırar gibi kırar.
Ama asıl merak ettiğim Hulk nasıl öldürülebilir, kolunu bacağını koparmak lazım anca :D
-
-
artık ne yapacaklarını bilmiyorlar sadece görsel efect
-
Ksiezyc bunu yazdıozgunlu bunu yazdıKsiezyc bunu yazdı
Marveldeki en güçlü karakter OneAboveAll dır. DC nin en güçlü karakteri benim bildiğim The Presence ya da Lucifer dı. Şu karakterlerle Superman yada Thor sidik yarıştıramaz.
-
hayatında ne marvel ne dc serilerini okumamış takip etmemiş adamlar en güçlüsü şu, bu bunu döver muhabbeti yapıyor ahhahaha :)
@Ksiezyc
sadece marveldeki thanos bile superman ile thoru üst üste koyar buarada
pek bilgin olmadığı belli
-
batmanın supermani zikertmesini istediğim film. Batman her zaman bana sempatik, supermana gore erkeksi geliyo. Supermana bi kanım ısınamadı.
-
niRvana_GG bunu yazdıKsiezyc bunu yazdıozgunlu bunu yazdıKsiezyc bunu yazdı
Marveldeki en güçlü karakter OneAboveAll dır. DC nin en güçlü karakteri benim bildiğim The Presence ya da Lucifer dı. Şu karakterlerle Superman yada Thor sidik yarıştıramaz.
Elbette supermanin üzerinde bi ton adam var güçlü olarak, en üst sırada one above all var tanrı sıfatında geçiyor fakat serilerde hep farklılıklar var,
living tribunal,beyonder,mutantlar,galactus bunlar ve buna benzer bi çok adam var supermandan güçlü
eternitiy,infinity ,universe,multiverse,earth616 bunların hepsini hesaba katarsak içinden çıkılmaz
ayrıca supermanin en güçlü olduğunu ben söylemiyorum dc comics söylüyor marvelde bunu kabul ediyor